המלצה | מידע על מחברים
-
בבר אילן, בכל ספר, אפשר ללחוץ ctrl+b ולראות מידע על מחבר הספר. בספריא יש על [כמעט] כל מחבר מידע תמציתי ונוח, על תקופת חייו, כתביו רבנים שהיו קרובי משפחתו ועוד, יצרתי קוד ששואב את כל הנתונים, אולי כדאי להוסיף את זה לתוכנה? זה מאוד נוח שאפשר להבין מי כתב את הספר ולא רק לדעת איך קוראים לו...
מצרף את האקסל עם הנתונים, קוד לשימוש לדוגמה ואת הקוד שמייצא את הנתונים:
נתונים.xlsx
ממשק-שימוש.py
מייבא-נתונים.py -
בבר אילן, בכל ספר, אפשר ללחוץ ctrl+b ולראות מידע על מחבר הספר. בספריא יש על [כמעט] כל מחבר מידע תמציתי ונוח, על תקופת חייו, כתביו רבנים שהיו קרובי משפחתו ועוד, יצרתי קוד ששואב את כל הנתונים, אולי כדאי להוסיף את זה לתוכנה? זה מאוד נוח שאפשר להבין מי כתב את הספר ולא רק לדעת איך קוראים לו...
נתונים.xlsx
ממשק-שימוש.py
מייבא-נתונים.py@arieldaniely
אם התוכן על המחברים דומה לתוכן המידע על הספרים, ממש אסור להכניס את זה לתוכנה.
רק אם זה יעבור סינון קפדני או משהו כזה. -
@מענין-לשמוע זה בהחלט דורש סינון אך זה יכול לשמש כתשתית [אפשר לקחת רק חלק מהמידע, למשל את התקופה, קשרים, שנת לידה ופטירה, ספרים שכתב וכ', ואת הטקסט מידע עצמו לסנן].
-
נתונים.xlsx
ממשק-שימוש.py
מייבא-נתונים.py@arieldaniely יהיה שימושי מאוד אם תעשה סקריפט שימשוך את הקישור של כל ספר באתר ספריא לצורך הדיווחים
-
@מענין-לשמוע זה בהחלט דורש סינון אך זה יכול לשמש כתשתית [אפשר לקחת רק חלק מהמידע, למשל את התקופה, קשרים, שנת לידה ופטירה, ספרים שכתב וכ', ואת הטקסט מידע עצמו לסנן].
@arieldaniely
בערך הראשון שבדקתי.הוא הגן בלהט על חיבורו "תורת הבית" נגד הערותיו הצורמניות של רבי אהרן הלוי.
אם ימצאו מישהו שיסנן את זה ביסודיות זה יוכל להיות טוב.
-
@arieldaniely
בערך הראשון שבדקתי.הוא הגן בלהט על חיבורו "תורת הבית" נגד הערותיו הצורמניות של רבי אהרן הלוי.
@מענין-לשמוע כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
אולי אני יתחיל לשבת על זה, אבל מדובר בהמון [485] מחברים, אם כי הסינון הראשוני יכול להיות פשוט כל מה שלא הוכנס לאוצריא [זה רשימת המחברים המלאה, כולל אלו שסוננו...].
-
@פלמנמוני לא הבנתי את כוונתך
@arieldaniely כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
התכוונתי שכשם שעשית את זה כך תעשה טבלה עם קישור לאתר ספריא לכל ספר שקיים באוצריא
-
התכוונתי שכשם שעשית את זה כך תעשה טבלה עם קישור לאתר ספריא לכל ספר שקיים באוצריא
@פלמנמוני כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
אבל זה לא יכול להיות אוטומטית בייבוא הספרים? הרי מושכים אותם משם!
-
@פלמנמוני כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
מי שעשה את הסקריפט לא נראה לי שבעניין לעבוד עליו כרגע
-
@arieldaniely
היוזמה יפה, אבל חבל על זמנך. אם יש לך ידע בתכנות - תעזור עם הבאגים באוצריא...
המידע כבר קיים בDB (אתה יכול לראות), הוא לא מוצג (כעת) למשתמשים בגלל הבעיות, בDB שעוד לא יצא סה תוקן, אבל צריך לאמת וכו'.
צריך גם להוסיף מטא-דאטה מדיקטה.
ובאותו שלב לבדוק אם כדאי להוסיף ראשי תיבות.
בקיצור, עבודה. -
@י.-פל. הידע היחיד שלי הוא בלהפעיל את GPT... ניסיתי בעבר כמה פעמים לעבוד איתו על התוכנה אבל זה לא עבד.
@י.-פל. הידע היחיד שלי הוא בלהפעיל את GPT... ניסיתי בעבר כמה פעמים לעבוד איתו על התוכנה אבל זה לא עבד.
לא עובדים על קוד עם GPT, צריך בתוך הIDE...
לא חשוב, העיקר שתדע בזה בטיפול, במוקדם או במאוחר.
את גרסה 1 בסוף הזמן כבר לא נספיק... -
לא חשוב, העיקר שתדע בזה בטיפול, במוקדם או במאוחר.
את גרסה 1 בסוף הזמן כבר לא נספיק...@י.-פל. כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
אני יודע, אני עובד עם codex ו-gemini ה-VS code אבל זה עדיין לא מצליח, מה גם שממש הסתבכתי עם ההתקנה של Flutter ושות'...
-
@י.-פל. כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
אני יודע, אני עובד עם codex ו-gemini ה-VS code אבל זה עדיין לא מצליח, מה גם שממש הסתבכתי עם ההתקנה של Flutter ושות'...
מה גם שממש הסתבכתי עם ההתקנה של Flutter ושות'...
???
תעבור לפרטי. -
@פלמנמוני באקסל שלי יש על רוב הספרים [כל ספר שיש לו מחבר] את הקישור [ללא קידומת של https://www.sefaria.org אבל זה ממש לא נורא], אולי בהזדמנות אני יצליח לעבוד על רשימה מלאה לגמרי.
-
@פלמנמוני באקסל שלי יש על רוב הספרים [כל ספר שיש לו מחבר] את הקישור [ללא קידומת של https://www.sefaria.org אבל זה ממש לא נורא], אולי בהזדמנות אני יצליח לעבוד על רשימה מלאה לגמרי.
-
@arieldaniely @פלמנמוני
קישורים לספריא? מה העניין? -
@פלמנמוני עכשיו אני רואה שזה הרבה יותר פשוט מזה, יש לספריא API שמושך את הרשימה של כל הספרים, יש שם גם את השם בעברית [תחת השדה "heTitle"] וגם את השם "הרשמי" בו ספריא משתמשת [תחת שדה "title"] צריך לקחת את שם הספר להמיר אותו לשם בו ספריא משתמשת ולעשות "https://www.sefaria.org/<title>"
אני עובד על זה עכשיו.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות