פרוייקט הקלדת הספר 'חוות דעת' עבור אוצריא!
-
@דאנציג כתב בפרוייקט הקלדת הספר 'חוות דעת' עבור אוצריא!:
ראיתי להעיר שיש את https://beta.hebrewbooks.org/47858 להלכות נדה.
כמו כן, אם תביאו לי את האיכות הטובה ביותר, אני יוכל להעביר את זה בOCR של יעקובוב שעל פי דברי @אהרן זה יותר טוב, ושהוא יעבור על זה אחר כך לתיקונים.האמת היא שיש שם על כל יורה דעה לענ"ד, וכבר שלחתי ל י. פל. מייל על זה (לפני שבוע), לא יודע מה קרה.
@אהרן כתב בפרוייקט הקלדת הספר 'חוות דעת' עבור אוצריא!:
האמת היא שיש שם על כל יורה דעה לענ"ד, וכבר שלחתי ל י. פל. מייל על זה (לפני שבוע), לא יודע מה קרה.
כנראה שלא ראיתי... תוכל לשלוח שוב?
תכתב גם את @יום-חדש-מתחיל -
מי שאחראי על הוספת ספרים וכל הנושא הזה באתר שם, זה @איש-גמזו ו @מתחזק @הבל-הבלים
זה לא קשור אליי. -
@ymg95892
אתה צודק, אבל בינתיים לא הצלחתי להשלים את הכמעט של מליחה....
השם יעזור!@מענין-לשמוע
לקחו את הכל.
5 דפים עדיין מסומנים "בטיפול"
אולי תתזכר אותם -
מי שאחראי על הוספת ספרים וכל הנושא הזה באתר שם, זה @איש-גמזו ו @מתחזק @הבל-הבלים
זה לא קשור אליי.צורת העלאת ספר השתנתה באתר החדש תודות ל @ע-ה-דכו-ע , אתה יכול לעשות את זה גם בעצמך, אם אתה רוצה, אבל אתה לא חייב כמובן... אתה עושה די והותר בשביל הכלל כולו!!
-
@יום-חדש-מתחיל גמרתי לערוך (הקלדה של הטקסט) עמוד בחוות דעת, באם אפשר להפנות להוראות איך לציין ס"ק ד"ה חידושים ביאורים וכו'ו כו' תודה וסליחה על ההטרדה
-
@יום-חדש-מתחיל גמרתי לערוך (הקלדה של הטקסט) עמוד בחוות דעת, באם אפשר להפנות להוראות איך לציין ס"ק ד"ה חידושים ביאורים וכו'ו כו' תודה וסליחה על ההטרדה
@צפניה
ביאורים וחידושים תעשה כל אחד בנפרד.
כל סעיף קטן תכתוב את האות עם סוגריים, ואת המילים מהסעיף שכתב החוו"ד תדגיש באתר.
ישר כח גדול!! -
@צפניה כתב בפרוייקט הקלדת הספר 'חוות דעת' עבור אוצריא!:
https://otzaria.org/forum/topic/110/מדריך-הדרכות-לקבוצת-העורכים-בספריית-אוצריא?_=1768856873809
-
@צפניה
ביאורים וחידושים תעשה כל אחד בנפרד.
כל סעיף קטן תכתוב את האות עם סוגריים, ואת המילים מהסעיף שכתב החוו"ד תדגיש באתר.
ישר כח גדול!!@מענין-לשמוע לסמן את החידושים וביאורים בכותרת מודגשת, וכן ס"ק לשייך כל החלפת סעיף גם (כלו' סעיף ו מתחיל בס"ק כ, וסעיף ז בס"ק כד) או ברצף כל הס"ק
-
@מענין-לשמוע לסמן את החידושים וביאורים בכותרת מודגשת, וכן ס"ק לשייך כל החלפת סעיף גם (כלו' סעיף ו מתחיל בס"ק כ, וסעיף ז בס"ק כד) או ברצף כל הס"ק
@צפניה
נראה לי אין לזה התייחסות בתוך הספר עצמו אז לא.
(זה אמור להיות מקושר ואז זה מסתדר לבד, כמו שהיום זה בקצות שך וכדו') -
תשחרר והוא יגיב, יש יותר סיכוי...
@איש-גמזונראה לי תשחרר גם את של @יחי-המלך-המשיח
אין לי מספיק אומץ לעשות את זה בעצמי... -
כרגע אני לא מוצא זמן לגמור את העמוד שלי בחוו״ד.
כעיקרון סיימתי ממנו לפחות שלשת רבעים, מי שרוצה להשלימו בשביל הרצף של ״מליחה״, שיגיב ואשחרר לו את העמוד.@איש-גמזו
אני יקח! -
@איש-גמזו
אני יקח!@שמעון-פרידנן
תקח גם את של יחי המלך המשיח.
זה ישלים לך למאה עמודים!!!!
אתה הזוי!!!@י.-פל. סליחה עם אני מפריע, אבל תוסיף את הרב @שמעון-פרידנן לרשימת עורכי הספרים במסך אודות, ברשימה של אלו שערכו בין תשעים וחמש למאה עמודים...
-
@איש-גמזו
אני יקח!@שמעון-פרידנן כתב בפרוייקט הקלדת הספר 'חוות דעת' עבור אוצריא!:
@איש-גמזו
אני יקח!איחרת את המועד, בוצע כבר...
-
@שמעון-פרידנן כתב בפרוייקט הקלדת הספר 'חוות דעת' עבור אוצריא!:
@איש-גמזו
אני יקח!איחרת את המועד, בוצע כבר...
@פלמנמוני
אני לא רואה? -
@פלמנמוני