להורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות
-
@יהודי-צעיר כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
(כדי שלא אגלוש יותר מידי לתכנות)
לא ברור למה בקירו תגלוש יותר מידי [חוץ מזה שאתה תצליח יותר מהר], זה גם חייב רשת בדיוק כמו האתר.
נראה לי הוא התכוין שהוא לא רוצה יותר מידי לגלוש בתכנות, ככל שזה יהיה קל יותר הוא יותר יתעסק עם זה, לא לאינטרנט.
-
@יהודי-צעיר יש אפשרות דרך התוכנה שלך לקחת הערות שנמצאות בתוך הקובץ עצמו ולהפוך אותם למפרשים עם קישור למקום הרלוונטי?
-
@יהודי-צעיר יש אפשרות דרך התוכנה שלך לקחת הערות שנמצאות בתוך הקובץ עצמו ולהפוך אותם למפרשים עם קישור למקום הרלוונטי?
@קטנטן כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
צריך בשביל זה תוכנה אחרת,
למעשה בכל סוג הערות צריך תוכנה מסוג אחר. (יש לי תוכנות כאלו, אבל לכל ספר יש תוכנה נפרדת)
מדובר בספר שנמצא באוצריא כבר או ספר אחר? -
@יהודי-צעיר מדובר בספר שעדיין לא נמצא באוצריא אלא בשלבי עריכה,
הקובץ נמצא במסמך txt והערות הם במספרים שהומרו מוורד.
יש לך מה להציע? -
@מענין-לשמוע תסביר לי במילים פשוטות מה להסביר לג'מיני, פשוט לא הבנתי ברור...
סביר לי במילים פשוטות מה להסביר לג'מיני, פשוט לא הבנתי ברור...
תכתוב לו כך:
אני רוצה שאחרי שלוחצים על קטע מסויים בספר המקור יוכלו לבחור קטע בספר היעד, והתוכנה בודקת אם הוא כותרת או שלא. אם הקטע הוא לא כותרת התוכנה יוצרת קישור רק לאותו קטע.
אם קטע השני שנבחר הוא כותרת התוכנה תיצור קישורים בין הקטע המקור לכל קטע שתחת אותו כותרת עד הכותרת הבאה בספר המקור באותו רמה.
עדיף ששורת הכותרת עצמה לא תקושר.כמובן אפשר לשכלל את זה עוד הרבה, אבל זה הבסיס.
ממש תודה!! -
סביר לי במילים פשוטות מה להסביר לג'מיני, פשוט לא הבנתי ברור...
תכתוב לו כך:
אני רוצה שאחרי שלוחצים על קטע מסויים בספר המקור יוכלו לבחור קטע בספר היעד, והתוכנה בודקת אם הוא כותרת או שלא. אם הקטע הוא לא כותרת התוכנה יוצרת קישור רק לאותו קטע.
אם קטע השני שנבחר הוא כותרת התוכנה תיצור קישורים בין הקטע המקור לכל קטע שתחת אותו כותרת עד הכותרת הבאה בספר המקור באותו רמה.
עדיף ששורת הכותרת עצמה לא תקושר.כמובן אפשר לשכלל את זה עוד הרבה, אבל זה הבסיס.
ממש תודה!!@מענין-לשמוע כרגע אני לא בכיוון הזה, זה יכול רק לסרבל את השימוש בתוכנה.
-
@מענין-לשמוע כרגע אני לא בכיוון הזה, זה יכול רק לסרבל את השימוש בתוכנה.
@יהודי-צעיר
אם הכיון שלך יותר טוב, כמובן עדיף...
ישר כח. -
להורדה תוכנה לעריכת מפרשים וקישורים לתוכנת אוצריא
מנהל הקישורים של אוצריא
תוכנה נחמדה בקובץ html שניתן לעבוד איתה אונליין ללא צורך בהורדת קובץ כלשהוא למחשב, וניתן גם להוריד למחשב לעבודה אופליין ללא צורך בשום חיבור לרשת!
ניתן לעבוד אונליין בקישור הבא
https://otzaria.github.io/OtzariaLinker/וניתן להוריד לעבודה אופליין
מנהל הקישורים של אוצריא גרסא 3.zip
-
למה זה נועד?
למי שרוצה ליצור מפרשים וקישורים חדשים לספרים באוצריא, בקלות ובמהירות, וכן למי שרוצה לערוך או למחוק מפרשים וקישורים קיימים באוצריא. -
התוכנה בנויה בצורה קלה לתפעול!
היא מציגה את הספרים והמפרשים והקישורים כמו תוכנת אוצריא בקטן... -
אין לחשוש להפעיל את התוכנה כי היא אינה משנה את הקבצים המקוריים של אוצריא כלל!
אלא היא יוצרת קבצים חדשים אותם תורידו למחשב בלחצן המיועד לתיקיית ההורדות, ותוכלו להחליף אותם עם הקבצים המקוריים של אוצריא.
הוראות שימוש
הוראות שימוש נמצאים בתוכנה עצמה
בלחצן עזרה והסברים

הסטוריית גרסאות
גרסא 1
מנהל הקישורים של אוצריא גרסא 1.zipגרסא 2
מנהל הקישורים של אוצריא גרסא 2.zip
גרסא 3
מנהל הקישורים של אוצריא גרסא 3.zip
הורדה מגייטהב
הבהרה
שימו לב ניתן ומומלץ לכתוב כאן בשרשור הערות, הצעות, באגים וכו' אבל אני לא מתחייב לתחזק את התוכנה הכל בקוד פתוח אולי מישהוא אחר יתנדב לקחת חסות לשפר ולשדרג
https://github.com/Otzaria/OtzariaLinker/
תוכנות דומות
שימו לב קיים תוסף נח ומתוחזק לאוצריא ליצירת קישורים שיצר ידידינו הרב של @d9 פרטים כאן
@יהודי-צעיר
אין לי כל כך זמן לבדוק את התוכנה, האם ישנה אפשרות לערוך קישורים לספר עם שני פרשנים?
יש לי את 'לב הארץ' מפרוייקט פנינים, שעליו יש שני פירושים 'ארץ יהודה' ו'המאיר לארץ', עשיתי להם כותרות בוורד, לפי סימנים וסעיפים וס"ק, האם התוכנה שלך תוכל להתאים אותם לפרשנים? -
-
אפשר ליצור קישורים ומפרשים גם עבור כמה ספרים יחד,
זה גם יוכל להיווצר אוטומטית בכפתור יצירה אוטומטית אם הכותרות זהות,
אבל תבדוק מה נוצר שאין באגים. -
@יהודי-צעיר
הורדתי ומצאתי שני קבצים וקובץ של דפדפן (שאין לי במחשב) היכן התוכנה
סליחה על הבורות אבל לא הבנתי -
@חד-בדרא
ה'תוכנה' היא קובץ HTML.
כן, זה ממש כך, קובץ שנפתח ע"י הדפדפן, והוא עצמו ה'תוכנה'. -
@חד-בדרא
ה'תוכנה' היא קובץ HTML.
כן, זה ממש כך, קובץ שנפתח ע"י הדפדפן, והוא עצמו ה'תוכנה'.@יום-חדש-מתחיל כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
ה'תוכנה' היא קובץ HTML.
כן, זה ממש כך, קובץ שנפתח ע"י הדפדפן, והוא עצמו ה'תוכנה'.@יהודי-צעיר אולי באמת תמיר את התוכנה שלך למשהו אחר יותר חזק?
נ"ל שכיום זה די איטי. -
@יום-חדש-מתחיל כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
ה'תוכנה' היא קובץ HTML.
כן, זה ממש כך, קובץ שנפתח ע"י הדפדפן, והוא עצמו ה'תוכנה'.@יהודי-צעיר אולי באמת תמיר את התוכנה שלך למשהו אחר יותר חזק?
נ"ל שכיום זה די איטי.@חנניה כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
ה'תוכנה' היא קובץ HTML.
נ"ל שכיום זה די איטי.רעיון מצויין
אבל אני אין לי פנאי וידע לעשות את זה, אדרבה אם מישהו יעשה את זה יהיה הרבה יותר קל השימוש וגם השדרוגים של התוכנה יהיו יותר מועילים -
@חנניה כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
ה'תוכנה' היא קובץ HTML.
נ"ל שכיום זה די איטי.רעיון מצויין
אבל אני אין לי פנאי וידע לעשות את זה, אדרבה אם מישהו יעשה את זה יהיה הרבה יותר קל השימוש וגם השדרוגים של התוכנה יהיו יותר מועילים@יהודי-צעיר כתב בלהורדה | תוכנה ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא בקלות:
אדרבה אם מישהו יעשה את זה יהיה הרבה יותר קל השימוש וגם השדרוגים של התוכנה יהיו יותר מועילים
דרושים מתנדבים...
-
ד דנדי התייחס לנושא זה ב
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
העליתי גרסה חדשה בפוסט הראשון
חדש! - איתור כותרת בספרים בדומה לאוצריא
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות