עדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!
-
@י.-פל. לאחר נסיונות רבים גיליתי כמה דברים, אולי יתן כיוון לפיתרון, מקווה שהאריכות תהיה לתועלת.
הכתוב כאן תואם לגירסאות האחרונות והDB2, בגירסה האחרונה עם הDB החדש הסיפטומים קצת שונים, אבל מהותית הבעיה נראית אותה בעיה.
א. כפי שכבר כתבו לאחר סגירה התוכנה עדיין פועלת ברקע, אבל אם מוחקים את ההיסטוריה התוכנה נסגרת גם ברקע. - בגירסה האחרונה אני רואה שהתוכנה נסגרת ברקע.
ב. כשפותחים ספר חדש הוא לא מתעדכן מיידית בהיסטוריה עד שעוברים לכרטיסיה אחרת. אם סוגרים את התוכנה לאחר שפותחים ספר חדש בלי לעבור לכרטיסיה אחרת, ההיסטוריה 'נתקעת' - לא מתעדכנת עד שעוברים לכרטיסיה אחרת ושוב חוזרים לכרטיסיה של הספר החדש.
ג. הקריסות (אצלי בכל אופן) מתרחשות במעבר בין כרטיסיות, או ביציאה ממסך עיון, או ביציאה מההיסטוריה. למרות שלא הצלחתי למצוא את ה'מתכון' לקריסה בכל אופן נדמה שהן מתרחשות כאשר ההיסטוריה תקועה. -עדכון- בגירסא האחרונה עם הDB החדש נראה לי שבכל פעם שסוגרים לאחר פתיחת ספר חדש בלא מעבר לכרטיסיה אחרת, בפתיחה הבאה התוכנה קורסת מיד עם הפתיחה.
ד. כפי שכבר כתבתי קובץ השגיאות אינו קיים בגירסאות האחרונות, אבל יש את קובץ השגיאה של מייקרוסופט שם מופיע:
The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
אולי הכתובת הוירטואלית זה האחסון בזיכרון של ההיסטוריה או הטאבים הפתוחים?
מקווה שהועלתי במשהו ולא רק מוסיף לכאב הראש... -
@י.-פל. לאחר נסיונות רבים גיליתי כמה דברים, אולי יתן כיוון לפיתרון, מקווה שהאריכות תהיה לתועלת.
הכתוב כאן תואם לגירסאות האחרונות והDB2, בגירסה האחרונה עם הDB החדש הסיפטומים קצת שונים, אבל מהותית הבעיה נראית אותה בעיה.
א. כפי שכבר כתבו לאחר סגירה התוכנה עדיין פועלת ברקע, אבל אם מוחקים את ההיסטוריה התוכנה נסגרת גם ברקע. - בגירסה האחרונה אני רואה שהתוכנה נסגרת ברקע.
ב. כשפותחים ספר חדש הוא לא מתעדכן מיידית בהיסטוריה עד שעוברים לכרטיסיה אחרת. אם סוגרים את התוכנה לאחר שפותחים ספר חדש בלי לעבור לכרטיסיה אחרת, ההיסטוריה 'נתקעת' - לא מתעדכנת עד שעוברים לכרטיסיה אחרת ושוב חוזרים לכרטיסיה של הספר החדש.
ג. הקריסות (אצלי בכל אופן) מתרחשות במעבר בין כרטיסיות, או ביציאה ממסך עיון, או ביציאה מההיסטוריה. למרות שלא הצלחתי למצוא את ה'מתכון' לקריסה בכל אופן נדמה שהן מתרחשות כאשר ההיסטוריה תקועה. -עדכון- בגירסא האחרונה עם הDB החדש נראה לי שבכל פעם שסוגרים לאחר פתיחת ספר חדש בלא מעבר לכרטיסיה אחרת, בפתיחה הבאה התוכנה קורסת מיד עם הפתיחה.
ד. כפי שכבר כתבתי קובץ השגיאות אינו קיים בגירסאות האחרונות, אבל יש את קובץ השגיאה של מייקרוסופט שם מופיע:
The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
אולי הכתובת הוירטואלית זה האחסון בזיכרון של ההיסטוריה או הטאבים הפתוחים?
מקווה שהועלתי במשהו ולא רק מוסיף לכאב הראש...@מאן-דהוא כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אז לא רלוונטי. נכון?
-
@י.-פל. עשיתי הסרטה שנראה לי תעניין אותך
רואים שכשהPDF פתוח א"א לכתוב כלום כאילו יש שמשהו שלוחץ תמיד על המסך ומוריד את הפוקוס משורת החיפוש
הקלטת מסך 2026-02-19 222440~1.mp4
עריכה: אחרי כמה זמן שהתוכנה פתוחה זה עובד גם בPDF
וחוץ מזה...
מה קרה לראם?

-
@מאן-דהוא כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אז לא רלוונטי. נכון?
@י.-פל. בדקתי שוב, עכשיו התופעה חזרה, כאשר יש היסטוריה התוכנה ממשיכה לעבוד ברקע, כאשר אני מוחק את כל ההיסטוריה התוכנה נסגרת לגמרי (אולי יש הסבר אחר, זה מה שנראה לי).
מלבד זאת כאשר התוכנה באמצע יצירת אינדקס היא ממשיכה לעבוד ברקע לאחר הסגירה בכל מקרה.
היה נראה לי שהתופעה הזאת עם שאר התופעות שציינתי נותנת אידיקציה לבעיה סביב ההיסטוריה.
בהצלחה!!! -
@צפניה כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
יצירת האינדקס נתקע באמצע
פעמיים ניסיתי לאנדקס, וכל פעם זה נעצר בספר 6880 ראה צילום מסך

-
-
-
-
אה....
ולמה טעינת הספריה לוקחת ככ הרבה זמן באמת -
@דנדי כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
ולמה טעינת הספריה לוקחת ככ הרבה זמן באמת
לא יודע,
בעיקרון המעבר לDB היה בגלל שזה אמור להיות יותר מהיר...@פלמנמוני כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
בעיקרון המעבר לDB היה בגלל שזה אמור להיות יותר מהיר...
כן אבל זה לגבי הפתיחה של הספרים, לא ההצגה שלהם, אני טועה?
-
-
@דנדי כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
@פלמנמוני הגלילה בשתי אצבעות בלוח המגע ובמסך עדיין לא עובדת
בעכבר עובד, יש הבדל ביניהם?
@פלמנמוני כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
בעכבר עובד, יש הבדל ביניהם?
כמדומני שהרב י.פל ציין בעבר שיש לFlutter בעיה עם מסך מגע וזה לא קשור לאוצריא אלא כשהם יסדרו את זה זה אוטומטית יסתדר באוצריא
-
זה היה עובד מצויין עד עכשיו, וכן זה עובד בהכל חוץ מPDF