עדכון | גרסה 0.9.89 - באגים בבקשה...
-
תקלה נוספת כשמקלידים מילה בספריה לא כל המילה נכתבת (באמצע ההקלדה התוכנה מפסיקה להקליד)
-
כשאתה מחפש ספר בספריה, הוא תוכד כתיבה מוצא ספר וקופץ אוטומטית לספר, ואם רוצים לכתוב צריך ללחוץ עם החץ שוב על התיבה למעלה
(אולי בגלל שמוגדר אצלי לעבור לתיבת סימון אוטומטית ראה תמונה) אבל זה לא תירוץ

-
בתוצאה של חיפוש לא רצוף או לא מדויק, אם שגיאות כתיב וכל מה שלא בדיוק, התוצאה לא מודגשת כשפותחים את הספר
-
באגים בתנ"ך, אגב הוא לפעמים נתקע לי ולא מגיב (גם אם פתוח לבד)
ומצורף הסרטה של איטיות שלו בתפריט ימני בתנ"ך (כשהוא כן מגיב)
אני חושב שהבעיה קשורה לתפריט ימני כי הגלילה לבד מצויינת ורק כשלוחצים קליק ימני הוא נתקע ולא מגיב
עריכה: עשיתי איפוס הגדרות בחרתי את התיקייה ולחצתי.הוא נסגר ולא עלה לבד ואחרי שלחצתי הוא נפתח והתחיל לבנות אינדקס מחדש
הבעיות נעלמו כרגע יתכן שזה קשור לתוסף מראי מקומות אני מנסה לבדוק את זה שוב -
באגים בתנ"ך, אגב הוא לפעמים נתקע לי ולא מגיב (גם אם פתוח לבד)
ומצורף הסרטה של איטיות שלו בתפריט ימני בתנ"ך (כשהוא כן מגיב)
אני חושב שהבעיה קשורה לתפריט ימני כי הגלילה לבד מצויינת ורק כשלוחצים קליק ימני הוא נתקע ולא מגיב
עריכה: עשיתי איפוס הגדרות בחרתי את התיקייה ולחצתי.הוא נסגר ולא עלה לבד ואחרי שלחצתי הוא נפתח והתחיל לבנות אינדקס מחדש
הבעיות נעלמו כרגע יתכן שזה קשור לתוסף מראי מקומות אני מנסה לבדוק את זה שוב@חד-צורבא יש לך גופן מאוד מוזר, אולי תנסה לשנות גופן.
-
בלת"ק, אחרי כחצי דקה מהפעלת התוכנה היא נתקעת, ואחרי כמה זמן קורסת, מבדיקה היא נתקעת והראם מתחיל לעלות, מגיע לכ6GB RAM ואז קורסת. לא התקנתי עדיין תוספים.
צילום מאמצע התהליך:

בלת"ק, אחרי כחצי דקה מהפעלת התוכנה היא נתקעת, ואחרי כמה זמן קורסת, מבדיקה היא נתקעת והראם מתחיל לעלות, מגיע לכ6GB RAM ואז קורסת. לא התקנתי עדיין תוספים.
צילום מאמצע התהליך:

היה לי גם בעיה כזו של קריסה, גם בתהליך אינדוקס וגם בתהליך סנכרון
הפתרון היחיד שמצאתי היה להסיר את אוצריא בלי להשאיר שום עקבות...
ולהתקין מחדש גרסה מלאה הכי מעודכנת -
@חד-צורבא יש לך גופן מאוד מוזר, אולי תנסה לשנות גופן.
@יום-חדש-מתחיל צודק זה היה בגלל הגופן (פרנקנתן), אגב מה מוזר בו ?
-
צילום מאמצע התהליך:

זונדל כתב:
צילום מאמצע התהליך:

@י.-פל. אני לא הבנתי מזה כלום, אבל גמיני טוען שהמפתחים יבינו, אז אני מנסה. לפני הקריסה הופיעו לי הדברים הבאים במנהל המשימות המשוכלל:

ואח"כ זה

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות