בעיה | איתור מהרש"א
-
באיתור, אין אפשרות לאתר את "מהרש"א" אלא רק אם כותבים "חדושי הלכות" ו-"חדושי אגדות", היה יכול להועיל אם היה אפשר לאתר גם בעזרת חיפוש של מהרש"א (אם אני זוכר נכון בעבר היה אפשר להוסיף את זה ע"י עריכת קובץ ה-matadata.json אך בגרסה החדשה הוא לא קיים.
-
באיתור, אין אפשרות לאתר את "מהרש"א" אלא רק אם כותבים "חדושי הלכות" ו-"חדושי אגדות", היה יכול להועיל אם היה אפשר לאתר גם בעזרת חיפוש של מהרש"א (אם אני זוכר נכון בעבר היה אפשר להוסיף את זה ע"י עריכת קובץ ה-matadata.json אך בגרסה החדשה הוא לא קיים.
@arieldaniely א"א - כך זה מופיע בספריא
-
@יאיר-דניאל רלוונטי לשלוח להם דבר כזה או שאין סיכוי שהם יסכימו?
-
@יאיר-דניאל רלוונטי לשלוח להם דבר כזה או שאין סיכוי שהם יסכימו?
@arieldaniely "מלנסות לא מפסידים"
-
אבל בעצם כל הקטע הזה, של איתור גמיש, הגיע מזית ולא מספריא, אני טועה?
-
אבל בעצם כל הקטע הזה, של איתור גמיש, הגיע מזית ולא מספריא, אני טועה?
@arieldaniely לא הבנתי את כוונת כבודו
בספריא זה מוגדר חידושי הלכות וחידושי הגדות, האם זית הגדיר שגם כתיבת "מהרש"א" תביא את אותן תוצאות, לא יודע.
גם א"כ, זה לא מחייב שזה מוגדר בתוך הDB, ואדרבה מסברא זה לא שם אלא משהו חיצוני. -
@arieldaniely לא הבנתי את כוונת כבודו
בספריא זה מוגדר חידושי הלכות וחידושי הגדות, האם זית הגדיר שגם כתיבת "מהרש"א" תביא את אותן תוצאות, לא יודע.
גם א"כ, זה לא מחייב שזה מוגדר בתוך הDB, ואדרבה מסברא זה לא שם אלא משהו חיצוני.@יאיר-דניאל כתב בבעיה | איתור מהרש"א:
אני מתכוון שכל העניין בו באיתור מוצאים לא רק את השם הספציפי, בו קובץ הטקסט שמור, אלא גם שמות אחרים בהם הוא קרוי הוא כלל לא מספריא אלא מזית. זה לא נכון?
-
@יאיר-דניאל כתב בבעיה | איתור מהרש"א:
אני מתכוון שכל העניין בו באיתור מוצאים לא רק את השם הספציפי, בו קובץ הטקסט שמור, אלא גם שמות אחרים בהם הוא קרוי הוא כלל לא מספריא אלא מזית. זה לא נכון?
@arieldaniely ברור שזה לא מספריא - ספריא זה סה"כ אתר של ספרים. אין להם שום קשר כזה או אחר, לאיתור כזה או אחר.
אבל אם ספריא ישנו את זה ל"מהרש"א - חידושי הלכות", "מהרש"א - חידושי הגדות" - אז זה יהיה מצויין. -
@arieldaniely ברור שזה לא מספריא - ספריא זה סה"כ אתר של ספרים. אין להם שום קשר כזה או אחר, לאיתור כזה או אחר.
אבל אם ספריא ישנו את זה ל"מהרש"א - חידושי הלכות", "מהרש"א - חידושי הגדות" - אז זה יהיה מצויין.@יאיר-דניאל זה בדיוק הנקודה שלא צריך להגיע לספריה אלא רק לעדכן את מנגנון האיתור
ואני מאמין שזה ממש בתוכנית כמו משנה תורה - רמב"ם -
אבל אם ספריא ישנו את זה ל"מהרש"א - חידושי הלכות", "מהרש"א - חידושי הגדות" - אז זה יהיה מצויין. -
@arieldaniely א"א - כך זה מופיע בספריא
@יאיר-דניאל כתב בבעיה | איתור מהרש"א:
א"א - כך זה מופיע בספריא
ממש לא, אפשר להוסיף ל"ראשי התיבות", כלומר החלופות לשם המקורי.
הבעיה ששאלתי את @elie-gambache בנושא, הוא עוד לא הגיב לי.
אם הוא לא יגיב, נצטרך לעשות מסלול עוקף ומעצבן יותר, מקווה שיענה וזהו.
👀
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות