שיתוף | הגירסה החדשה
-
גם ל@י.-פל.
-
כל הכבוד ל @פלמנמוני ול @הבל-הבלים, לרב @י.-פל. ולעוד כמה כנראה, שעומדים מאחורי הקלעים שעושים לילות כימים כפשוטו ע"מ להוציא דבר מתוקן מתח"י, להגדיל תורה ולההדירה!
אני פונה אליכם מדין 'זכין' בשם כל משתמשי התוכנה ובשם כל חברי הפורום,
ייש"כ! -
@u88 כתב בשיתוף | הגירסה החדשה:
הכרת הטוב האמיתי היא תרומה לאוצריא 😉
הכרת הטוב יכולה להיות גם תרומה מזמנך לאוצריא, דבר שאתה מקיים היטב כמבואר בתמונה המצורפת.

זה מזמן חשבתי שצריך להיות גם תגית של ״תורם מזמנו לאוצריא״ ובמקביל ״תורם ממונו לאוצריא״
כשבכלל לא ברור לי שהשני עדיף -
@u88 כתב בשיתוף | הגירסה החדשה:
הכרת הטוב האמיתי היא תרומה לאוצריא 😉
הכרת הטוב יכולה להיות גם תרומה מזמנך לאוצריא, דבר שאתה מקיים היטב כמבואר בתמונה המצורפת.

זה מזמן חשבתי שצריך להיות גם תגית של ״תורם מזמנו לאוצריא״ ובמקביל ״תורם ממונו לאוצריא״
כשבכלל לא ברור לי שהשני עדיף -
גם אני מצטרף.
ייש"כ גדול לכל העוסקים במלאכת שמיים.
הרב @י.-פל. הרב @פלמנמוני הרב @הבל-הבלים הרב @asz .
איש איש על דגלו. -
גם אני מצטרף.
ייש"כ גדול לכל העוסקים במלאכת שמיים.
הרב @י.-פל. הרב @פלמנמוני הרב @הבל-הבלים הרב @asz .
איש איש על דגלו.@צדיק-וטוב-לו וברצוני להבהיר-
ג"א מצטרף!בפוסט הראשון כללתי רק מי שראיתי שהתכתב בימים האחרונים, סתם כי היה קשה לעבור על הכל ולבדוק את מי להכליל. ואדרבא, כוונתי לכלל המפתחים הי"ו!!!!!!!!!!!!!!
-
כל הכבוד ל @פלמנמוני ול @הבל-הבלים, לרב @י.-פל. ולעוד כמה כנראה, שעומדים מאחורי הקלעים שעושים לילות כימים כפשוטו ע"מ להוציא דבר מתוקן מתח"י, להגדיל תורה ולההדירה!
אני פונה אליכם מדין 'זכין' בשם כל משתמשי התוכנה ובשם כל חברי הפורום,
ייש"כ! -
@חנניה כתב בשיתוף | הגירסה החדשה:
אני פונה אליכם מדין 'זכין' בשם כל משתמשי התוכנה
"זכין" בפניו?????
אנחנו מודים ומעודדים ומעריכים לבד..@מעמע כתב בשיתוף | הגירסה החדשה:
@חנניה כתב בשיתוף | הגירסה החדשה:
אני פונה אליכם מדין 'זכין' בשם כל משתמשי התוכנה
"זכין" בפניו?????
אנחנו מודים ומעודדים ומעריכים לבד..וידועים דברי האבודרהם לגבי מודים דרבנן, ואכמ"ל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות