בקשה | העתקה מתוצאות חיפוש
-
ח חנניה סימן נושא זה כשאלה ב
-
מציע שיוכלו להעתיק ישירות מהתוצאות, גם בלי לפתוח את התוצאה.
הלוואי שיהיה כבר בגירסה הקרובה. הלוואי..........
-
@חנניה כתב בבקשה | העתקה מתוצאות חיפוש:
אם @פלמנמוני ישים בשרשור, שכבר די מרוקן...
-
ח חנניה סימן נושא זה כנפתר ב
-
חושבני שיהיה יותר נח אם יהיה אפשר להעתיק כמו מעיון שהעכבר יהיה בסימון שעומד על טקסקט ויהי אפשר לבחור מה להעתיק
האופציה שיש כיום נראית לי פחות נוחה שמעתיק לך את כל הפיסקה בין אם קצרה בין אם ארוכה -
מציע שיוכלו להעתיק ישירות מהתוצאות, גם בלי לפתוח את התוצאה.
-
אני מתנגד.
זה יגרום שאם רוצים 'לפתוח' את התוצאה - יצטרכו ללחוץ פעמיים!!**אתה מתכוין כמובן ל
חושבני שיהיה יותר נח אם יהיה אפשר להעתיק כמו מעיון שהעכבר יהיה בסימון שעומד על טקסקט ויהי אפשר לבחור מה להעתיק
האופציה שיש כיום נראית לי פחות נוחה שמעתיק לך את כל הפיסקה בין אם קצרה בין אם ארוכה -
אני מתנגד.
זה יגרום שאם רוצים 'לפתוח' את התוצאה - יצטרכו ללחוץ פעמיים!!דווקא לטענה זו יש כמה אפשרויות חילופיות הציע דוגמא שתיים
אפשר להגדיר שרק במיקום הטקסקט יהיה אפשר להעתיק ובמיקום כותרת התוצאה יהיה אפשר לפתוח
לחילופי אפשר להציע שמתי שלוחצים על העתק טקסקט מהתוצאה מהסימון שיש היום זה לא יעתיק אלא יאפשר אז להעתיק מהתוצאה כמה שתרצהבכל אופן דומני שהאפשרות שיש היום היא כלל לא יעילה משום שבדרך כלל אם זה לא פסוק בתנ"ך אין עניין בהעתקה בדיוק את כל השורה שהוא מביא בחיפוש
-
אני מתנגד.
זה יגרום שאם רוצים 'לפתוח' את התוצאה - יצטרכו ללחוץ פעמיים!!דווקא לטענה זו יש כמה אפשרויות חילופיות הציע דוגמא שתיים
אפשר להגדיר שרק במיקום הטקסקט יהיה אפשר להעתיק ובמיקום כותרת התוצאה יהיה אפשר לפתוח
לחילופי אפשר להציע שמתי שלוחצים על העתק טקסקט מהתוצאה מהסימון שיש היום זה לא יעתיק אלא יאפשר אז להעתיק מהתוצאה כמה שתרצהבכל אופן דומני שהאפשרות שיש היום היא כלל לא יעילה משום שבדרך כלל אם זה לא פסוק בתנ"ך אין עניין בהעתקה בדיוק את כל השורה שהוא מביא בחיפוש
לחילופי אפשר להציע שמתי שלוחצים על העתק טקסקט מהתוצאה מהסימון שיש היום זה לא יעתיק אלא יאפשר אז להעתיק מהתוצאה כמה שתרצהזה נראה יותר מסורבל.
אם כבר אולי שכשלוחצים על איזור הטקסט ילחצו פעמיים, ובשאר המקומות פעם אחת.
הגיוני? @יום-חדש-מתחיל מה דעתך? -
לחילופי אפשר להציע שמתי שלוחצים על העתק טקסקט מהתוצאה מהסימון שיש היום זה לא יעתיק אלא יאפשר אז להעתיק מהתוצאה כמה שתרצהזה נראה יותר מסורבל.
הגיוני? @יום-חדש-מתחיל מה דעתך?@חנניה מתנגד.
מה? אני יצטרך לחפש היכן בדיוק יש איזור ריק? -
@חנניה מתנגד.
מה? אני יצטרך לחפש היכן בדיוק יש איזור ריק? -
הגיוני? @יום-חדש-מתחיל מה דעתך? -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות