בקשת מידע | הרמב"ן לכתובות שעלה לאתר
-
@יום-חדש-מתחיל
כמה שאלות:
את הדפים לעשות כמו במהדורה המצולמת או בצורה אחרת?
מה עם ההערות?
חלוקת הקטעים כמו במהדורה, או כללים אחרים?@שמעון-פרידנן
אני חושב שבינתיים תעשה בלי הערות וחלוקה כמו במהדורה המצולמת, עד שיוחלט אם לעשות משהו אחר. [לא נראה לי, אבל לא אני המנהל...] -
@שמעון-פרידנן
אני חושב שבינתיים תעשה בלי הערות וחלוקה כמו במהדורה המצולמת, עד שיוחלט אם לעשות משהו אחר. [לא נראה לי, אבל לא אני המנהל...]@הבל-הבלים לדעתי יש שם מידי הרבה פסיקים שקוטעים את רצף הקריאה, נחכה להוראות מ @יום-חדש-מתחיל פה
בנוסף כשיש שם תיקון בתוך הרמב"ן אין סוגריים מרובעות לטקסט המתוקן אלא רק כתב שונה -
@הבל-הבלים לדעתי יש שם מידי הרבה פסיקים שקוטעים את רצף הקריאה, נחכה להוראות מ @יום-חדש-מתחיל פה
בנוסף כשיש שם תיקון בתוך הרמב"ן אין סוגריים מרובעות לטקסט המתוקן אלא רק כתב שונה@פלמנמוני
עד ההוראות כבר לא ישאר דפים פנויים. -
@פלמנמוני
עד ההוראות כבר לא ישאר דפים פנויים.@שמעון-פרידנן אמת!
נשאר פחות מ80!ואתמול נשבר שיא של 71 עמודים הושלמו!
-
@שמעון-פרידנן @הבל-הבלים @פלמנמוני ערכתי את ההוראות בסוף ההודעה הראשונה כאן
-
@שמעון-פרידנן @הבל-הבלים @פלמנמוני ערכתי את ההוראות בסוף ההודעה הראשונה כאן
@יום-חדש-מתחיל
לחלק משמעותי מהדפים זה כבר מאוחר....
כך שישאר לך עבודה אח"כ. -
השולמו כבר למעלה מ 50% מהרמב"ן, מי שמעונין, כדאי שירוץ עכשיו לתפוס!
-
השולמו כבר למעלה מ 50% מהרמב"ן, מי שמעונין, כדאי שירוץ עכשיו לתפוס!
@שמעון-פרידנן
נתפס כבר 3/4, מי שרוצה שירוץ לתפוס את הרבע האחרון.... -
נשארו ברמב"ן על כתובות שני עמודים שלא הסתיימו.
עמוד אחד תפוס בידי הרב @מעמע אנא סיימו כאשר עשית עם שאר העמודים שלקחת ע"ע, תודה.
השני שחררתי כעת, כיון שהתופס לא נראה פעיל כרגע.לפיכך: עמוד 97 ברמב"ן כתובות פנוי, מי שיוכל לעשותו תבוא עליו ברכה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות