בירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...
-
כאשר סוגרים ספר והפוקוס לפני סגירת הספר לא היה בהערה סרגל הערות נסגר ועל אף שהערה נשארת פתוחה כל התוכן שלה נמחק
מה חושב ההוא שסוגר בלי לשמור?
כמו כן כל פעם שעוברים למפרשים או לקישורים או שסרגל הערות נסגר ההערה נשארת פתוחה אבל התוכן שלה נמחק
זה טענה
וכעת אני כותב מסמך חדש זה מסתכרן אוטומטית- כדו' שלא,
לא אוטומטית, אבל יש לחצן רענון בהגדרות
-
מבדיקה נוספת שערכתי כאשר סוגרים כרטיסיות שמשמאל ללטאב של הספר שעליו כותבים את ההערה אז זה לא קורה
ורק בסגירה מימין לאטב זה קורה
כנראה הבעיה הזו היא לא בגלל שסוגרים כרטיסיה אחרת אלא בגלל שינוי מיקום הטאב
ולכן כאשר גוררים את הטאב של הספר ומשנים את מקומו זה גם כן קורה -
עדיין מעבר בין טקסט לפדף לא מביא לדף אלא פותח בתחילת הקובץ
וכן פתיחת סרגל מפרשים קישורים לא נפתח בברירת מחדל על מפרשים, במקו"א כ' י' פל' שזה תוקן עכ"פ עכשיו זה לא.
צריך לעשות מקום בו כותבים רק באגים בלי דיונים כי אין לי זמן חשק ורצון לקרוא את כל הפוסטים בשרשור זה לראות אם זה מדווח
-
עדיין מעבר בין טקסט לפדף לא מביא לדף אלא פותח בתחילת הקובץ
וכן פתיחת סרגל מפרשים קישורים לא נפתח בברירת מחדל על מפרשים, במקו"א כ' י' פל' שזה תוקן עכ"פ עכשיו זה לא.
צריך לעשות מקום בו כותבים רק באגים בלי דיונים כי אין לי זמן חשק ורצון לקרוא את כל הפוסטים בשרשור זה לראות אם זה מדווח
-
בלת"ק, ניסיתי עכשיו לפתוח קבצי PDF (ש"ס) והעמוד לא נגלל!
גם הגדלה והקטנה בעזרת CTRL לא מגיב.
תם מה הוא אומר, מה זאת? -
בלת"ק, ניסיתי עכשיו לפתוח קבצי PDF (ש"ס) והעמוד לא נגלל!
גם הגדלה והקטנה בעזרת CTRL לא מגיב.
תם מה הוא אומר, מה זאת? -
@י.-פל.
לא יודע אם כתבו את זה אבל משום מה אחרי כמה מים שהתוכנה עובדת יפה ועושה כל פעם אינדקס בעליה שלה
עכשיו היא לא עולה אלא מתחילה לעלות וקורסת
ניסיתי עם הפעלה כמנהל ניסיתי לבדוק אם היא רצה ברקע במנהל מסימות ולא מצאתי מה התקלה אשמח לעזרה
יישר כח -
@הבל-הבלים האינדקס נמצא בנתיב הזה?
C:\ProgramData\otzaria\index
אם כן הוא שוקל 11GB -
@הבל-הבלים האינדקס נמצא בנתיב הזה?
C:\ProgramData\otzaria\index
אם כן הוא שוקל 11GB@u88 ???
זה אמור לשקול 7.
בדקתי אצלי עכשיו - אחרי איפוס של התוכנה -
@פלמנמוני
משהו מוזר מאוד...
עד עכשיו הייתי עם הגירסה הכי מעודכנת - אבל בלי שבחרתי הסרה של הגירסאות הקודמות
והכל עבד מצויין - עם אינדקס ששקל פחות מ6 גי'גה, כעת האינדקס שוקל 7 גי'גה (למה כ"כ הרבה?)
וכל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא בונה אינדקס מחדש - עם החלון שעולה בצד שמאל למעלה - בהפעלת התוכנה. זה מאט אצלי את התוכנה מאד וממש מכביד.
עד כאן מוכר - מה שמוזר הוא, כשהיה מותקן לי הגירסא 0.9.85 - עלה החלון הזה כל פעם, אבל כשהתקנתי את הגירסא 0.9.86 - זה נעלם וממש שמחתי. עכשיו - אחרי התקנה מחדש עם איפוס של גירסאות קודמות, זה חזר - וחבל...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות