בקשה | מבקש וממליץ לבטל את תיקית אוצריא\אוצריא
-
כידוע אחרי המעבר לקובץ DB אין בתוכנה יותר שום קבצים בספריה
בהתאם לכך, מומלץ מאד לבטל את תיקית אוצריא\אוצריא
שתמיד גרמה לאנשים בלבול בבחירת מיקום הספריה,
במקום זה הקובץ DB יופיע בתיקיה הראשית של אוצריא.
זה גם יועיל שאנשים יפסיקו להכניס ספרים אישיים לתיקיה של אוצריא\אוצריא שגרם לבאגים שונים אחרי המעבר לDB כמו מחיקת קבצים אישיים וכדומה@יהודי-צעיר לא הבנתי, כל אחד בוחר לעצמו את המיקום, לא? אתה מתכוון לשנות בברירת המחדל בהורדה דרך התוכנה?
-
@פלמנמוני לא בדיוק, המשתמש בוחר את מיקום התקיה הראשית של התוכנה, בתוכה צריך להיות תקיית אוצריא עם קובץ מסד הנתונים
-
@פלמנמוני לא בדיוק, המשתמש בוחר את מיקום התקיה הראשית של התוכנה, בתוכה צריך להיות תקיית אוצריא עם קובץ מסד הנתונים
@arieldaniely לא נכון, עכשיו בתוכנה הוא בוחר את התקייה שבתוכה הDB עצמו
-
@פלמנמוני כתב בבקשה | מבקש וממליץ לבטל את תיקית אוצריא\אוצריא:
כמדומני שאתה טועה (לפחות נכון לגרסה העדכנית ביותר נכון לאתמול בערב...)
-
@פלמנמוני כתב בבקשה | מבקש וממליץ לבטל את תיקית אוצריא\אוצריא:
כמדומני שאתה טועה (לפחות נכון לגרסה העדכנית ביותר נכון לאתמול בערב...)
-
@פלמנמוני בדקתי, אתה צודק, זה עובד, אבל אם תסתכל תראה שהמיקום שהתוכנה מציגה לאחר מכן עבור "מיקום הספריות" הוא תקיה אחת אחורה, ושם הוא מייצר את האינדקס ולא בתקיה בה נמצאה ה-DB.
אגב אם בוחרים תקיה שבתוכה יש תקיה בשם כלשהו [למשל אוצריא123] ובתוכה יש את מסד הנתונים הוא לא מזהה, אלא רק אם בתוכה יש את תקיית אוצריא.
בכל מקרה הוא מבקש שיהיה תת תקיה בשם אוצריא:

-
כידוע אחרי המעבר לקובץ DB אין בתוכנה יותר שום קבצים בספריה
בהתאם לכך, מומלץ מאד לבטל את תיקית אוצריא\אוצריא
שתמיד גרמה לאנשים בלבול בבחירת מיקום הספריה,
במקום זה הקובץ DB יופיע בתיקיה הראשית של אוצריא.
זה גם יועיל שאנשים יפסיקו להכניס ספרים אישיים לתיקיה של אוצריא\אוצריא שגרם לבאגים שונים אחרי המעבר לDB כמו מחיקת קבצים אישיים וכדומה@יהודי-צעיר נראה לי שפשוט צריך לבטל את העניין הזה שהתוכנה "גונבת" הקבצים שנמצאים בתקיית אוצרייא כי היא מכניסה אותם לDB
@י.-פל. @פלמנמוני אולי זה גם יחסוך מהמעבד המסכן שלי שמתאמץ מאוד
אני מאמין שזה צורך הרבה משאבים כי התוכנה כל הזמן סורקת את התקיה הזאת בשביל לראות אם יש שם קבציםואם צריך להכניס איזשהו קבצים לDB אפשר לעשות פונקציה רשמית של בחר קבצים לעדכון במסד הנתונים
וגם אז עדיך שיצור עותק ולא ימחק... -
@יהודי-צעיר נראה לי שפשוט צריך לבטל את העניין הזה שהתוכנה "גונבת" הקבצים שנמצאים בתקיית אוצרייא כי היא מכניסה אותם לDB
@י.-פל. @פלמנמוני אולי זה גם יחסוך מהמעבד המסכן שלי שמתאמץ מאוד
אני מאמין שזה צורך הרבה משאבים כי התוכנה כל הזמן סורקת את התקיה הזאת בשביל לראות אם יש שם קבציםואם צריך להכניס איזשהו קבצים לDB אפשר לעשות פונקציה רשמית של בחר קבצים לעדכון במסד הנתונים
וגם אז עדיך שיצור עותק ולא ימחק... -
בקודמת וודאי היה
באחרונה ממש אני יבדוק עכשיו!!! -
@פלמנמוני בדקתי, אתה צודק, זה עובד, אבל אם תסתכל תראה שהמיקום שהתוכנה מציגה לאחר מכן עבור "מיקום הספריות" הוא תקיה אחת אחורה, ושם הוא מייצר את האינדקס ולא בתקיה בה נמצאה ה-DB.
אגב אם בוחרים תקיה שבתוכה יש תקיה בשם כלשהו [למשל אוצריא123] ובתוכה יש את מסד הנתונים הוא לא מזהה, אלא רק אם בתוכה יש את תקיית אוצריא.

@arieldaniely כתב בבקשה | מבקש וממליץ לבטל את תיקית אוצריא\אוצריא:

בכל אופן תראו כמה בלבול זה גורם שיש תיקיה אוצריא\אוצריא
מה שמביא לבלבול וויכוחים איזה תיקיה צריך לבחור עבור מיקום הספריה... וגם באגים מידי פעם נגרמים מכך