הצעת ייעול | חיפוש בקטע נוכחי בניווט
-
א. בעבר הלא רחוק חיפוש בתוך ספר הטקסט המבוקש היה נהיה אדום בגוף הספר - כעת זה בוטל, ולטעמי חבל.
ב. תחת זה התחדש חיפוש בקטע נוכחי, לדעתי זה די מיותר - אפשר לעשות פשוט יותר - שהחיפוש יהיה כולל, אבל התוצאות יוצגו מהאמצע במקום בו במקום בו פתוח הספר, בדומה לניווט שכשספר פתוח בסימן קנ' פתיחת הסרגל מציגה באמצע את סימן קנ'.וכבר הערתי בפוסט בו הוצע הענין שדי מיותר חיפוש בקטע נוכחי אם הטקסט בתוך הספר נהיה מוגדש
ג. במקום הכפתורים של חיפוש בכל הספר/קטע נוכחי, אני מציע [כמודמני שכבר הוצע בעבר] לעשות כפתורים של מעבר בין תוצאות

-
א. בעבר הלא רחוק חיפוש בתוך ספר הטקסט המבוקש היה נהיה אדום בגוף הספר - כעת זה בוטל, ולטעמי חבל.
ב. תחת זה התחדש חיפוש בקטע נוכחי, לדעתי זה די מיותר - אפשר לעשות פשוט יותר - שהחיפוש יהיה כולל, אבל התוצאות יוצגו מהאמצע במקום בו במקום בו פתוח הספר, בדומה לניווט שכשספר פתוח בסימן קנ' פתיחת הסרגל מציגה באמצע את סימן קנ'.וכבר הערתי בפוסט בו הוצע הענין שדי מיותר חיפוש בקטע נוכחי אם הטקסט בתוך הספר נהיה מוגדש
ג. במקום הכפתורים של חיפוש בכל הספר/קטע נוכחי, אני מציע [כמודמני שכבר הוצע בעבר] לעשות כפתורים של מעבר בין תוצאות

@דבש כתב בהצעת ייעול | חיפוש בקטע נוכחי בניווט:
כעת זה בוטל
פאשלה ותו לא.
לדעתי זה די מיותר
רבים ביקשו.
לעשות כפתורים של מעבר בין תוצאות
כמדו' שגם זה היה, ונעלם.
-
כעת זה בוטל
פאשלה ותו לא.
לדעתי זה די מיותר
רבים ביקשו.
כמדו' שגם זה היה, ונעלם.
@י.-פל. כתב בהצעת ייעול | חיפוש בקטע נוכחי בניווט:
רבים ביקשו.
ועדיין אם יורשה לי לעקש, נראה לי שהפתרון שהצעתי ימלא גם את מבוקשם.
בסוף זה לא חיפוש אחר אלא רק הצגה חלקית של על הקטע הנוכחי, אם התוצאות המלאות יוצגו מהמקום בו פתוח הספר, ולא מתחילתו, [כמו שמיושם כבר בניווט] נתקיימה בזה בקשתם,
והרווחנו לנקות את תוכנה מריבוי אפשרויות שיש בזה נטל''פ.אפשר גם בניווט לעשות הצג מתחילת הספר והצג מהמקום בו הינך אוחז...
@י.-פל. כתב בהצעת ייעול | חיפוש בקטע נוכחי בניווט:
כמדו' שגם זה היה, ונעלם.
כמדומה שלא היה
-
כעת זה בוטל
פאשלה ותו לא.
לדעתי זה די מיותר
רבים ביקשו.
כמדו' שגם זה היה, ונעלם.
@י.-פל.
אגב, אם בוחרים קטע ולוחצים על חיפוש שהגדרת שזה ירשום אוטומטי את המילים בחיפוש זה כן צובע באדום את התוצאות.