עזרה | משהו בספריה לא עובד לי. האם יש דרך להכניס את התוכנה מחדש, בלי שתזכור מהעבר שלי...
-
בטעות שיחקתי מדי הרבה בספרייה, ומה שקרה שהיא השתבשה לגמרי, ולמשל על אף ספר לא נפתחים לי המפרשים.
ניסיתי למחוק את התוכנה לגמרי, אבל כשהתקנתי זה שוב חזר עם כל הבעיות.
האם יש דרך לאפס את כל הספרייה, או למחוק את התוכנה לחלוטין שלא תזכור ממני כאילו מעולם לא היה לי אוצריא. משום מה זה לא הולך לי כל כך. תודה. -
בטעות שיחקתי מדי הרבה בספרייה, ומה שקרה שהיא השתבשה לגמרי, ולמשל על אף ספר לא נפתחים לי המפרשים.
ניסיתי למחוק את התוכנה לגמרי, אבל כשהתקנתי זה שוב חזר עם כל הבעיות.
האם יש דרך לאפס את כל הספרייה, או למחוק את התוכנה לחלוטין שלא תזכור ממני כאילו מעולם לא היה לי אוצריא. משום מה זה לא הולך לי כל כך. תודה.@אייכלר-נח בטח, אחרי הסרת התוכנה, תמחק את הקובץ הזה: com.example
בנתיב הבא: C:\Users\Users\AppData\Roaming
-אם השם משתמש שלך שונה - תשנה כמובן את השם -
@אייכלר-נח בטח, אחרי הסרת התוכנה, תמחק את הקובץ הזה: com.example
בנתיב הבא: C:\Users\Users\AppData\Roaming
-אם השם משתמש שלך שונה - תשנה כמובן את השם@יאיר-דניאל ניסיתי ואכן זה ניקה את העבר שלי באוצריא, אבל משם מה את תיקיית אוצריא הוא עדיין לא מסכים להכניס מצורף תמונת מסך...

-
@יאיר-דניאל ניסיתי ואכן זה ניקה את העבר שלי באוצריא, אבל משם מה את תיקיית אוצריא הוא עדיין לא מסכים להכניס מצורף תמונת מסך...

@אייכלר-נח
איזה גרסת תוכנה יש לך, ואיזה גרסת ספרייה?
אם יש לך את גרסת הDB בתוכנה, תצטרך ליצור DB לפני שהקישורים יפעלו כראוי, ותצטרך שיהיה לך גרסת ספרייה מעודכנת, ושבתיקייה הראשית (היכן שהתיקיה בשם 'אוצריא' שבה תיקיות הספרים) יש גם את קבצים files_manifest וmetadata. -
@אייכלר-נח
כשהסרת את התיקיה הסרת גם את כל הספרים והקישורים?
אם כן בטוח לא אמור להיות בעיה! -
@אייכלר-נח מה לא מובן?
מחקת את כל ההגדרות של התוכנה, כולל את מיקום קבצי הספריי'.
אתה צריך לחזור ולהגדיר לתוכנה היכן מיקום הספריי'. זה הכל. -
עצה טובה בדרך בטוחה
בעה"י. לא לוקח אחריות. אבל זו דרך ארוכה וקצרה מאוד. כך עשיתי בעצמי [אחרי שהסתבכתי עם רשמים רבים שנשארו מגירסאות קודמות, ותיקיות אישיות עם ובלי DB...)
-
[עריכה:} לפני הכל תעשה גיבוי של ההגדרות והתוספות האישיות. תוכל אח"כ לשחזר אותם ב'אוצריא' החדש.
-
תשנה את שם התיקייה הראשית של אוצריא [תוכל לקרוא לה 'אוצריא='].
-
תתקין את אוצריא מחדש [התקנה כתחילת ברייתה]. שום דבר לא יתמזג יחד [וכך יישמר לך כל מה שהיה באוצריא הנוכחי, לגיבוי על כל תקלה שלא תבוא].
-
תפעיל את התוכנה החדשה, תכניס לתוכה [לתיקיית 'אוצריא' החדשה] את תיקיית הספרים המעודכנת היישר מגיטהאב [הספרים עם הקישורים].
-
תעשה כמובן אינדקס מחדש [הרי כל האינדקס הישן נמצא בתיקיית 'אוצריא='].
-
תבדוק אם הכל עובד כמו שצריך.
-
עכשיו אתה יכול להוסיף [בזהירות] את הקבצים האישיים וכל מה שתרצה ע"י העתקתם מהתיקייה המקורית אל תיקיית 'אוצריא' החדשה.
-
אם התוכנה החדשה עובדת כראוי - באמת אין טעם להמשיך לשמור את התיקייה העתיקה...
-
[כמעט שכחתי] ותחזור ללמוד...
-