עדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!
-
@נתנאל_26 כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
בהגדרות/ ספרייה לא מופיע הכיתוב
זה באמצע טיפול
תודה ששמת לב -
@asz כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
זה באמצע טיפול
זה כבר טופל

-
התקנתי עכשיו במחשב חדש לגמרי את הגירסה האחרונה עם המאגר ספרים החדש, ונתקלתי בשתי בעיות:
א. לאחר שהוא גומר לייצר את האינדקס בכל זאת בחיפוש הוא לא מוצא כלום.
ב. באיתור הוא לא מוצא סימן בשו"ע לא בצורה מקוצרת של ר"ת ולא בצורה ארוכה. וכן בחיפוש דף מסויים בגמרא גם כן הוא לא מוצא -
התקנתי עכשיו במחשב חדש לגמרי את הגירסה האחרונה עם המאגר ספרים החדש, ונתקלתי בשתי בעיות:
ב. באיתור הוא לא מוצא סימן בשו"ע לא בצורה מקוצרת של ר"ת ולא בצורה ארוכה. וכן בחיפוש דף מסויים בגמרא גם כן הוא לא מוצא@עשהאל-ק כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
מאיפה הורדת את הגרסה? מגיטהאב?
האינדקס נוצר במהירות גבוהה מאוד? כמה שוקלת תיקיית האינדקס?
-
@צפניה כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
@איש-שלו אצלי מופיע שמות הקבצים החיפוש מחפש ומוצא בהם ורק לא נפתח
תודהאשריך.
איפה שמת אותם?
האם אתה בטוח שהוא מוצא בחיפוש מתוך התוכן של הקבצים שלך?
האם גם מהפד"ף? -
@י.-פל. @הבל-הבלים
על מה מבוסס האיתור בתוכנה אחרי המעבר לDB?
אני כמעט בטוח שהוא מדלג קבוע על כותרת מספר 2.
זה על הרישום של המקור בתוך טבלת line? -
בגרסא האחרונה 669 יש באג בזכור ושמור שתקוע שעות על המסך טעינה עם העיגול המסתובב

אגב זה נראה שרוב הבעיות שהיו במעבר לDB כבר נפתרו ועכשיו הכל הרבה יותר יציב
לדוגמא יצירת אינדקס לקחה מחדש לי כשלוש דקות
שאפו לכל המפתחים על העבודה הרבהנ.ב. העיצוב החדש למסך הגדרות די יפה למרות שחלק מהטקסט שם צריך שיפור שהמשתמשים יבינו על איזה הגדרה מדובר אולי גם כדאי להוסיף חיפוש בהגדרות
למי שלא ראה עדיין את העיצוב החדש להגדרות מצו"ב תמונה
@מיכאלוש כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
לדוגמא יצירת אינדקס לקחה מחדש לי כשלוש דקות
באמת??
אם כן זה ממש הזוי! -
ב. באיתור הוא לא מוצא סימן בשו"ע לא בצורה מקוצרת של ר"ת ולא בצורה ארוכה. וכן בחיפוש דף מסויים בגמרא גם כן הוא לא מוצא@עשהאל-ק הורדת את 566 ומעלה, א"כ תוריד מהבל הבלים כמדומה 158 ותיצור אינדקס ואח"כ תוכל להתקין כל גירסא שהיא ולהשתמש באינדקס שיצרה התוכנה, (כך עשיתי אני כשנתקלתי בבעיה כמו שלך- יצירת אינדקס מהיר מבלי יכולת חיפוש)
אגב תסתכל בתקיה של האינדקס ותראה שהיא כמעט ואינה שוקלת כלום, היא אמורה לשקול באזור 4 גיגה -
ב. באיתור הוא לא מוצא סימן בשו"ע לא בצורה מקוצרת של ר"ת ולא בצורה ארוכה. וכן בחיפוש דף מסויים בגמרא גם כן הוא לא מוצא -
ליהודים הייתה אורה - זו תורה!
ב"ה, יצאה כעת גרסה חדשה, עם שיפור מהירות עליית הספרייה.
כ- 1.5-2 שניות בלבד!!פורים שמח לכולם...
-
מטורףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כבר ניסתי וראיתי פלאים
@הבל-הבלים תודהאבל התוכנה לפעמים [עריכה: כמעט תמיד] קורסת מיד בפתיחה אם יש משהו פתוח
לכן אני פותח ומייד לוחץ קונטרול שיפט W -
@הבל-הבלים אפשר קישור?
-
@הבל-הבלים אפשר קישור?
-
באמת מהיר במיוחד!
סיסמא אוצריא
הקלטה 2026-03-02 114807.rar
יש בעיה עם הקישורים, אפשר לראות בהסרטה. -
מטורףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כבר ניסתי וראיתי פלאים
@הבל-הבלים תודהאבל התוכנה לפעמים [עריכה: כמעט תמיד] קורסת מיד בפתיחה אם יש משהו פתוח
לכן אני פותח ומייד לוחץ קונטרול שיפט Wכתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אבל התוכנה לפעמים [עריכה: כמעט תמיד] קורסת מיד בפתיחה אם יש משהו פתוח
לכן אני פותח ומייד לוחץ קונטרול שיפט W@הבל-הבלים שמת לב לזה?
-
כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אבל התוכנה לפעמים [עריכה: כמעט תמיד] קורסת מיד בפתיחה אם יש משהו פתוח
לכן אני פותח ומייד לוחץ קונטרול שיפט W@הבל-הבלים שמת לב לזה?
-
@דנדי
שמתי לב שכתבת, אצלי זה לא קרה אף פעם!יכול להיות שיש לך שאריות מגרסאות קודמות?
הגדרות וכאלה? אתה יכול לאפס ולבדוק שוב?@הבל-הבלים אולי זה בגלל הגדרות מגירסה קודמת אנסה למחוק ולהתקין מחדש
-
@הבל-הבלים
ואוו איזה הבדל אדיר בפתיחה והשימוש
חבל שעדיין לא הסתדר הש"ס בטקסט והצורת הדף בחלק מהספריםאגב מה פשר השגיאות הבאות (נוצרו לי בלוג בגרסא הקודמת) מקדם אותך במשהוא ?
Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3)PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3)PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3@יהודי-צעיר כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
באמת??
אם כן זה ממש הזוי!@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
כמה שוקלת תיקיית האינדקס?
עכשיו אני אוחז שהאידקס באמת שוקל רק כ10 מ"ב

-
@הבל-הבלים
ואוו איזה הבדל אדיר בפתיחה והשימוש
חבל שעדיין לא הסתדר הש"ס בטקסט והצורת הדף בחלק מהספריםאגב מה פשר השגיאות הבאות (נוצרו לי בלוג בגרסא הקודמת) מקדם אותך במשהוא ?
Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3)PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3)PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3@יהודי-צעיר כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
באמת??
אם כן זה ממש הזוי!@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
כמה שוקלת תיקיית האינדקס?

@מיכאלוש כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
ניסית עכשיו שוב?
תמחק את תיקיית האינדקס.