בעיה | בעיה בסנכרון הספריה
-
אני לוחץ על הסנכרון.
הסנכרון מתחיל על 0/24, ובאמצע נתקע.
מופיעה ההוזעה המצ"ב:

כמו"כ בגירסת הספריה ב"אודות", אין מספר ספריה, אלא מופיע הכיתוב המצ"ב:

@מתחזק כתב בבעיה | בעיה בסנכרון הספריה:
אני לוחץ על הסנכרון.
הסנכרון מתחיל על 0/24, ובאמצע נתקע.קרה גם לי.
שלח לקהילה שלך בנטפרי שיפתחו את הקישור הבא:
https://vietjet-api.vietjetair.com/booking/api/v1/search-flight -
@מתחזק כתב בבעיה | בעיה בסנכרון הספריה:
אני לוחץ על הסנכרון.
הסנכרון מתחיל על 0/24, ובאמצע נתקע.קרה גם לי.
שלח לקהילה שלך בנטפרי שיפתחו את הקישור הבא:
https://vietjet-api.vietjetair.com/booking/api/v1/search-flight -
@הבל-הבלים מעניין, או שזו השגחה פרטית שבדיוק כששלחתי טיפלתם בזה...
כי ניסיתי ולא עבד, הקלטתי תעבורת וזה היה בעייתי, שלחתי ופתחו אחרי דקה, ואז כן הצליח. -
@הבל-הבלים מעניין, או שזו השגחה פרטית שבדיוק כששלחתי טיפלתם בזה...
כי ניסיתי ולא עבד, הקלטתי תעבורת וזה היה בעייתי, שלחתי ופתחו אחרי דקה, ואז כן הצליח. -
-
@מתחזק אני יודע.
כעת אין לי שום פתרון לזה. -
שוב יש בעיה בסנכרון.
מצ"ב צילום מסך:
עקרונית, כל פעם שיש שגיאה מספר 404, זה אומר שהיו שינויים במאגר אחרי יציאת הגירסת ספריי' האחרונה,
ואז בקובץ המניפסט רשום שיש קובץ בשם XXX אבל באמת שינו לו את השם אחר כך, או העבירו אותו מיקום, או שהוא נמחק, או שיש שינוי אחר בו.לכן הפתרון פשוט ביותר, לחכות עד שתצא גירסת ספריי' חדשה [מתי שמתפרסם פוסט בשרשור הרלוונטי], ואז הסנכרון יעבוד כמו שצריך.
-
שוב יש בעיה בסנכרון.
מצ"ב צילום מסך:
עקרונית, כל פעם שיש שגיאה מספר 404, זה אומר שהיו שינויים במאגר אחרי יציאת הגירסת ספריי' האחרונה,
ואז בקובץ המניפסט רשום שיש קובץ בשם XXX אבל באמת שינו לו את השם אחר כך, או העבירו אותו מיקום, או שהוא נמחק, או שיש שינוי אחר בו.לכן הפתרון פשוט ביותר, לחכות עד שתצא גירסת ספריי' חדשה [מתי שמתפרסם פוסט בשרשור הרלוונטי], ואז הסנכרון יעבוד כמו שצריך.
@יום-חדש-מתחיל
הבעיה היא שזה עוצר את הסנכרון של המשך הקבצים.
במקרה דידן - הוא כותב שיש לו 202 ספרים לסנכרן, אבל הוא לא ממשיך בגלל הקובץ הנוכחי.
יש לזה פתרון? או רק סבלנות? -
@יום-חדש-מתחיל
הבעיה היא שזה עוצר את הסנכרון של המשך הקבצים.
במקרה דידן - הוא כותב שיש לו 202 ספרים לסנכרן, אבל הוא לא ממשיך בגלל הקובץ הנוכחי.
יש לזה פתרון? או רק סבלנות?@יום-חדש-מתחיל
הבעיה היא שזה עוצר את הסנכרון של המשך הקבצים.אני יודע. ברור.
יש לזה פתרון? או רק סבלנות?
כבר כתבתי באריכות וברחל בתך הקטנה את הפתרון המדוייק. לא יודע איך אפשר להסביר יותר ברור ממה שהסברתי.
ובאמת אני לא מבין, מה אתה כזה שטייגניסט שאתה לא מסוגל לחכות עם הספרים האלו עוד שבוע?
איך הסתדרת עד עכשיו בלי הספרים האלו?
מה כזה קשה לחכות מעט?
אני לא מצליח להבין.
למה לשגע אותנו על שטויות?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות