בעיה | התקנתי את אוצריא ולא נפתח לי
-
התקנתי את התוכנה גירסת פיתוח, היא נפתחה והיא נכבתה מדי פעם וגם לא הצלחתי לעדכן שם את הספריה
אח"כ ניסיתי את הגירסה הרגילה, הקיצור דרך שנעשה בשולחן העבודה הוא של גירסת הפיתוח, וזה לא נפתח בכלל -
@אפיקי-ים כנראה התקנת את הקובץ בסיומת MSIX.
תתקין את הקובץ בסיומת EXE. -
@אפיקי-ים כנראה התקנת את הקובץ בסיומת MSIX.
תתקין את הקובץ בסיומת EXE.@יום-חדש-מתחיל כתב בבעיה | התקנתי את אוצריא ולא נפתח לי:
כנראה התקנת את הקובץ בסיומת MSIX.
יש בזה בעיה? א"כ צריך להפסיק לפרסם את זה.
-
@הבל-הבלים אין שום בעי', אבל הקיצור דרך הוא תמיד קיצור לקובץ ה EXE ולכן תמיד ייפתח לו הגירסת מפתחים.
-
@אפיקי-ים אם יש לך אפשרות לתת לי שליטה מרחוק, תפנה אליי למייל, ואנסה לעזור לך בל"נ.
-
@אפיקי-ים אם יש לך אפשרות לתת לי שליטה מרחוק, תפנה אליי למייל, ואנסה לעזור לך בל"נ.
@יום-חדש-מתחיל ב"ה הסתדר, אחרי שהתקנתי את הקובץ ש@דאנציג העלה
-
@יום-חדש-מתחיל אחרי שהתחיל לעבוד לי, מדי פעם נסגרת לי התוכנה
-
-
גם אני עבד לי האוצריא בגירסא ישנה יותר עכשיו התקנתי בשני מחשבים (מחוברים לרשת) ולא נפתח (גם במחשב שכבר היה מותקן בו האוצריא).
התקנתי גם את התוכנה שהעלו ולא עזר.
זה לא דחוף לי כעת כי אני משתמש בפרויקט השו"ת אבל היה חשוב לי לעדכן כי נראה זה בעיה רחבה שצריך לפתור. (אשמח אם יעדכנו שנפתר).
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות