עדכון | גרסאות 0.9.87/8 - באגים בבקשה...
-
לוקח אצלי יותר זמן, מהגיסאות הקודמות, עד שעולה בתוצאות החיפוש הרשימה בצד של התוצאות,
לפעמים בפער משמעותי מהתוצאות עצמם -
עשיתי שיפורי ביצועים רבים, בפרט בצורת הדף ובגלילת ספרים ארוכים.
עקב רגישות העניין הוצאתי גירסה ניידת לא רשמית, אשמח שהציבור יוריד ויבדוק.
הורדה ישירה@צבי יש גם תיקון להערות, תוכל להתנסות בזה
@פלמנמוני הכל טס ב"ה גם התנ"ך וגם בחיפוש התוצאות לפי סדר רק הוא בשנייה הראשונה מראה את התנ"ך ורק אחרי 10 שניות הוא מראה את הכל (לא מפריע לי, אני רק מציין מה ראיתי)
הבעיה בחיפוש ספר או מחבר עדיין נמצאת כשאני מחפש רמח/" הוא נותן לי תוצאות עם רמח"ל אבל כשאני כותב רמח"ל הוא מתעלם לגמרי ומביא רק רמחל אולי אפשר להגדיר לו שיתעלם גם מה" של שם הספר
עוד דבר כשאני כותב באיתור מהרל הוא מביא לי גם מהראל מה הפשט? -
@פלמנמוני הכל טס ב"ה גם התנ"ך וגם בחיפוש התוצאות לפי סדר רק הוא בשנייה הראשונה מראה את התנ"ך ורק אחרי 10 שניות הוא מראה את הכל (לא מפריע לי, אני רק מציין מה ראיתי)
הבעיה בחיפוש ספר או מחבר עדיין נמצאת כשאני מחפש רמח/" הוא נותן לי תוצאות עם רמח"ל אבל כשאני כותב רמח"ל הוא מתעלם לגמרי ומביא רק רמחל אולי אפשר להגדיר לו שיתעלם גם מה" של שם הספר
עוד דבר כשאני כותב באיתור מהרל הוא מביא לי גם מהראל מה הפשט?רק הוא בשנייה הראשונה מראה את התנ"ך ורק אחרי 10 שניות הוא מראה את הכל (לא מפריע לי, אני רק מציין מה ראיתי)
כפי שכתבתי זה מוכרח ככה, תיקנתי לפחות מה שיכלתי
מה שלא כתבתי שסידרתי (או אחרים כתבו) - לא סודר, בעז"ה לאט לאט הכל יסודר, רק לצורך העניין של התקיעות הוצאתי גירסה לבדיקה
עוד דבר כשאני כותב באיתור מהרל הוא מביא לי גם מהראל מה הפשט?
ככל הנראה בקובץ ההחלפות כך זה מוגדר, אם משהו לא מוצא חן בעיניך תוכל לגשת לאתר אוצריא ולהוסיף/לערוך/למחוק כרצונך, כשהכל נשלח כמובן לאישור מנהל. כרגע הגירסאות עדיין לא מסתנכרות אוטומטית עם האתר אבל בעז"ה בהמשך זה יהיה
-
@פלמנמוני
צורת הדף באמת עובדת נפלא.
משום מה זה איפס לי את האינדקס.
ישר כח עצום!על תקליד בחול המועד תשובה!
-
@פלמנמוני
צורת הדף באמת עובדת נפלא.
משום מה זה איפס לי את האינדקס.
ישר כח עצום!על תקליד בחול המועד תשובה!
-
-
יש לי באג שאחרי איפוס התוכנה, הספרים האישים לא מתאפסים בספריה, אבל בהגדרות לא רואים את התקיות שנוספו וכך גם א"א למחוק אותם, [אולי כדאי שספרים אישים לא יתווספו לDB אלא יצרו DB חדש לכל הספרים האישיים, ככה יהיה יותר קל לשלוט על זה]
-
עוד באג הגלילה בחומש מאוד איטית אולי זה בגלל שיש לי גם ספרים אישיים, לא יודע, ואני לא יכול להסיר אותם בגלל הבעיה הקודמת, אבל הגלילה ממש תוקעת לי את התוכנה
-
עוד באג הגלילה בחומש מאוד איטית אולי זה בגלל שיש לי גם ספרים אישיים, לא יודע, ואני לא יכול להסיר אותם בגלל הבעיה הקודמת, אבל הגלילה ממש תוקעת לי את התוכנה
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות