בעיה | בעיות בהתקנת התוכנה
-
אני ניסיתי כמה פעמים להתקין את התוכנה ללא הצלחה. כמה פעמים ניסיתי להתקין והתוכנה פשוט לא נפתחה, הבנתי שכנראה הבעיה היא בגירסה אז הורדתי גירסת מפתחים ואז התוכנה נפתחה. אני משתמש במחשב ללא אינטרנט אז הורדתי את הקובץ זיפ של הספרים מהאתר והעברתי עם דיסק און קי אבל משום מה התוכנה תמיד נתקעת כשאני מנסה להכניס לה את הספרים.
אשמח לעזרה. -
אני ניסיתי כמה פעמים להתקין את התוכנה ללא הצלחה. כמה פעמים ניסיתי להתקין והתוכנה פשוט לא נפתחה, הבנתי שכנראה הבעיה היא בגירסה אז הורדתי גירסת מפתחים ואז התוכנה נפתחה. אני משתמש במחשב ללא אינטרנט אז הורדתי את הקובץ זיפ של הספרים מהאתר והעברתי עם דיסק און קי אבל משום מה התוכנה תמיד נתקעת כשאני מנסה להכניס לה את הספרים.
אשמח לעזרה.@נאור-אברגל בגירסת המפתחים לא מורידים את מאגר הספרים מהאתר, אלא לפי המופיע בגיטהאב על אותה גירסה
כרגע זה: https://github.com/Otzaria/otzaria-library/releases/download/library-db-1/seforim.db.zip
ממש בקרוב זה עומד להשתנות -
@נאור-אברגל בגירסת המפתחים לא מורידים את מאגר הספרים מהאתר, אלא לפי המופיע בגיטהאב על אותה גירסה
כרגע זה: https://github.com/Otzaria/otzaria-library/releases/download/library-db-1/seforim.db.zip
ממש בקרוב זה עומד להשתנות@פלמנמוני ניסתי גם את זה, וגם זה לא עובד לי ונתקע באמצע החילוץ.
-
@פלמנמוני ניסתי גם את זה, וגם זה לא עובד לי ונתקע באמצע החילוץ.
@נאור-אברגל
גם לי נתקע כשניסיי לחלץ דרך לחצן החילוץ שבתוכנה.
נסה לחלץ לבד מקובץ הזיפ ואח''כ להגדיר את מיקום הקובץ -
@נאור-אברגל
גם לי נתקע כשניסיי לחלץ דרך לחצן החילוץ שבתוכנה.
נסה לחלץ לבד מקובץ הזיפ ואח''כ להגדיר את מיקום הקובץ@דבש איפה אני אמור לשים אותו?
-
@דבש איפה אני אמור לשים אותו?
@נאור-אברגל תבחר אותו במסך הספרייה, איפה שהוא. מומלץ לשים לפני זה במקום שמור
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות