בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
שפתי חיים להגרח פרידלנדר (אולי צריך לשאול את הבנים את כל ספרית הרמחל שלו @שמואל5 דיברת איתם במקרה על זה?)
-
@צדיק-וטוב-לו לא זוכר את כולם
אבני החושן
בית יעקב (אסטרין)
פעמוני זהב
ערך ש"י
שושנת יעקב
אולם המשפט
דברי משפט
שער המשפט -
@כולם
היתה לנו ישיבת צוות עם דיקטה,
והגענו איתם לאיזהשהו הסדר שנכתוב להם שיטס (כמו אקסל) משותף את הספרים החשובים לנו, והם יתחשבו בבקשות שלנו.אני זקוק למתנדבים (שיש להם רזומה של עבודה בקשר לאוצריא) שמוכנים למלאות אותו.
מי שרוצה שייצור איתי קשר.כמובן יש למלאות לפי החשיבות, הדרכה נוספת בפרטי.
@כולם
והגענו איתם לאיזהשהו הסדר שנכתוב להם שיטס (כמו אקסל) משותף את הספרים החשובים לנו, והם יתחשבו בבקשות שלנו.אני זקוק למתנדבים (שיש להם רזומה של עבודה בקשר לאוצריא) שמוכנים למלאות אותו.
קחו אקסל של פרויקט השו"ת, סמנו מה יש ומה אין, דרגו מה יותר חשוב.
(יש ספרים שהם קיבלו במשא ומתן עם הוצאות אבל את הספרים שהם הקלידו הם עשו לפי סדר מסויים). -
@כולם
(יש ספרים שהם קיבלו במשא ומתן עם הוצאות אבל את הספרים שהם הקלידו הם עשו לפי סדר מסויים).@הספריה-התורנית לא ביקשתי הצעות. ביקשתי עזרה.
חבל שהציבור, כנראה, לא כ"כ רוצה לעזור לאוצריא...
-
@הספריה-התורנית לא ביקשתי הצעות. ביקשתי עזרה.
@יום-חדש-מתחיל מה אמורים לכתוב בסטטוס ?
והאם לכתוב גם ספרים שאני יודע שלא קיימים בהיברו? -
@כולם
(יש ספרים שהם קיבלו במשא ומתן עם הוצאות אבל את הספרים שהם הקלידו הם עשו לפי סדר מסויים).קחו אקסל של פרויקט השו"ת, סמנו מה יש ומה אין, דרגו מה יותר חשוב.
יש לך אקסל כזה?
זה יכול מאוד לעזור -
@יום-חדש-מתחיל מה אמורים לכתוב בסטטוס ?
והאם לכתוב גם ספרים שאני יודע שלא קיימים בהיברו?@יום-חדש-מתחיל מה אמורים לכתוב בסטטוס?
לא יודע. כנראה הם התכוונו שהם ימלאו את זה.
והאם לכתוב גם ספרים שאני יודע שלא קיימים בהיברו?
תכתוב, הוספתי עמודת 'הערות', תכתוב שם שאין את הספר בהיברו בהערה.
-
יש לך אקסל כזה?
זה יכול מאוד לעזוריש לך אקסל כזה?
-
אני זקוק למתנדבים (שיש להם רזומה של עבודה בקשר לאוצריא)
אנשים כנראה חשבו שאתה לא פונה לכלל הציבור אלא לותיקים
למה להטיל סרה בציבור כל אחד עוזר במה שהוא יכול ולפי זמנו וכחו (והבנתו)
-
אני זקוק למתנדבים (שיש להם רזומה של עבודה בקשר לאוצריא)
אנשים כנראה חשבו שאתה לא פונה לכלל הציבור אלא לותיקים
למה להטיל סרה בציבור כל אחד עוזר במה שהוא יכול ולפי זמנו וכחו (והבנתו)
-
יש לך אקסל כזה?
יש לך אקסל כזה?
יש גם אקסל של מה שקיים באוצריא?
-
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/blob/main/MoreBooks/ספרים/אוצריא/אודות התוכנה/SourcesBooks.csv
אבל אני חושב שזה כבר לא כולל את רוב [או כל] ספרי ספריאעריכה: את רוב המוחלט של ספרי ספריא זה וודאי כולל
-
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/blob/main/MoreBooks/ספרים/אוצריא/אודות התוכנה/SourcesBooks.csv
אבל אני חושב שזה כבר לא כולל את רוב [או כל] ספרי ספריאעריכה: את רוב המוחלט של ספרי ספריא זה וודאי כולל
אבל אני חושב שזה כבר לא כולל את רוב [או כל] ספרי ספריאאיך אפשר להוריד בצורה נורמלית?
בכפתור ההורדה בצד יוצא לי משובש. -
אבל אני חושב שזה כבר לא כולל את רוב [או כל] ספרי ספריאאיך אפשר להוריד בצורה נורמלית?
בכפתור ההורדה בצד יוצא לי משובש. -
אבל אני חושב שזה כבר לא כולל את רוב [או כל] ספרי ספריאנו אז מה זה שווה?
חייבים לעשות משהו כזה
יש אפשרות להוריד את האינדקס של אוצריא מה DB?אבל האמת לא הבנתי בשביל מה יש את האשכול הזה?
זה בדיוק המטרה אנשים כבר כתבו לך מה חשובהערת את הציבור
-
דאנציג כתב:
@יום-חדש-מתחיל
מתוך מה צריך לבחור 'ספרים לההדרה'?
לזרוק באויר שמות של ספרים חשובים?
כל אחד צריך / זקוק לספרים שהוא מתעסק עמם בישיבה / כולל, וכיצד תוכל לבנות רשימת ספרים נחוצים?
אם יש להם תוכנית של ספרים שבקנה, ואנחנו צריכים לבחור מתוכם את סדר העדיפות זה יותר ממוקד. -
אתה קרבי...
המשימה כל כך פשוטה וכל כך לא מוגדרת.
אין לי ולאף אחד בעיה לרשום רשימה של מאות ספרים.
אין לי בעיה לרשום את כל הספרים שמעניינים אותי.
אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות עם הבקשה שלך.... אמור להיות איזה יחס בין הבקשות לתוצאות!
בא נדבר על דבר כזה תכל'ס.
חייב להגדיר כמות ספרים כדי לדעת לתחום את רמת החשיבות.
המשימה: רוצים לעבוד כעת על 100 ספרים איזה ספרים הכי חשובים?
אבל זה גם לא טוב, כי אני רוצה שיכניסו תהילה לדוד ומאמר מרדכי, והדפוס גרוע ואי אפשר לעשות לו OCR .
אז חייב להיות ככה אלו 100 ספרים מתוך הרשימה הכי חשובים.ניתן להתחיל הפוך, לעלות את הרשימה של פרויקט השו"ת, ולתת לאנשים בחירה ע"י לייקים וכו', כך נדע מה הכי חשוב לציבור. פורום לתורה הוא המקום הכי מתאים לזה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות