להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
האם ניתן להוריד חלק ספרים , לא כ"כ הסתדרתי כיצד אשמח לעזרה בזה, עריכה: אני מבין שא"א חלק, רק או כולם, או אחד אחד?! @יום-חדש-מתחיל
אגב, @יאיר-דניאל
אולי כדאי לשייך אותם לפי תקיות באוצריא לתועלת המורידים? כמו במאגר של @שמואל5 -
-
האם ניתן להוריד חלק ספרים , לא כ"כ הסתדרתי כיצד אשמח לעזרה בזה, עריכה: אני מבין שא"א חלק, רק או כולם, או אחד אחד?! @יום-חדש-מתחיל
אגב, @יאיר-דניאל
אולי כדאי לשייך אותם לפי תקיות באוצריא לתועלת המורידים? כמו במאגר של @שמואל5@חד-בדרא כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
אולי כדאי לשייך אותם לפי תקיות באוצריא לתועלת המורידים
היה - ובוטל.
לא רלוונטי בעידן הDB. -
@חד-בדרא כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
אולי כדאי לשייך אותם לפי תקיות באוצריא לתועלת המורידים
היה - ובוטל.
לא רלוונטי בעידן הDB. -
@שמואל5 כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
למה
הספרים האישיים נכסים בכל מקרה לתקיית "ספרים אישיים" בצורה מבולגת, אם כי אני מקווה [ומאמין] שיסדרו את זה.
-
אגב, @יאיר-דניאל
אולי כדאי לשייך אותם לפי תקיות באוצריא לתועלת המורידים? כמו במאגר של @שמואל5 -
י יעקבישראל התייחס לנושא זה
-
ראיתי שחידושי מרן רי"ז הלוי על הרמב"ם הוא חלקי, אז החלטתי לעלות כאן עוד חלק עד הלכות תמורה יש הרבה טעויות עדיין, אולי הציבור ירתמו לתקן קצת.
חידושי מרן ריז הלוי על הרמבם_113441.zip -
ראיתי שחידושי מרן רי"ז הלוי על הרמב"ם הוא חלקי, אז החלטתי לעלות כאן עוד חלק עד הלכות תמורה יש הרבה טעויות עדיין, אולי הציבור ירתמו לתקן קצת.
חידושי מרן ריז הלוי על הרמבם_113441.zip -
@חד-בדרא כתב בלהורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא:
כתבו כאן פעם באיזה מקום על מאגר שהועתק מבר אילן, כיצד ניתן להשיגו?
המאגר מופיע בקישור למעלה (תיקיית ספרים גדולה - (102 קבצים) של ספרי ראשונים, אחרונים, וספרי תשובות - שאינם מותאמים (לפחות כרגע) לאוצריא).
-
@יאיר-דניאל
זה המאגר מבר אילן המדובר?