הצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא
-
מציע שתהיה אופציה-כפתור שיוריד את סימני הפיסוק מהספרים, עבור העתקה למקומות שפחות מתאים שם סימני פיסוק, כגון סימני שאלה וכד'.
-
זה מתעדכן גם לגירסאות החדשות או רק לאלו של הDB?
@פלמנמוני
אם כבר כך אולי יהיה אפשר גם לעשות שזה יעתיק ללא כל ההורדות שורה ? (כמו כן בכלי הקודש כאן https://mitmachim.top/post/1105210 והוא הצליח לשות כן בגירסא החדשה שלו)@חד-בדרא כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
זה מתעדכן גם לגירסאות החדשות או רק לאלו של הDB?
כרגע רק בDB, בהמשך כשיהיה גירסה יציבה זה יתעדכן לכולם בעז"ה
אגב, עדכון זה עוד לא עודכן רשמית, יקח זמן עד שזה יכנס@חד-בדרא כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
אם כבר כך אולי יהיה אפשר גם לעשות שזה יעתיק ללא כל ההורדות שורה ? (בעבר ביקשתי כמו כן מכלי הקודש כאן https://mitmachim.top/post/1105210 והוא הצליח לשות כן בגירסא החדשה שלו)
ניסיתי, לע"ע לא הצלחתי
-
@פלמנמוני תותח!
רק תרשה לי להעיר, מביחנה עיצובית וכדי לשמור על קלילות ומהירות עדיף לדעתי לעשות את ככפתור על המסך, או אולי אפ' באותו כפתור, באופן שלחיצה פעמיים תוריד גם את הפיסוק/ניקוד. (א"כ שאז לא תהיה אפ' להוריד את כ"א מהם בנפרד).@חנניה כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
וכדי לשמור על קלילות ומהירות עדיף לדעתי לעשות את ככפתור על המסך, או אולי אפ' באותו כפתור, באופן שלחיצה פעמיים תוריד גם את הפיסוק/ניקוד.
מצטרף לדבריך,
רק אני מציע באופן קצת שונה, שזה יהי' כמו שיש בוורד, שיש אפשרות ללחוץ על הכפתור עצמו, ויש אפשרות ללחוץ על חץ קטן לידו וזה פותח אפשרויות נוספות.

-
@פלמנמוני תותח!
רק תרשה לי להעיר, מביחנה עיצובית וכדי לשמור על קלילות ומהירות עדיף לדעתי לעשות את ככפתור על המסך, או אולי אפ' באותו כפתור, באופן שלחיצה פעמיים תוריד גם את הפיסוק/ניקוד. (א"כ שאז לא תהיה אפ' להוריד את כ"א מהם בנפרד).@חנניה כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
באופן שלחיצה פעמיים
@פלמנמוני
כמו בכלי הקודש בגירסא החדשה https://otzaria.org/forum/post/9884 -
@חנניה כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
וכדי לשמור על קלילות ומהירות עדיף לדעתי לעשות את ככפתור על המסך, או אולי אפ' באותו כפתור, באופן שלחיצה פעמיים תוריד גם את הפיסוק/ניקוד.
מצטרף לדבריך,
רק אני מציע באופן קצת שונה, שזה יהי' כמו שיש בוורד, שיש אפשרות ללחוץ על הכפתור עצמו, ויש אפשרות ללחוץ על חץ קטן לידו וזה פותח אפשרויות נוספות.

-
ומה עם הסרת ניקוד בלי פיסוק? (זה הרי מה שהי' תמיד עד היום).
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
זה הלחצן הראשי, כפי שביקשת
-
@חנניה כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
מציע שתהיה אופציה-כפתור שיוריד את סימני הפיסוק מהספרים, עבור העתקה למקומות שפחות מתאים שם סימני פיסוק, כגון סימני שאלה וכד'.
ואני הייתי מציע שתהיה אופציה-כפתור להוריד בהעתקה (ואלי גם בתצוגה) את מעברי המקטעים וירידות השורה, עבור העתקה למקומות שפחות מתאים שם מקטעים (גמרא למשל).
-
@חד-בדרא כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
למה לא לעשות את זה בלחצן אחד
דומה להסרטה המצורפת?אני נגד הרעיון שיצטרכו ללחוץ פעמיים על אותו לחצן בשביל להגיע לתוצאה הרצויה
@מיכאלוש כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
ואני הייתי מציע שתהיה אופציה-כפתור להוריד בהעתקה (ואלי גם בתצוגה) את מעברי המקטעים וירידות השורה, עבור העתקה למקומות שפחות מתאים שם מקטעים (גמרא למשל).
כפי שכתבתי למעלה, זה אמור להיות חלק מהסרת פיסוק, לע"ע לא הצלחתי
-
דומה להסרטה המצורפת?אני נגד הרעיון שיצטרכו ללחוץ פעמיים על אותו לחצן בשביל להגיע לתוצאה הרצויה
@פלמנמוני כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
אני נגד הרעיון שיצטרכו ללחוץ פעמיים על אותו לחצן בשביל להגיע לתוצאה הרצויה
וככה https://otzaria.org/forum/post/9826
זה ללא ללחוץ פעמיים??
זה גם שני לחיצות וגם להזיז את האצבע במקום ללחוץ פעמיים באותו מקום.@פלמנמוני כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
ואני מזכיר שוב שאפשר לדבר עם בעל עורך מנחם ממתמחים שעשה זאת בכלי קודש, ראה הסרטה
e4510851-9b49-4632-a700-3511a54fc3ce-הקלטת מסך 2026-03-08 141431.zip -
כתב בהצעת ייעול | העתקת טקסט מאוצריא:
כעת הצלחתי, אולם הגדרתי שאם הקטע נגמר בנקודה או נקודותיים הוא לא יוצמד לקטע הבא, כי הרבה פעמים זה נצרך. צריך לדעת איך בדיוק להגדיר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות