עדכון | גרסה 0.9.90 - באגים בבקשה...
-
אל תוסיף אישיים עד הגירסא הבאה או שתקריס אותה שוב ושוב בכל מיני דרכים ותדווח אם יש ממצאים של errors
-
@חד-צורבא גם וגם.
שילוב של מאגרי יאיר דניאל, שמואל, וספרי הגרח"ק.בינתיים הפעלתי את המחשב שוב והפעלתי את התוכנה, מיד בהתחלה עלה לי חלון של שגיאה בסנכרון קטלוגים 403 (מצו"ב צל"מ), עברתי להגדרות ואני רואה שהתוכנה עדיין חושבת על הספרים האישיים.
ניסיתי לתת לזה לזרום (בשונה מקודם ששיחקתי בהגדרות תוכ"ד), וזה חשב לפחות 5 דק', אז העזתי לעבור לחלון ספריה והתוכנה קרסה מידיית.
התחלתי להפעיל את התוכנה ברצף עשרות פעמים משורת המשימות, והיא חזרה בתשובה בינתיים...
-
גירסה 0.9.90.602
איטית יותר מהקודמת, עוד לפני הוספת ספרים אישיים, בעיקר בלחיצה על הלחצן בית.
לאחר הוספת PDF חזרו הקריסות ואי אפשר לחפש.
באחד השלבים נוצר קובץ
errors.txt -
@חד-צורבא גם וגם.
שילוב של מאגרי יאיר דניאל, שמואל, וספרי הגרח"ק.בינתיים הפעלתי את המחשב שוב והפעלתי את התוכנה, מיד בהתחלה עלה לי חלון של שגיאה בסנכרון קטלוגים 403 (מצו"ב צל"מ), עברתי להגדרות ואני רואה שהתוכנה עדיין חושבת על הספרים האישיים.
ניסיתי לתת לזה לזרום (בשונה מקודם ששיחקתי בהגדרות תוכ"ד), וזה חשב לפחות 5 דק', אז העזתי לעבור לחלון ספריה והתוכנה קרסה מידיית.
התחלתי להפעיל את התוכנה ברצף עשרות פעמים משורת המשימות, והיא חזרה בתשובה בינתיים...
-
@דאנציג
בסדר, תיקנתי את זה, ועכשיו רצה בנייה חדשה.
התיקייה הזאת נוספה בטעות לאיפוס הגדרות.@דאנציג
התיקייה הזאת נוספה בטעות לאיפוס הגדרות.ישר כח
אבל ... גם זה קורס מיד בהתחלה -
@דאנציג
התיקייה הזאת נוספה בטעות לאיפוס הגדרות.ישר כח
אבל ... גם זה קורס מיד בהתחלה -
באג בגירסה זו דוקא- האינדוקס נעצר באמצע הרבה פעמים ורק בסגירת התוכנה והפעלה מחדש הוא ממשיך עד לתקיעה הבאה
רק אחרי חמש פעמים הוא סיים לאנדקס לי הכל -
התקנתי גירסה מלאה לאחר הסרת הקודמת ואין שום קריסות - נכון לעכשיו, ועובד חלק.
-
התקנתי גירסה מלאה לאחר הסרת הקודמת ואין שום קריסות - נכון לעכשיו, ועובד חלק.
@משתמש-ותיק
תודה! -
מספר באגים. 1 איטיות מה בלחיצה על חזרה לתקייה ראשית, 2 ישנם שיבושים רבים בכותרות הספרים - רווחים באמצע, וחלק ממוקמים בימין ואחרים באמצע, 3 תקיעות קטנות בעת גלילה רצופה בזהר, ומלבד זאת עובד חלק, יש"כ עצום על המאמץ המושקע, ניכרים התוצאות.
-
אינני יודע אם זה חריג אולם צריכת זיכרון בשעת השימוש הינה 800 - 600 מ"ב (בעת פתיחת 4 ספרים במקביל) בעוד שבגירסה 88 הינו רק 130 מ"ב, יתכן שזה הגורם לקריסות אצל חלק מהמשתמשים
-
אח"כ התוכנה כן עולה? או שהיא לא עולה בכלל?
לא עולה בכלל
-
גלילה ע"י עכבר לא עובדת בפידיאף
כמו כן יש את התקלה שלחצני תפריט ימני שפותחים תפריט רחב יותר אינם נפתחים -
גלילה ע"י עכבר לא עובדת בפידיאף
כמו כן יש את התקלה שלחצני תפריט ימני שפותחים תפריט רחב יותר אינם נפתחים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות