-
-
גירסת הספריה לפי ה@otzaria-bot הרבה יותר מעודכנת מהתמונה שהעליתי
הוא מעדכן את הZIP.
מספרי הגרסאות שם שונים לגמרי (אולי נעדכן את הDB, אשקול זאת).@י.-פל. ואיך זה מתעדכן אצל המשתמש הפשוט - אני לדוגמא, אני צריך להוריד כך פעם מחדש את הDB?
-
@י.-פל. ואיך זה מתעדכן אצל המשתמש הפשוט - אני לדוגמא, אני צריך להוריד כך פעם מחדש את הDB?
אני לדוגמא, אני צריך להוריד כך פעם מחדש את הDB?
לא, וזה גם לא יעזור.
הDB לא מתעדכן אוטומטית (כרגע) ממה שיש בZIP.
זה תהליך שאורך זמן ומשאבים.
כנראה שנצטרך לשכור שרת בשבילו.
נגמור עם כל הבאגים - ונטפל גם בזה.
לאט לאט.
אגב, כנראה הערב תצא הגרסה הבאה. שיפור אדיר במהירות טעינה בצוה"ד (יתכן גם במפרשים בצד, לא בדקתי) - תודה ל @פלמנמוני !!!וזה טעימה מהאחרי...

-
אני לדוגמא, אני צריך להוריד כך פעם מחדש את הDB?
לא, וזה גם לא יעזור.
הDB לא מתעדכן אוטומטית (כרגע) ממה שיש בZIP.
זה תהליך שאורך זמן ומשאבים.
כנראה שנצטרך לשכור שרת בשבילו.
נגמור עם כל הבאגים - ונטפל גם בזה.
לאט לאט.
אגב, כנראה הערב תצא הגרסה הבאה. שיפור אדיר במהירות טעינה בצוה"ד (יתכן גם במפרשים בצד, לא בדקתי) - תודה ל @פלמנמוני !!!וזה טעימה מהאחרי...

-
-
אם התקנתי את גרסה 0.9.88 האם גם העדכון של גרסה 0.9.87 עודכן או שצריך לעדכן כל אחד בנפרד
ואם כן איך אני יכול להוריד את גרסה 0.9.87 -
אם התקנתי את גרסה 0.9.88 האם גם העדכון של גרסה 0.9.87 עודכן או שצריך לעדכן כל אחד בנפרד
-
נזכה גם למסד חדש ומעודכן?
יש"כ .תראו מה עושה 'דחיפה' של משתמש.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות