עדכון | גרסאות 0.9.87/8 - באגים בבקשה...
-
הורדתי והתקנתי את הגירס 0.9.88.
אבל משום מה יש לי באג, ואפילו ניסיתי להסיר ולהתקין שוב כמה פעמים.
כשאני פותח מפרשים בספר לדוגמה בספר חובות הלבבות, בהתחלה הוא נותן לי את המפרשים, ואחר כך פתאום הוא נתקע על "בחירת מפרשים" וכתוב "אין מפרשים לבחירה".
זה קורה באופן רנדומלי ולא בספר מסוים...
תודה רבה. -
-
עשיתי שיפורי ביצועים רבים, בפרט בצורת הדף ובגלילת ספרים ארוכים.
עקב רגישות העניין הוצאתי גירסה ניידת לא רשמית, אשמח שהציבור יוריד ויבדוק.
הורדה ישירה@צבי יש גם תיקון להערות, תוכל להתנסות בזה
-
בעיה קטנה באיתור.
מוגדר בDB קיצור למסכת בבא בתרא (מספר 124) כ'בב' או 'ב"ב', אך משום מה באיתור זה לא מזוהה, מופיע כל הבבות (כי כולם מתחילים עם האותיות בב), אבל אין איך לרשום 'בב לז' בשביל לפתוח את בבא בתרא לז.
אולי בגלל שזה כותרת של שתי מילים?
ישר כח! -
@פלמנמוני התוכנה קורסת ולא מצליחה להיפתח מה עושים ? (זה קרה לי אחרי שהרבה זמן זה היה פתוח על צורת הדף ואחרי שסגרתי את זה עם מנהל המשימות בטעות)
-
@חד-צורבא תנסה להפעיל מחדש את המחשב
אצלי במחשב היה מלא בעיות שהתוכנה לא הצליחה לעלות וישר היתה קורסת עשיתי הפעלה מחדש והגדרתי שלא יהיה לה חיבור לרשת ומאז התוכנה עולה ממש ממש טוב תנסה, ותעדכן -
@u88 אני הפעלתי מחדש כמה פעמים ולא עזר אי אפשר בכלל להגדיר לה ניתוק היא תוך חצי שנייה קורסת ובכלל שניתקתי אותה ככה שכנראה זה לא אותה בעיה
-
@חד-צורבא יש לך תוכנה כל שהיא שרצה על המחשב חוץ מאוצריא
תנסה להפעיל את אוצריא ישר אחרי שאתה מעלה את המחשב -
עשיתי שיפורי ביצועים רבים, בפרט בצורת הדף ובגלילת ספרים ארוכים.
עקב רגישות העניין הוצאתי גירסה ניידת לא רשמית, אשמח שהציבור יוריד ויבדוק.
הורדה ישירה@צבי יש גם תיקון להערות, תוכל להתנסות בזה
- כשמחליפים את גופן הספר זה מחזיר את הניקוד ומבטל את הנעיצה
- עוד דבר הגופן של הכותרות בחלונית המפרשים לא משתנה בשונה מהקישורים ואני חושב שקצת מיותר שיש אותה כותרת חוזרת על עצמה לאא עדיף שיהיה כמו בקישורים שיש כותרת למעלה וזהו או אולי אפילו לא צריך כותרת כי הרי זה מפרשים על הדף ? הנה תמונות
המפרשים

קישורים

כותרות חוזרות
- בצורת הדף אם אני מסתיר את הטור וסוגר את הספר בפתיחה מחדש הוא לא מוסתר
- כשבוחרים מפרש בצורת הדף כדאי שיעמוד עם הסמן על תיבת החיפוש
(מסתמא ככה היה אמור להיות לכן רשמתי כבאג) - הלחצן הזה
מוחק את כל הרשימה מה הפשט ?
6.בצורת הדף כשאני בוחר בטור הימני מפרש ואחרי זה אני מבטל ומעדכן את הרשימה של המפרשים מרובים ששמתי בשמאל אז מה שהיה תמיד מופיע למעלה עם כל הראשונים פתאום מופיע למטה הנה תמונה
הרשב"ם והמאירי, השיטמ"ק לא קשור אלי וזה עוד בעיה למה הוא נחשב כאחרון כולו ליקוט ראשונים וגם היחס אליו (בלימוד) הוא כראשון
(טוב, אני מודה שהנושא לא ברור דיו איפה נגמרה התקופה כי מי שנוקט שנגמר עם כתיבת השו"ע אז יש להסתפק כי הוא חי לפני אבל נפטר אחרי וכמדומה שהרדב"ז שהיה רבו של השיטמ"ק וגם נפטר אחרי כתיבת השו"ע שמעתי פעם שהרב עובדיה היה נותן לו משקל של ראשון ויש לעיין בכל זה, אבל ודאי שבמפרשים הוא אמור להיות ביחד עם הראשונים)
- בהסרת סימני פיסוק בכל טור מתנהג אחרת בטור ימני הוא מוריד הכל שלכאורה ככה צריך להיות, בספר הוא לא מוריד ---- ,ובמפרשים בשמאל הוא לא מוריד כלום אפילו לא פסיקים.
מצורף הסרטה

-
כמדומה שכתבו על זה אבל אני לא בטוח ולכן אני כותב אי אפשר לפתוח שני קבצים באותה תיקיה
עוד דבר הרבה פעמים כשאני פותח את התוכנה כשהיא פתוחה על ספר מהסגירה הקודמת הכתב נהיה מאוד קטן כשגודל הכתב שלי הרבה יותר גדול דוגמא בספוילר
תודה רבה
שהגודל הרגיל הוא
@מיתר-33 אם הבנתי מה אתה מתכוון אז לי אין את הבעיה הזאת אולי תפרט
@פלמנמוני כשלוחצים על הזום של + - של הספר אמור להשתנות בתוך ההגדרות או לא ? ואם לא למה לא מה ההבדל ביניהם
עוד דבר כמחליפים גופן ספר המפרשים נטענים מצורףלא שזה מפריע לי אני רק מציין
ואם אפשר גם שיהיה אפשרות כשעוברים בין הגופנים עם החיצים שיהיה תצוגה מקדימה(כאילו בחרתי) או שלפחות הרשימה לא תיסגר בבחירת גופן
ועוד באג כמדומה שכתבו אבל אני לא בטוח, בצורת הדף הרבה שינויים לא נטענים עד שסוגרים ופותחים שוב
עריכה: בדקתי שוב וזה רק כשמשנים בחלון ההגדרות שלו
אגב, אולי כדאי שיהיה בתפריט ימני גם בחירת ללא מפרש ומפרשים מרובים
עוד דבר אני מנסה להבין למה גודל גופן המפרשים לא תקף בצורת הדף רק בחלונית המיוחדת אלא אם כן בחרתי מפרשים מרובים שאז זה כן עובד
אני משער שזה לא באג, אני טועה?
ואם כבר הפרדתם אולי כדאי גם שיהיה אפשרות לבחור עוד גופן זה אני חושב שזה יהיה מועילאם אתם חושבים שאין צורך להעיר בכל זה תעירו לי
-
@מיתר-33 אם הבנתי מה אתה מתכוון אז לי אין את הבעיה הזאת אולי תפרט
@פלמנמוני כשלוחצים על הזום של + - של הספר אמור להשתנות בתוך ההגדרות או לא ? ואם לא למה לא מה ההבדל ביניהם
עוד דבר כמחליפים גופן ספר המפרשים נטענים מצורףלא שזה מפריע לי אני רק מציין
ואם אפשר גם שיהיה אפשרות כשעוברים בין הגופנים עם החיצים שיהיה תצוגה מקדימה(כאילו בחרתי) או שלפחות הרשימה לא תיסגר בבחירת גופן
ועוד באג כמדומה שכתבו אבל אני לא בטוח, בצורת הדף הרבה שינויים לא נטענים עד שסוגרים ופותחים שוב
עריכה: בדקתי שוב וזה רק כשמשנים בחלון ההגדרות שלו
אגב, אולי כדאי שיהיה בתפריט ימני גם בחירת ללא מפרש ומפרשים מרובים
עוד דבר אני מנסה להבין למה גודל גופן המפרשים לא תקף בצורת הדף רק בחלונית המיוחדת אלא אם כן בחרתי מפרשים מרובים שאז זה כן עובד
אני משער שזה לא באג, אני טועה?
ואם כבר הפרדתם אולי כדאי גם שיהיה אפשרות לבחור עוד גופן זה אני חושב שזה יהיה מועילאם אתם חושבים שאין צורך להעיר בכל זה תעירו לי
-
לא עברתי על כל הפוסטים הקודמים...
במחשב אחרי שהגדרתי שסרגל הניווט ירד אוטומטי התוכנה נתקעת מיד בפתיחת ספר למשך זמן
באנדרואיד לא מצליח לחלץ את קובץ הספריה (ייתכן סתם בגלל משאבים חלשים, בקושי במחשב הצליח, ויש לי מחשב חזק) -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות