עדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!
-
כנסו ותהנו - https://www.otzaria.org/library/dicta-books
זה עובד ע"י התוכנה לעריכת ספרי דקטה של @יום-חדש-מתחיל ועל בסיס הממשק של @userbot.
אני אשתדל בהמשך לכתוב הדרכה. [או שמישהו יעזור לי ויעשה את זה?].
באגים והצעות ייעול - יתקבלו בברכה.@הבל-הבלים יפה מאוד, רק צריך לעדכן את סטטוס הספרים מול הטופס הזה חבל שאנשים יעבדו פעמים על אותו ספר.
-
@הבל-הבלים מופיעים באתר גם ספרים שקיימים באוצריא.
-
@הבל-הבלים מופיעים באתר גם ספרים שקיימים באוצריא.
@קטנטן
מה למשל?
@יום-חדש-מתחיל -
@קטנטן
מה למשל?
@יום-חדש-מתחיל@הבל-הבלים למשל חרדים,
אבל נראה לי צריך להשוות מול הטופס. -
נראה מעולה!
שתי הצעות,
א. במצב תצוגה יש התעלמות מירידות שורה במקום שאין כותרת, (אולי זה בגלל שהוא קורא רק את ה - HTML ולא מתייחס לירידות שורה רגילות).
ב. כדאי להוסיף אפשרות להוריד את הטקסט למי שרוצה לערוך אופליין וכן להעלות כקובץ ספר ערוך. -
נראה מעולה!
שתי הצעות,
א. במצב תצוגה יש התעלמות מירידות שורה במקום שאין כותרת, (אולי זה בגלל שהוא קורא רק את ה - HTML ולא מתייחס לירידות שורה רגילות).
ב. כדאי להוסיף אפשרות להוריד את הטקסט למי שרוצה לערוך אופליין וכן להעלות כקובץ ספר ערוך. -
כנסו ותהנו - https://www.otzaria.org/library/dicta-books
זה עובד ע"י התוכנה לעריכת ספרי דקטה של @יום-חדש-מתחיל ועל בסיס הממשק של @userbot.
אני אשתדל בהמשך לכתוב הדרכה. [או שמישהו יעזור לי ויעשה את זה?].
באגים והצעות ייעול - יתקבלו בברכה.@הבל-הבלים האתר לא מעודכן עם מה שיש באוצריא למשל מרכבת המשנה כבר נערך מזמן לא באתר והוא נותן אופציה כזאת

-
@הבל-הבלים @פלמנמוני לאחר לחיצה על 'הצצה', ואז 'חזרה', הטקסט שכתבתי ב'חיפוש' כדי סנן, - נמחק, ואני צריך לכתוב זאת שוב.
כמו כן כדאי לתת אופצי' לראות את כל השם, לפעמים הוא ארוך מידי וזה לא נכנס לתוך ה'ריבוע', כמו בתמונה שהביא @u88 בפוסט הקודם, וצריך ללחוץ על 'הצצה' כדי לראות את השם המלא.צריך דחוף להגדיר שלא להעלות לשם ספרים שבסטטוס 'בטיפול'.
-
כדאי שיהי' רשום למעלה כמה ספרים יש כרגע (כמו שיש כאן)
-
כדאי לתת אפשרות לסינון לפי קטגורי'.
-
@מכנדבי כתב בעדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!:
אשמח להוספת קיצור מקשים להדגשה (ctrl+B) באתר.
@יום-חדש-מתחיל כתב בעדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!:
@הבל-הבלים @פלמנמוני לאחר לחיצה על 'הצצה', ואז 'חזרה', הטקסט שכתבתי ב'חיפוש' כדי סנן, - נמחק, ואני צריך לכתוב זאת שוב.
כמו כן כדאי לתת אופצי' לראות את כל השם, לפעמים הוא ארוך מידי וזה לא נכנס לתוך ה'ריבוע', כמו בתמונה שהביא @u88 בפוסט הקודם, וצריך ללחוץ על 'הצצה' כדי לראות את השם המלא.כדאי שיהי' רשום למעלה כמה ספרים יש כרגע (כמו שיש כאן)
כדאי לתת אפשרות לסינון לפי קטגורי'.
בעדכון הבא בעז"ה
עריכה: עודכן -
כמו כן כדאי לתת אופצי' לראות את כל השם, לפעמים הוא ארוך מידי וזה לא נכנס לתוך ה'ריבוע', כמו בתמונה שהביא @u88 בפוסט הקודם, וצריך ללחוץ על 'הצצה' כדי לראות את השם המלא.צריך דחוף להגדיר שלא להעלות לשם ספרים שבסטטוס 'בטיפול'.
@יום-חדש-מתחיל כתב בעדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!:
צריך דחוף להגדיר שלא להעלות לשם ספרים שבסטטוס 'בטיפול'.
@הבל-הבלים זה לא הסתדר
-
@קטנטן כתב בעדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!:
ב. כדאי להוסיף אפשרות להוריד את הטקסט למי שרוצה לערוך אופליין וכן להעלות כקובץ ספר ערוך.
תעשה העתק הדבק, מה הבעיה?
@פלמנמוני כתב בעדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!:
באמת זה לא קריטי אבל לא כ"כ נוח,
א. בספרים ארוכים זה יכול לקחת זמן להדביק.
ב. צריך להדביק ואז לשמור כקובץ בשביל לערוך. -
ב. צריך להדביק ואז לשמור כקובץ בשביל לערוך.כתב בעדכון | חדש!! אפשרות עריכת ספרי דיקטה באתר!!:
ב. צריך להדביק ואז לשמור כקובץ בשביל לערוך.וכן יש ספרים שצריך לחלק אותם לכמה,
כספרים על הש"ס וכדו'.