שאלה | עדכון על אותם תקלות בגרסאות שונות
-
שלום רב
ברצוני לשאול האם כאשר אני כותב בפורום שבגרסא מסוימת יש תקלה ולאחר מכן אני רואה שגם בגרסה הנוספת יש אותה, האם ישם לעדכן פעם נוספת.
צדדי הדברים האם גרסה חדשה חייב להיות מתוקן בה התקלות וא"כ יש תקלה מחמת הגרסה הזו או שגרסה חדשה היא טיפול בנקודות מסוימות וממילא המתכנתים יודעים כבר מהענין ואין טעם לעלות זאת שוב. -
שלום רב
ברצוני לשאול האם כאשר אני כותב בפורום שבגרסא מסוימת יש תקלה ולאחר מכן אני רואה שגם בגרסה הנוספת יש אותה, האם ישם לעדכן פעם נוספת.
צדדי הדברים האם גרסה חדשה חייב להיות מתוקן בה התקלות וא"כ יש תקלה מחמת הגרסה הזו או שגרסה חדשה היא טיפול בנקודות מסוימות וממילא המתכנתים יודעים כבר מהענין ואין טעם לעלות זאת שוב.@א.ד כתב בשאלה | עדכון על אותם תקלות בגרסאות שונות:
שלום רב
צדדי הדברים האם גרסה חדשה חייב להיות מתוקן בה התקלות וא"כ יש תקלה מחמת הגרסה הזו או שגרסה חדשה היא טיפול בנקודות מסוימות וממילא המתכנתים יודעים כבר מהענין ואין טעם לעלות זאת שוב.מהר מאד תתיאש
לכתוב כל יום שעדיין לא תוקן.... -
שלום רב
צדדי הדברים האם גרסה חדשה חייב להיות מתוקן בה התקלות וא"כ יש תקלה מחמת הגרסה הזו או שגרסה חדשה היא טיפול בנקודות מסוימות וממילא המתכנתים יודעים כבר מהענין ואין טעם לעלות זאת שוב.