עדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!
-
@פלמנמוני יש אפשרות להוסיף הורדת ספר כקובץ טקסט?
לי אישית זה יכול מאוד להועיל, (ואני חושב שגם להרבה משתמשים שעורכים באופליין),
תודה. -
@פלמנמוני למה בעצם לא לתת כפתור מובנה לזה? זה מסובך? מבלבל בעיניים? או שיש סיבה אחרת?
-
@פלמנמוני למה בעצם לא לתת כפתור מובנה לזה? זה מסובך? מבלבל בעיניים? או שיש סיבה אחרת?
@יום-חדש-מתחיל אפשר בעיקרון, אולם אני לא עושה עדכון על דברים לא באמת נצרכים. כשיהיה עדכון לא אכפת לי להכניס גם את זה
-
@פלמנמוני ניסיתי לעשות כותרות מאותיות בספר עין יצחק ולא הצלחתי אז העתקתי את הספר למחשב ועשיתי את זה בעזרת התוכנה של יום חדש מתחיל
-
@פלמנמוני מוזר ביטלתי את החיפוש מודגש בלבד אולי זה קשןר לזה שבסוף האות היה ")" ובזה יז בעיה באתר ניסיתי להגדיר את הסימן הזה כתו סוף וניסיתי גם לא להגדיר את זה כתו סוף ולא הצלחתי אבל בתוכנה הצלחתי
-
@פלמנמוני מוזר ביטלתי את החיפוש מודגש בלבד אולי זה קשןר לזה שבסוף האות היה ")" ובזה יז בעיה באתר ניסיתי להגדיר את הסימן הזה כתו סוף וניסיתי גם לא להגדיר את זה כתו סוף ולא הצלחתי אבל בתוכנה הצלחתי
-
@יום-חדש-מתחיל אפשר בעיקרון, אולם אני לא עושה עדכון על דברים לא באמת נצרכים. כשיהיה עדכון לא אכפת לי להכניס גם את זה
-
@קטנטן כתב בעדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!:
יש כרגע שגיאה בהורדת ספר.
על איזה ספר מדובר?
-
אגב ספר אורים גדולים מופיע בתור ספר על הבבלי, ולא נראה לי שזה כן. (לא יודע למה דיקטה הכניסו את זה תחת כותרת זו).
@אהרן כתב בעדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!:
אגב ספר אורים גדולים מופיע בתור ספר על הבבלי, ולא נראה לי שזה כן. (לא יודע למה דיקטה הכניסו את זה תחת כותרת זו).
איך כן היית מגדיר את זה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות