הצעת ייעול | שרשור בנושא השדרוגים העיצוביים של הרב הבל הבלים
-
@הבל-הבלים
זה הרצה שלך או של @י.-פל. ?
הוא תיקן בגירסא האחרונה את סמן הגלילה בעיון, זה יהיה גם אצלך או שלא?@מענין-לשמוע
אמור להיות את כל השיפורים של שנינו יחד.
אם לא - תעדכן. -
@מענין-לשמוע
אמור להיות את כל השיפורים של שנינו יחד.
אם לא - תעדכן.@הבל-הבלים
זה אצל @י.-פל. או אצלך?
עכשיו נכנס אצלו משהו, אבל זה רק הקוד בלי קבצי התקנה כלל! -
@הבל-הבלים
זה אצל @י.-פל. או אצלך?
עכשיו נכנס אצלו משהו, אבל זה רק הקוד בלי קבצי התקנה כלל!@מענין-לשמוע
הייתה שגיאה בריצה, אני בודק עכשיו למה. -
בעיות שלא נפתרו:
עדין אין סמל הגדרות אם אין ספרים פתוחים במסך 'עיון'.
'הסתרת שמות הקודש' לא עבר למסך הגדרות הספריה.
כמו כן שמתי לב לחסרון עיצובי נוסף -
יש איזה פס דק מיותר שצריך למחוק.
תודה רבה!!! -
בעיות שלא נפתרו:
עדין אין סמל הגדרות אם אין ספרים פתוחים במסך 'עיון'.
'הסתרת שמות הקודש' לא עבר למסך הגדרות הספריה.
כמו כן שמתי לב לחסרון עיצובי נוסף -
יש איזה פס דק מיותר שצריך למחוק.
תודה רבה!!!@מענין-לשמוע
כתבתי שלא הספקתי הכול, אבל המצב הצריך אותי להעלות את זה כבר. -

יש טעם בהפרדת הסמלים בין הסרגל העליון הכללי והפרטי.
אבל לע"ד צריכה להיות חלוקה שימושית:א. בשורה העליונה [המוקטנת] - צבועה בצהוב - צ"ל התפקודים הכלליים של התוכנה: סנכרון וטעינת ספרייה. [הם יכולים להיות בשמאל, ליד 'הגדרות ספרייה'].
ב. בסרגל השימושי לצד תיבת חיפוש הספרים - צ"ל [עם לחצן הבית והדרגה למעלה] - היסטוריה וסימניות [שניהם פותחים ספר מסויים במקום מסויים. זו לא הוראה כללית].
ג. החלפת שולחן עבודה - מתאימה להיות ליד היסטוריה, אבל היא הוראה כללית שמשפיעה גם על הכותרת העליונה. צ"ע איך לייחד לה מקום בשורה למעלה.
-

יש טעם בהפרדת הסמלים בין הסרגל העליון הכללי והפרטי.
אבל לע"ד צריכה להיות חלוקה שימושית:א. בשורה העליונה [המוקטנת] - צבועה בצהוב - צ"ל התפקודים הכלליים של התוכנה: סנכרון וטעינת ספרייה. [הם יכולים להיות בשמאל, ליד 'הגדרות ספרייה'].
ב. בסרגל השימושי לצד תיבת חיפוש הספרים - צ"ל [עם לחצן הבית והדרגה למעלה] - היסטוריה וסימניות [שניהם פותחים ספר מסויים במקום מסויים. זו לא הוראה כללית].
ג. החלפת שולחן עבודה - מתאימה להיות ליד היסטוריה, אבל היא הוראה כללית שמשפיעה גם על הכותרת העליונה. צ"ע איך לייחד לה מקום בשורה למעלה.
@איש-שלו כתב בהצעת ייעול | שרשור בנושא השדרוגים העיצוביים של הרב הבל הבלים:
א. בשורה העליונה [המוקטנת] - צבועה בצהוב - צ"ל התפקודים הכלליים של התוכנה: סנכרון וטעינת ספרייה. [הם יכולים להיות בשמאל, ליד 'הגדרות ספרייה'].
אתה חושב שזה אמור להיות גם במסך "עיון"???
מה היה שם עד היום?
שתי הכפתורים האחרים שציינת ממסך ספרייה, טעינה מחדש - יכולה להימחק - אין לה משמעות בגרסאות של ה DB, וסנכרון - אמור לעבור להגדרות לכאורה, לשים אותם לשימוש כללי? מה הקשר??? -
@איש-שלו כתב בהצעת ייעול | שרשור בנושא השדרוגים העיצוביים של הרב הבל הבלים:
א. בשורה העליונה [המוקטנת] - צבועה בצהוב - צ"ל התפקודים הכלליים של התוכנה: סנכרון וטעינת ספרייה. [הם יכולים להיות בשמאל, ליד 'הגדרות ספרייה'].
מה היה שם עד היום?
שתי הכפתורים האחרים שציינת ממסך ספרייה, טעינה מחדש - יכולה להימחק - אין לה משמעות בגרסאות של ה DB, וסנכרון - אמור לעבור להגדרות לכאורה, לשים אותם לשימוש כללי? מה הקשר???@הבל-הבלים כתב בהצעת ייעול | שרשור בנושא השדרוגים העיצוביים של הרב הבל הבלים:
צודק במאה אחוז !
אכן שלשתם [היסטוריה, סימניות ושלחן עבודה]
אמורים להיות בשורה העליונה כדי שיופיעו תמיד. -
@הבל-הבלים
הפס מתחת ללשוניות במסך עיון פוגם את הניראות של התעגלות הלשוניות (הוא מתחיל מיד בפינות התחתונות של הלשוניות), מומלץ שיוסר מכל שטח הלשוניות מצד ימין של החלון ועד צד שמאל -
@הבל-הבלים
הפס מתחת ללשוניות במסך עיון פוגם את הניראות של התעגלות הלשוניות (הוא מתחיל מיד בפינות התחתונות של הלשוניות), מומלץ שיוסר מכל שטח הלשוניות מצד ימין של החלון ועד צד שמאל@יהודי-צעיר
אני יודע, לא הספקתי... -
לדעתי האיקון מידי בהיר
אני צודק?

-
לדעתי האיקון מידי בהיר
אני צודק?

@יהודי-צעיר לא יודע לגבי בהירות.
אבל הוא ממש לא חד.
הניראות שלו נראית לא טוב.
(ומשום מה הוא גם מעט קטן ביחס לשאר סמלי הסרגל) -
@יהודי-צעיר לא יודע לגבי בהירות.
אבל הוא ממש לא חד.
(ומשום מה הוא גם מעט קטן ביחס לשאר סמלי הסרגל)@צדיק-וטוב-לו כתב בהצעת ייעול | שרשור בנושא השדרוגים העיצוביים של הרב הבל הבלים:
אבל הוא ממש לא חד.
(ומשום מה הוא גם מעט קטן ביחס לשאר סמלי הסרגל)אני לא חושב שהוא נראה לא טוב, ראית את זה במציאות? או רק דרך התמונה שלו?
הוא אמנם מעט פחות חד, אבל זה מה שהצלחתי.והוא בערך פי 1000 חד מהאייקון הקודם...
לגבי הגודל - רוב האייקונים של תוכנות היום יחסית קטנים.
לגבי הבהירות - היו לי כמה וריאציות, אבל זה היה תלוי ב @י.-פל.
אם מישהו מבין בזה טוב, הוא יכול לעבוד ע"ז קצת, ואם זה ייצא מוצלח יותר - אני יכניס את זה.
-
@צדיק-וטוב-לו כתב בהצעת ייעול | שרשור בנושא השדרוגים העיצוביים של הרב הבל הבלים:
אבל הוא ממש לא חד.
(ומשום מה הוא גם מעט קטן ביחס לשאר סמלי הסרגל)אני לא חושב שהוא נראה לא טוב, ראית את זה במציאות? או רק דרך התמונה שלו?
הוא אמנם מעט פחות חד, אבל זה מה שהצלחתי.והוא בערך פי 1000 חד מהאייקון הקודם...
לגבי הגודל - רוב האייקונים של תוכנות היום יחסית קטנים.
לגבי הבהירות - היו לי כמה וריאציות, אבל זה היה תלוי ב @י.-פל.
אם מישהו מבין בזה טוב, הוא יכול לעבוד ע"ז קצת, ואם זה ייצא מוצלח יותר - אני יכניס את זה.
@הבל-הבלים הקווים הפנימיים של האייקון אמורים להיות יותר חדים, אייקונים של תוכנות אמורים להיות חדים וברורים לא רק מבחינת הפיקסלים אלא מבחינת קווי המתאר שלהם.
כוונתי לקווים האלו:

-

לא חכמה להעלות צילום מסך, ולהגדיל את זה פי 500, ולהגיד שזה לא חד.

-
@הבל-הבלים לא רבנו, לא התכוונתי לחדות מבחינת האיכות - מה שהעליתי הוא כולה צילו"מ - התכוונתי שזה צריך להיות יותר כהה מעט/עם שוליים (של המסגרת) יותר כהים
-
@הבל-הבלים לא רבנו, לא התכוונתי לחדות מבחינת האיכות - מה שהעליתי הוא כולה צילו"מ - התכוונתי שזה צריך להיות יותר כהה מעט/עם שוליים (של המסגרת) יותר כהים
@יאיר-דניאל
כמובן שלא רבנו!! רק שא"א לראות כלום במה שהבאת.
למעשה, אני לא מספיק יודע איך לערוך את זה, אם מישהו יודע - אני הרבה יותר מישמח!!!
אני מאוד יאהב שזה יהיה יותר חד וברור!!! -
@יאיר-דניאל
כמובן שלא רבנו!! רק שא"א לראות כלום במה שהבאת.
למעשה, אני לא מספיק יודע איך לערוך את זה, אם מישהו יודע - אני הרבה יותר מישמח!!!
אני מאוד יאהב שזה יהיה יותר חד וברור!!!@הבל-הבלים כתב בהצעת ייעול | שרשור בנושא השדרוגים העיצוביים של הרב הבל הבלים:
AI אולי?
-
@הבל-הבלים כתב בהצעת ייעול | שרשור בנושא השדרוגים העיצוביים של הרב הבל הבלים:
AI אולי?
לא!!
AI - זה המקור כמובן, אבל עבדתי ע"ז גם עם פוטושופ, בשביל שזה יהיה הרבה יותר חד ממה שהוא הצליח להביא לי. -
לא!!
AI - זה המקור כמובן, אבל עבדתי ע"ז גם עם פוטושופ, בשביל שזה יהיה הרבה יותר חד ממה שהוא הצליח להביא לי.@הבל-הבלים השיח בינינו לא כ"כ מובן...
כוונתי הייתה שתיתן לAI את האייקון ותנחה אותו לחדד ולהכהות מעט את הגוונים - אצלי זה עבד מצוין בדברים שעשיתי