בעיה | חיפוש לא עובד
-
עדכנתי גירסא
אבל הפעם הוא כותב לי כשאני בוחר את התיקייה של ספרי אוצריא
"לא נמצא מסד הנתונים seforim.db בתיקייה
שנבחרה"
אשמח להכוונה@מחודדים כתב בבעיה | חיפוש לא עובד:
שנבחרה"הייתה בגרסה ישנה, מאז, התוכנה עברה לשימוש בקובץ מסד נתונים - seforim.db. תבחר באופציה של "הורד את הספריה מהאינטרנט" או שתתקין את התוכנה מחדש בגרסת full שם יש גם את הספרים בצורה מובנת.
-
@מחודדים כתב בבעיה | חיפוש לא עובד:
שנבחרה"הייתה בגרסה ישנה, מאז, התוכנה עברה לשימוש בקובץ מסד נתונים - seforim.db. תבחר באופציה של "הורד את הספריה מהאינטרנט" או שתתקין את התוכנה מחדש בגרסת full שם יש גם את הספרים בצורה מובנת.
@arieldaniely זה קרה עוד פעם.
למה ההורדה דרך התוכנה לא עובדת? -
למה ההורדה דרך התוכנה לא עובדת? -
למה ההורדה דרך התוכנה לא עובדת?@חנניה כתב בבעיה | חיפוש לא עובד:
למה ההורדה דרך התוכנה לא עובדת?
ההורדה עובדת, אם כי היא לא תוריד לך את ה-PDF של תלמוד בבלי (זה תוקן בגרסה הבאה), אם זה חשוב לך תוריד מהאתר גרסת FULL והיא תרד יחד עם הספרים.
או שתוריד מהאתר את הקובץ של התלמוד בבלי ותחלץ אותו לתקיית הספריה.
-
אין לי מהירות הורדה במחשב
יש אפשרות להוריד רק את הקובץ שמפעיל את המסד נתונים בלי כל הספרים ששוקלים הרבה?@מחודדים כתב בבעיה | חיפוש לא עובד:
יש אפשרות להוריד רק את הקובץ שמפעיל את המסד נתונים בלי כל הספרים ששוקלים הרבה?
לא, וגם ממש ממש לא מומלץ.
תשאיר את זה לילה וזהו...תאוריתית אתה יכול להוריד רק את הקובץ מסד נתונים הריק שהעלו פה בעבר, להגדיר את תיקיית הספרים שקיימת אצלך כספרים חיצוניים ואז הוא יכניס אותם, אבל בלי סדר נכון בלי מידע ועוד מלא בעיות. אז זה רעיון ממש גרוע...
-
אין לי מהירות הורדה במחשב
יש אפשרות להוריד רק את הקובץ שמפעיל את המסד נתונים בלי כל הספרים ששוקלים הרבה? -
-
ה-PDFים צריך להיות בתוך תיקיית Book, בתיקייה בשם "תלמוד בבלי", אם זה שם צריך לסגור ולפתוח את התוכנה וזה יסתדר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות