הצעת ייעול | תוכן עניינים לספרים לפי כותרות
-
@הבל-הבלים אני לא בדקתי ספר מסויים. אבל אולי להגדיר כמו ש @י.-פל. הציע למעלה - שכל הקטעים המודגשים שבתחילת שורה, שאינם בני יותר מX מילים יוכנסו אוטומטית לעמודה זו בDB
-
@הבל-הבלים העתקתי את לשון @י.-פל. למעלה ולא העמקתי בו. אכן צריך למצוא את הנוסחה המדוייקת. אולי קטע שאינו יותר מX מילים שכולו מודגש
אולי קטע שאינו יותר מX מילים שכולו מודגש
אולי, אם אתה רוצה לשלוף כותרות מתוך ספר קיים, אבל אני רוצה לדעת איך לבנות את הפונקציה, ולכן שאלתי את זה.
כי אם אתה רוצה להוסיף שפרק ראשון בברכות יהיה "מאימתי" - אתה לא רוצה להוסיף את זה בספר, וגם לא להכניס לניווט, אלא לשים ב"כותרות", ובשביל זה צריך ליצור פונקציה שקוראת קבצי JSON שבנויים בצורה מסוימת. -
כל תחילת קטע יש מילים מודגשות, ואמור להיות כותרות רק לסימנים.
כי עדיף שיהיה כתוב בשו"ע את שם הסימן ולא רק האותיות שלו
אולי מר למד שו"ע ויודע אותו בע"פ (אשרי מי שכך!!!)
אבל רבים אחרים שלא, ועדיף לדעת איזה סימן אני פותח לפי השם שלו....
(אולי בשו"ע, אם מכניסים כזה דבר, צריך להגדיר את הניווט הרגיל ביחד עם הכותרות, למשל:
הלכות הנהגת האדם בבוקר
סימן א דין השכמת הבוקר
סימן ב דין לבישת בגדים
... המשך הסימנים
הלכות ציצית
סימן ח הלכות ציצית ועטיפתו
כי כך הניווט בספר יהיה יותר קל)
רק הבעיה היא שכתוב את מס' הסעיף לפני הכותרת:
סימן ח
(א) הלכות ציצית ועטיפתו -
כל תחילת קטע יש מילים מודגשות, ואמור להיות כותרות רק לסימנים.
כי עדיף שיהיה כתוב בשו"ע את שם הסימן ולא רק האותיות שלו
אולי מר למד שו"ע ויודע אותו בע"פ (אשרי מי שכך!!!)
אבל רבים אחרים שלא, ועדיף לדעת איזה סימן אני פותח לפי השם שלו....
(אולי בשו"ע, אם מכניסים כזה דבר, צריך להגדיר את הניווט הרגיל ביחד עם הכותרות, למשל:
הלכות הנהגת האדם בבוקר
סימן א דין השכמת הבוקר
סימן ב דין לבישת בגדים
... המשך הסימנים
הלכות ציצית
סימן ח הלכות ציצית ועטיפתו
כי כך הניווט בספר יהיה יותר קל)
רק הבעיה היא שכתוב את מס' הסעיף לפני הכותרת:
סימן ח
(א) הלכות ציצית ועטיפתו -
לא הבנתי מה אתה חושב שטעיתי בדבריך
כיום, הניווט בספרי השו"ע הוא רק ע"י סימנים או ע"י כותרות של ענייני ההלכות

הבעיה היא שא"א לדעת איזה עניין הוא הסימן בתוך הלכות ציצית
ולכן כתבתי על זה שיהיה כתוב את השורה הראשונה של התוכן (דין לבישת בגדים) ולא רק סימן ח
רק שבשו"ע יש בעיה נוספת, שיש את אות הסעיף לפני הכותרת, וזה ייצא סימן ב (א) דין לבישת בגדים, וצריך איכשהו למחוק את אות הסעיף מהניווט או להוריד אותו שורה בכל הסימנים בתוך התוכן -

ולכן כתבתי על זה שיהיה כתוב את השורה הראשונה של התוכן (דין לבישת בגדים) ולא רק סימן ח
רק שבשו"ע יש בעיה נוספת, שיש את אות הסעיף לפני הכותרת, וזה ייצא סימן ב (א) דין לבישת בגדים, וצריך איכשהו למחוק את אות הסעיף מהניווט או להוריד אותו שורה בכל הסימנים בתוך התוכן -

@הבל-הבלים מתנצל, פשוט חיפשתי נושא מסוים בער"ש ואז זה הפריע לי יותר,
ולכן כתבתי שיש ת"ח שאינם צריכים את זה, אבל אני ורבים מהמשתמשים צריכים את הניווט עם הכותרות
לענייננו, בשביל להגדיר כזה דבר:
צריך לבדוק בDB האם בספרים מסוימים אחרי הכותרות של הניווט הרגיל מופיע טקסט מודגש
אם כן, צריך לבדוק האם זה קשור לכותרות או שלא, ואז אולי צריך לתקן את זה
(או לבדוק האם אפשר ליצור מזה כותרות משנה ם יש כמה כותרות כאלו בתוך מקטע אחד של כותרת אחת בתוך הניווט)
בשו"ע/משנ"ב צריך לתקן את אותיות הסעיפים שיהיו בשורה אחת אחר כך, בתחילת הסעיף עצמו ולא לפני שם הסימן
צריך להגדיר שהמילים "ובו X סעיפים/סעיף אחד" לא יופיעו בכותרות
ואם כבר מכניסים את כל זה לפאנל הניווט של כותרות, למה צריך גם את הניווט הרגיל? איזה מידע הוא מוסיף? -
@הבל-הבלים מתנצל, פשוט חיפשתי נושא מסוים בער"ש ואז זה הפריע לי יותר,
ולכן כתבתי שיש ת"ח שאינם צריכים את זה, אבל אני ורבים מהמשתמשים צריכים את הניווט עם הכותרות
לענייננו, בשביל להגדיר כזה דבר:
צריך לבדוק בDB האם בספרים מסוימים אחרי הכותרות של הניווט הרגיל מופיע טקסט מודגש
אם כן, צריך לבדוק האם זה קשור לכותרות או שלא, ואז אולי צריך לתקן את זה
(או לבדוק האם אפשר ליצור מזה כותרות משנה ם יש כמה כותרות כאלו בתוך מקטע אחד של כותרת אחת בתוך הניווט)
בשו"ע/משנ"ב צריך לתקן את אותיות הסעיפים שיהיו בשורה אחת אחר כך, בתחילת הסעיף עצמו ולא לפני שם הסימן
צריך להגדיר שהמילים "ובו X סעיפים/סעיף אחד" לא יופיעו בכותרות
ואם כבר מכניסים את כל זה לפאנל הניווט של כותרות, למה צריך גם את הניווט הרגיל? איזה מידע הוא מוסיף?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות