להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
@יאיר-דניאל כי אז אולי תעדכן באותו שבוע!!
-
@יאיר-דניאל שאלתי אותך בזמנו ואני לא זוכר מה יצא מזה
יעזור לך רמב״ם פרנקל, טור שירת דבורה, משנ״ב עוז והדר תנ״ך מקראות גדולות ועוד..?
או שמעלים פה רק ספרים בלי זכויות יוצרים? -
@יאיר-דניאל שאלתי אותך בזמנו ואני לא זוכר מה יצא מזה
יעזור לך רמב״ם פרנקל, טור שירת דבורה, משנ״ב עוז והדר תנ״ך מקראות גדולות ועוד..?
או שמעלים פה רק ספרים בלי זכויות יוצרים?@abc123 לא יעזור, יש לי חלק מזה (טור, שו"ע, רמבם).
אבל אני לא מעלה סתם ספרים אלא רק כאלו המותאמים לאוצריא.
חוץ ממנש"ב שהועלה צורת הדף בגלל הצורך בשעה"צ -
@abc123 לא יעזור, יש לי חלק מזה (טור, שו"ע, רמבם).
אבל אני לא מעלה סתם ספרים אלא רק כאלו המותאמים לאוצריא.
חוץ ממנש"ב שהועלה צורת הדף בגלל הצורך בשעה"צ@יאיר-דניאל
יש סיכוי שמלון דבורה יסכימו להכניס את הטור שלהם לאוצריא.
הם שומרים על הזכויות לעוה"ב יותר מאשר הזכויות לעוה"ז...
השאלה היא אם זה יהיה מותאם לאוצריא אם זה יעלה, או שאין טעם.
לי אישית זה מאוד נצרך. -
@יאיר-דניאל
לי אישית זה מאוד נצרך. -
כוותך למכון שירת דבורה?
כן. אבל בPDF.
במה זה שונה מהטור הקיים כיום באוצריא?
שונה המון!!!
מבחינת הגהה, צורת הדף ועוד מעלות רבות. -
@יאיר-דניאל
אתה יכול לבצע את התכנון שלך לתוסף - יש גישה לרשת. -
@יאיר-דניאל
אתה יכול לבצע את התכנון שלך לתוסף - יש גישה לרשת.@י.-פל. כן, ראיתי.
לא יקרה היום...
אולי מחר/מחרתיים -
ראשוני...

-
@י.-פל. איפה סמל?
לא הצלחתי לשכנע את הAI אפילו להתאים את הצבעים אוטומטית לאוצריא! -
@יאיר-דניאל
לי אישית זה מאוד נצרך. -
-
@איש-שלו
לא ידיעה, ולא שאלה, אלא משאלה...DBS הכניסו למאגר שלהם PDF של טור נראה לי אחת המהדורות המוקדמות של שירת דבורה, בלי ההערות.
כך שלדעתי יש סיכוי שהם יסכימו לאוצריא גם להכניס.
למרות שזה לא בטוח, בגלל שבהיברובוקס זה לא נמצא.@איש-שלו
לא ידיעה, ולא שאלה, אלא משאלה...DBS הכניסו למאגר שלהם PDF של טור נראה לי אחת המהדורות המוקדמות של שירת דבורה, בלי ההערות.
למרות שזה לא בטוח, בגלל שבהיברובוקס זה לא נמצא.הרבה הוצאות נתנו לבר אילן, זה אומר שהם יתנו גם לנו? (מה עניין שמיטה אצל הר סיני)...
-
@איש-שלו
למרות שזה לא בטוח, בגלל שבהיברובוקס זה לא נמצא.הרבה הוצאות נתנו לבר אילן, זה אומר שהם יתנו גם לנו? (מה עניין שמיטה אצל הר סיני)...
-
במהלך הלילה המחשב שלי עבד קצת בשבילכם, ואני חושב שהתוצאה די טובה, אם כי לא מושלמת.
אני מעלה כעת את הש"ס עם OCR בעברית לדרייב [לא יודע איך להעלות לגיטהאב @יאיר-דניאל ].
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.במהלך הלילה המחשב שלי עבד קצת בשבילכם, ואני חושב שהתוצאה די טובה, אם כי לא מושלמת.
אני מעלה כעת את הש"ס עם OCR בעברית לדרייב [לא יודע איך להעלות לגיטהאב @יאיר-דניאל ].
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.פתאום קפץ לי העמוד לשם. לא זוכר מה יצא מזה.
לא העליתי את זה בסוף אז. -
במהלך הלילה המחשב שלי עבד קצת בשבילכם, ואני חושב שהתוצאה די טובה, אם כי לא מושלמת.
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.במהלך הלילה המחשב שלי עבד קצת בשבילכם, ואני חושב שהתוצאה די טובה, אם כי לא מושלמת.
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.רוצה להתנסות בתוכנה החדשה שלי?
אם יש לך ocr טוב זה מעולה, כי זה נותן את הקואורדינטות טוב, ואז הדוק של הטקסט ביחס למפה עובד... -
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.רוצה להתנסות בתוכנה החדשה שלי?
אם יש לך ocr טוב זה מעולה, כי זה נותן את הקואורדינטות טוב, ואז הדוק של הטקסט ביחס למפה עובד...@י.-פל. יותר מאשמח.
בתנאי שמחשבי הישן לא יקרוס באמצע.
(יש לי חדש שקניתי אבל אני במו"מ עם המוכר לגבי מספר תקלות, כך שאני מעדיף לא להשתמש בו עד שנגיע לעמק השווה או לדו-קרב...) -
@י.-פל. כן, ראיתי.
לא יקרה היום...
אולי מחר/מחרתיים -
י יאיר דניאל התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות