הצעת ייעול | החלפת PDF בטקסט באותה כרטיסיה
-
מציעשכפתור פתח ספר במהדורת טקטס/PDF תחליף באותה הכרטיסיה את הטקסט בPDF ולא תוסיף עוד כרטיסיה.
כמובן בתנאי שהמפרשים שהוגדרו בטקסט ישמרו בהחלפה החוזרת.אני חושב שזה גם יותר נעים לשימוש, וגם יותר יפה לעין, וכבונוס זה מצמצם כרטיות.
@דבש כתב בהצעת ייעול | החלפת PDF בטקסט באותה כרטיסיה:
תחליף באותה הכרטיסיה את הטקסט בPDF ולא תוסיף עוד כרטיסיה.
או לפחות שאם המצב כבר פתוח הוא לא יפתח אותו שוב אלא יעבור אליו, כך שלא יפתח כרטיסיה חדשה כל פעם שעוברים אלא רק פעם אחת.
זכור לי שכבר דנו בזה פעם אבל אני לא מוצא את זה.
-
ד דבש סימן נושא זה כשאלה ב
-
פ פלמנמוני סימן נושא זה כנפתר ב
-
@דבש כתב בהצעת ייעול | החלפת PDF בטקסט באותה כרטיסיה:
תחליף באותה הכרטיסיה את הטקסט בPDF ולא תוסיף עוד כרטיסיה.
או לפחות שאם המצב כבר פתוח הוא לא יפתח אותו שוב אלא יעבור אליו, כך שלא יפתח כרטיסיה חדשה כל פעם שעוברים אלא רק פעם אחת.
זכור לי שכבר דנו בזה פעם אבל אני לא מוצא את זה.
ההצעה שלך יושמה בהצלחה! תוכל לעיין בפרטים המלאים בקומיט הבא: 6259b4f3d
-
חבל מאוד מאוד.
@פלמנמוני אני רואה שעשית זאת עם @arieldaniely
לא צריך לקבל כל בקשה שמשתמש מבקש!!!
אפשר לעשות סקר, להתייעץ, אני למשל, נגד!@י.-פל.
אם כבר אני יקפוץ על הגל.
בגירסא האחרונה מהדרייב בלחיצה ימנית כפתור החיפוש פותח תפריט האם לחפש רק בספר או בכל הספרים, גם אם זה נחמד ובאמת עוזר לפעמים, זה לא שווה את כל הפעמים שאני רוצה חיפוש בתוך הספר והוא פחות נגיש...
אולי כדאי שלחיצה על החיפוש תפעיל חיפוש בספר, ויפתח תפריט לבחירה של חיפוש בכל הספרים, אבל לא לבטל את האפשרות הקודמת, זה אפשרי? -
@י.-פל.
אם כבר אני יקפוץ על הגל.
בגירסא האחרונה מהדרייב בלחיצה ימנית כפתור החיפוש פותח תפריט האם לחפש רק בספר או בכל הספרים, גם אם זה נחמד ובאמת עוזר לפעמים, זה לא שווה את כל הפעמים שאני רוצה חיפוש בתוך הספר והוא פחות נגיש...
אולי כדאי שלחיצה על החיפוש תפעיל חיפוש בספר, ויפתח תפריט לבחירה של חיפוש בכל הספרים, אבל לא לבטל את האפשרות הקודמת, זה אפשרי?@מענין-לשמוע אני גם יקפוץ על הגל...
בזמן מסוים הוסיפו אפשרות לנעיצת הכרטסיה ע"י ריחוף של העכבר עליה, וזה כ"כ מציק כי לפעמים אתה לא רוצה לנעוץ ולפעמים זה נלחץ בטעות, וכמה זה כבר חשוב הפונקציה הזאת? -
@י.-פל.
אם כבר אני יקפוץ על הגל.
אולי כדאי שלחיצה על החיפוש תפעיל חיפוש בספר, ויפתח תפריט לבחירה של חיפוש בכל הספרים, אבל לא לבטל את האפשרות הקודמת, זה אפשרי?בגירסא האחרונה מהדרייב בלחיצה ימנית כפתור החיפוש פותח תפריט האם לחפש רק בספר או בכל הספרים, גם אם זה נחמד ובאמת עוזר לפעמים, זה לא שווה את כל הפעמים שאני רוצה חיפוש בתוך הספר והוא פחות נגיש...
אני מבין את הנקודה שהעלית בנוגע לשינוי בגישת החיפוש. עם זאת, חשוב לזכור שתוכנה, מעצם טבעה, אינה יכולה להתאים באופן מושלם לצרכים האישיים ולנוחות הספציפית של כל משתמש בנפרד, שכן אלו משתנים מאוד מאדם לאדם.
לכן, המפתחים משקיעים מאמצים רבים כדי להבטיח שהתוכנה תהיה נוחה ויעילה ככל האפשר עבור הקהל הרחב. השינוי הספציפי שציינת, אשר יושם בעקבות בקשות ממשתמשים, נבחן והוחלט על ידי המפתחים כהתאמה נכונה וראויה למערכת.
-
אני מבין את הנקודה שהעלית בנוגע לשינוי בגישת החיפוש. עם זאת, חשוב לזכור שתוכנה, מעצם טבעה, אינה יכולה להתאים באופן מושלם לצרכים האישיים ולנוחות הספציפית של כל משתמש בנפרד, שכן אלו משתנים מאוד מאדם לאדם.
לכן, המפתחים משקיעים מאמצים רבים כדי להבטיח שהתוכנה תהיה נוחה ויעילה ככל האפשר עבור הקהל הרחב. השינוי הספציפי שציינת, אשר יושם בעקבות בקשות ממשתמשים, נבחן והוחלט על ידי המפתחים כהתאמה נכונה וראויה למערכת.
נו באמת... זה הסיבה בדיוק ש @מענין-לשמוע ביקש לבטל את הפונקציה הזאת
-
@Otzaria-Bot
לא רציתי לבטל אלא לשנות.
שלחיצה על חיפוש כמו עד היום תהיה רק בתוך הספר, וזה יפתח סרגל נוסף עם חיפוש בתוך התוכנה, כך שזה ישמור את השיפור וגם את הנוחות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות