הצעת ייעול | בקשת ספרים מבעלי זכויות יוצרים
-
@אהרן חוץ מזה שיתכן מאד כי בר אילן משלמים
-
סתם שאלה, מדפדוף בפורום לא הצלחתי להבין אם יש תקשורת בין האחראים באוצריא לבין דיקטה, מה קורה באמת? מכירים שם את אוצריא?
-
סתם שאלה, מדפדוף בפורום לא הצלחתי להבין אם יש תקשורת בין האחראים באוצריא לבין דיקטה, מה קורה באמת? מכירים שם את אוצריא?
למאי נפק"מ?
-
למאי נפק"מ?
למאי נפק"מ?
א. סתם מעניין.
ב. אם לא, עברתי על השמות שם וחיפשתי מישהו נחמד שאפשר ליצור איתו קשר, ונראה לי שמצאתי. -
למאי נפק"מ?
א. סתם מעניין.
ב. אם לא, עברתי על השמות שם וחיפשתי מישהו נחמד שאפשר ליצור איתו קשר, ונראה לי שמצאתי.סתם שאלה, מדפדוף בפורום לא הצלחתי להבין אם יש תקשורת בין האחראים באוצריא לבין דיקטה, מה קורה באמת? מכירים שם את אוצריא?
למאי נפק"מ?
א. סתם מעניין.
ב. אם לא, עברתי על השמות שם וחיפשתי מישהו נחמד שאפשר ליצור איתו קשר, ונראה לי שמצאתי.א. יש קשר. גם היו לנו שיחות איתם, בנוסף להתכתבויות במיילים.
ב. מצוין, סתם מעניין, מה בעצם אתה רוצה מהם?
ג. המטרות שלהם שונות לגמרי מהמטרות שלנו. -
למאי נפק"מ?
א. סתם מעניין.
ב. אם לא, עברתי על השמות שם וחיפשתי מישהו נחמד שאפשר ליצור איתו קשר, ונראה לי שמצאתי.א. יש קשר. גם היו לנו שיחות איתם, בנוסף להתכתבויות במיילים.
ג. המטרות שלהם שונות לגמרי מהמטרות שלנו.סתם שאלה, מדפדוף בפורום לא הצלחתי להבין אם יש תקשורת בין האחראים באוצריא לבין דיקטה, מה קורה באמת? מכירים שם את אוצריא?
למאי נפק"מ?
א. סתם מעניין.
ג. המטרות שלהם שונות לגמרי מהמטרות שלנו.מעולה. פשוט עשה לי איזה רושם שאין תקשורת (משהו כאן אפילו הציע את עצמו להתנדב שם כדי לקדם את האינטרסים שלנו...) וניסיתי למצוא איך לעזור (בהמשך לאשכול על בקשת ספרים מבעלי זכויות).
אני מניח שיש להם כלים שיכולים לעזור, וגם סתם אם הם יודעים על האוצריא יש דברים שאפשר להתאים מלכתחילה.
אני שומע מתוך דבריך שלא היה בזה תועלת. -
למאי נפק"מ?
א. סתם מעניין.
ג. המטרות שלהם שונות לגמרי מהמטרות שלנו.מעולה. פשוט עשה לי איזה רושם שאין תקשורת (משהו כאן אפילו הציע את עצמו להתנדב שם כדי לקדם את האינטרסים שלנו...) וניסיתי למצוא איך לעזור (בהמשך לאשכול על בקשת ספרים מבעלי זכויות).
אני מניח שיש להם כלים שיכולים לעזור, וגם סתם אם הם יודעים על האוצריא יש דברים שאפשר להתאים מלכתחילה.
אני שומע מתוך דבריך שלא היה בזה תועלת.@הספריה-התורנית הענין הוא פשוט, דיקטה מפענחים ספרים כדי לבנות כלים של פיענוח, אין להם ענין כל כך בתוצאה, את הספרים שהם מפענחים הם משחררים בחינם, אבל הם לא משחררים את הכלים שלהם... אם היתה לנו גישה לכלים שלהם זה היה בהחלט מועיל לנו בהרבה.
-
@הספריה-התורנית הענין הוא פשוט, דיקטה מפענחים ספרים כדי לבנות כלים של פיענוח, אין להם ענין כל כך בתוצאה, את הספרים שהם מפענחים הם משחררים בחינם, אבל הם לא משחררים את הכלים שלהם... אם היתה לנו גישה לכלים שלהם זה היה בהחלט מועיל לנו בהרבה.
@הספריה-התורנית הענין הוא פשוט, דיקטה מפענחים ספרים כדי לבנות כלים של פיענוח, אין להם ענין כל כך בתוצאה, את הספרים שהם מפענחים הם משחררים בחינם, אבל הם לא משחררים את הכלים שלהם... אם היתה לנו גישה לכלים שלהם זה היה בהחלט מועיל לנו בהרבה.
מעכשיו אני מתכתב בשביל הכיף כי כנראה אין לי הרבה מה לעזור....
אבל אנחנו כן יכולים להועיל להם, כי הם יכולים להשתמש עם הספרים שיצרו באוצריא כדי לאמן את המודל שלהם לא?
-
יש מאגר ספרים גדול של תוכנת תא שמע, של אברהם בן הרוש. https://tashma.co.il/
הספרים כמובן לא להעתקה, אבל יתכן לעשות איזה שיתוף פעולה של החלפת ספרים וכדו' כמו שעשו בין אוצר החכמה ואוצרות התורה לבין היברו בוקס (על אף העויינות הגדולה ביניהם). -
יש מאגר ספרים גדול של תוכנת תא שמע, של אברהם בן הרוש. https://tashma.co.il/
הספרים כמובן לא להעתקה, אבל יתכן לעשות איזה שיתוף פעולה של החלפת ספרים וכדו' כמו שעשו בין אוצר החכמה ואוצרות התורה לבין היברו בוקס (על אף העויינות הגדולה ביניהם).יש מאגר ספרים גדול של תוכנת תא שמע, של אברהם בן הרוש. https://tashma.co.il/
דיברתי איתו בעבר, הוא אמר שרוב הספרים מאיפה שאנחנו לוקחים אותם, ומה שלא הוא לא יכול לתת...
-
קבלתי כעת מאת הרב יוסף פרץ מפאנמא ספרים של חכמי מרוקו שנערכו והוהדרו על ידו, הקבצים מחולקים ל-105 קבצים שונים (לדוג' ספר על התורה מחולק לחמשה חלקים), צריך לסדר אותם ובמידה וישנם חלקים לא רלוונטיים למאגר (כמו תולדות וכדו' - איני יודע מה מכניסים ומה לא) אזי להשמיטם, למי פונים?
-
קבלתי כעת מאת הרב יוסף פרץ מפאנמא ספרים של חכמי מרוקו שנערכו והוהדרו על ידו, הקבצים מחולקים ל-105 קבצים שונים (לדוג' ספר על התורה מחולק לחמשה חלקים), צריך לסדר אותם ובמידה וישנם חלקים לא רלוונטיים למאגר (כמו תולדות וכדו' - איני יודע מה מכניסים ומה לא) אזי להשמיטם, למי פונים?
-
@הבל-הבלים שלחתי לו
-
מה עם מכון בית אהרון וישראל, חוץ מהקבצים יש הרבה ספרים שהם הוציאו כמו דרשות תלמיד הרא"ש גנוזות הרמב"ם שו"תים שונים ועוד, סביר להניח שהם יסכימו כי חלק מהספרים הם להורדה בחינם מהאתר שלהם כגון אלה שהזכרתי
-
מה עם מכון בית אהרון וישראל, חוץ מהקבצים יש הרבה ספרים שהם הוציאו כמו דרשות תלמיד הרא"ש גנוזות הרמב"ם שו"תים שונים ועוד, סביר להניח שהם יסכימו כי חלק מהספרים הם להורדה בחינם מהאתר שלהם כגון אלה שהזכרתי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות