עדכון | גרסאות 0.9.87/8 - באגים בבקשה...
-
מלא ספרים לא נפתחים לי כלל דרך האיתור בשורת החיפוש בספריה כגון רמבן בבא מציעא
וכן כשאני נכנס לתיקיה ראשונים רמבן לא מוצאים תיקיות עיינו בספוילר הבאתי תמונות
תודה רבהזה מה שמציע

וכן עוד דוגמא

ומאידך הפוך כן נותן לי בלי ן סופית או עם גרשיים
-
עשיתי שיפורי ביצועים רבים, בפרט בצורת הדף ובגלילת ספרים ארוכים.
עקב רגישות העניין הוצאתי גירסה ניידת לא רשמית, אשמח שהציבור יוריד ויבדוק.
הורדה ישירה@צבי יש גם תיקון להערות, תוכל להתנסות בזה
@פלמנמוני כשאני סוגר ספר שהיה עם צורת הדף ופותח דרך ההיסטוריה הוא לא חוזר לצורת הדף אלא למפרשים למטה (ברם כשאני מגדיר לצורת הדף הוא זוכר את המפרשים שבחרתי)
(אגב, בעיות בקישורים של ראשונים למי צריך לפנות?)
עריכה: עכשיו שאני בודק שוב זה לא בעיה בקישורים אלא בצורת הדף לדוגמא כשאני פותח יש נוחלין ויש מפרשים שאין על תחילת הפרק הוא מתחיל מדיבור האחרון שבכלל נמצא בדף הקודם כגון תוספות ויד רמה
@פלמנמוני אתה יכול בבקשה לבדוק אם זה באג שקשור לתוכנה -
@מיתר-33 אאאההה עכשיו שבדקתי שוב אתה צודק וזה כבר דבר נפוץ בהרבה תיקיות כנראה שהאחראים סידרו חלק והוציאו גירסא לפני שתיקנו את הכל יש בזה דוגמאות לרוב חלק ציינתי במקום אחר
ולצורך העניין אתה תראה כמו ששמתי לב גם בתמונות יש 2תיקיות 1.חידושי הרמב"ן ושם נמצא הכל 2. רמב"ן ושם נשאר על כתובות -
@פלמנמוני כשאני סוגר ספר שהיה עם צורת הדף ופותח דרך ההיסטוריה הוא לא חוזר לצורת הדף אלא למפרשים למטה (ברם כשאני מגדיר לצורת הדף הוא זוכר את המפרשים שבחרתי)
(אגב, בעיות בקישורים של ראשונים למי צריך לפנות?)
עריכה: עכשיו שאני בודק שוב זה לא בעיה בקישורים אלא בצורת הדף לדוגמא כשאני פותח יש נוחלין ויש מפרשים שאין על תחילת הפרק הוא מתחיל מדיבור האחרון שבכלל נמצא בדף הקודם כגון תוספות ויד רמה
@פלמנמוני אתה יכול בבקשה לבדוק אם זה באג שקשור לתוכנה -
ריטב"א לא מופיע במפרשים על הדף, בדקתי יומא וב"מ.
יש גם בעיה באיתור ספרים של הריטב"א שלא מופיע כל המסכתות. מופיע רק 2 תוצאות לא המסכתות הרגילות

הבעיה היא רק כשמוסיפים את הא' אחרי הגרשיים

גירסה 0.9.88
-
-
נראה לי עוד לא רשום ברשימת הבאגים:
לא עובד חיפוש לפי מחברים במסך ספריה. -
נראה לי עוד לא רשום ברשימת הבאגים:
לא עובד חיפוש לפי מחברים במסך ספריה.@מענין-לשמוע תוקן כבר
-
בגירסאות האחרונות (DB) כשנוצר האינדקס לחיפוש התוכנה ממש תקועה, קורסת כל שניה, ואפילו בריענון של האינדקס בכל פתיחה.
חשבתי לעצמי שתי נקודות.
קודם כל - אולי כדאי שבגירסת הפול האינדקס יבוא גם כן מוכן, ויחסוך את היצירה הראשונית.
נקודה נוספת - אולי כדאי שיהיה חלון טעינה כמו בזית ובבר אילן, ובזמן הזה התוכנה תטען את האינדקס?
זה פחות נח, אבל כיום אם פתוח חלון בספריה, בטח חלון מורכב כמו צורת הדף, ומנסים לעבור להגדרות או תפריט אחר, התוכנה קורסת פעם אחר פעם....
ישר כח עצום לכל המפתחים היקרים שעמלים שעות על גבי שעות לפיתוח התוכנה!!! -
בגירסאות האחרונות (DB) כשנוצר האינדקס לחיפוש התוכנה ממש תקועה, קורסת כל שניה, ואפילו בריענון של האינדקס בכל פתיחה.
חשבתי לעצמי שתי נקודות.
קודם כל - אולי כדאי שבגירסת הפול האינדקס יבוא גם כן מוכן, ויחסוך את היצירה הראשונית.
נקודה נוספת - אולי כדאי שיהיה חלון טעינה כמו בזית ובבר אילן, ובזמן הזה התוכנה תטען את האינדקס?
זה פחות נח, אבל כיום אם פתוח חלון בספריה, בטח חלון מורכב כמו צורת הדף, ומנסים לעבור להגדרות או תפריט אחר, התוכנה קורסת פעם אחר פעם....
ישר כח עצום לכל המפתחים היקרים שעמלים שעות על גבי שעות לפיתוח התוכנה!!!קודם כל - אולי כדאי שבגירסת הפול האינדקס יבוא גם כן מוכן, ויחסוך את היצירה הראשונית.
רעיון יפה!
קודה נוספת - אולי כדאי שיהיה חלון טעינה כמו בזית ובבר אילן, ובזמן הזה התוכנה תטען את האינדקס
?
כלומר?
מכיר את זית ובר אילן - למה אתה מתכוון? -
חשבתי לעצמי שתי נקודות.
ישר כח עצום לכל המפתחים היקרים שעמלים שעות על גבי שעות לפיתוח התוכנה!!! -
ויחייב הורדה כפולה ומכופלת, על חשבון הזמן שלך בחדר מחשבים ועל חשבון הברון של ההוא שיש לו חבילה מצומצמת בסטיק שלו
-
רעיון יפה!
קודה נוספת - אולי כדאי שיהיה חלון טעינה כמו בזית ובבר אילן, ובזמן הזה התוכנה תטען את האינדקס
?
כלומר?
מכיר את זית ובר אילן - למה אתה מתכוון?מכיר את זית ובר אילן - למה אתה מתכוון?
שבהתחלה יש חלון מרובע עם הכיתוב זית, ורק אחרי כמה שניות התוכנה נפתחת.
-
מכיר את זית ובר אילן - למה אתה מתכוון?
שבהתחלה יש חלון מרובע עם הכיתוב זית, ורק אחרי כמה שניות התוכנה נפתחת.
@מענין-לשמוע אותי באופן אישי זה ממש מרגיז - כי אם לחצתי בשורת המשימות על זית בטעות, אין לי אפשרות לסגור את זה, עד שזה יעלה.
ובבר אילן, זה ממש כמה שניות בודדות -
הורדתי והתקנתי את הגירס 0.9.88.
אבל משום מה יש לי באג, ואפילו ניסיתי להסיר ולהתקין שוב כמה פעמים.
כשאני פותח מפרשים בספר לדוגמה בספר חובות הלבבות, בהתחלה הוא נותן לי את המפרשים, ואחר כך פתאום הוא נתקע על "בחירת מפרשים" וכתוב "אין מפרשים לבחירה".
זה קורה באופן רנדומלי ולא בספר מסוים...
תודה רבה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות