עדכון | גרסה 0.9.90 - באגים בבקשה...
-
תדדדדדדדדדדם!!!!!!!
לאחר שיחה מתסכלת עם גימיני הוא הציע רעיון מוזר להתנתק מהרשת ולהפעיל את התוכנה!!!!
וזה עובד...
עדיין יש קריסות אבל אפשר להפעיל את התוכנה -
עכשיו נשאר לשאול מי שהתוכנה עבדה לו
האם היא עובדת גם כשמחוברת לרשת
האם יש לך סינון ואיזה?
[כך לפי ג'ימני] @א.ד מקווה שזה לא חדירה לצנעת הפרט -
גם לי עובד בנטפרי בין במחובר ובין במנותק
סתם שתדעו, מי שיש לו בעיות מומלץ לו להסיר
ולהתקין מחדש גירסה מלאה!!! הכי חדשה שיש -
אני בלי רשת בכלל, וזה קורס.
-
תקשיבו נסיתי להסיר כל אריות ולהתקין גם את הפול וגם את הרגילה ולא עבד וקורס שניה בדיוק אחרי שנפתחת, ובלי אינטרנט אפשר לעבוד איתה!!!
-
@דנדי אם כך אז זה לא בהכרח בעיה ברשת אלא הרשת מוסיף עומס עד כדי כך שהוא לא יכול לסבול וקורס, והראיה שגם במצב מנותק זה קורה
-
התקנתי את גירסת הפול - על מחשב חדש = שעבר התקנה נקייה (16 ראם, מעבד I5) וזה קורס מיד.
המחשב לא היה מחובר לרשת.
פתיחה של המחשב ולחיצה בכל מקום שהוא, לדוגמא הסתרת חלונית תצוגה מקדימה - התוכנה קורסת.
לחיצה על הפופאפ שעולה - שלא יציג לעולם, המחשב קורס.
וכן על זו הדרך.
היכן אמור להיות הקובץ ERORRS? -
קובץ השגיאות מן הסתם יהיה ריק כמו לכולם כך שזה לא יעזור
-
למישהו החיפפוש עובד טוב?
כי אצלי האינדקס מעודכן והוא לא מוצא לי מי שטרח -
@דנדי לי עובד.
@י.-פל. לא יודע אם זה כבר מעניין, אבל לי התוכנה גם עובדת טוב [היא לא מקוונת]. בהתחלה היא קרסה ועשתה בעיות הסרתי את כל התוכנה לגמרי [אם איזה תוכנה שמעיפה את הכל] החזרתי, אחרי האינדקס עשיתי שלא יהיה אינדוקס מחדש, וגם לא החזרתי את הקבצי PDF של הבבלי.
ברוך ה' לא קורס..
תודה. {לה' יתברך, וכמובן גם לך}. -
@י.-פל. חוץ מהקריסות
התוכנה מהירה בטירוף!!!
והחיפוש מפחיד ביותר
בשבילי עזר למעשה לחסור את הרשת לתוכנה דרך חומת האש, זה לא עוזר לגמרי אבל ככה אפשר קצת לעבוד [ללמוד] -
@יוסי-מחשבים זה רק גרם ליותר קריסות אצלי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות