הצעת ייעול | אוצריא באנגלית?
-
@צדיק-וטוב-לו
יש הבדל, כאן זה יפריע להמשך הפיתוח, כ אנחנו דוברי עברית, ולא אנגלית, לא נוכל לדעת מה זה כל דבר. -
@צדיק-וטוב-לו
יש הבדל, כאן זה יפריע להמשך הפיתוח, כ אנחנו דוברי עברית, ולא אנגלית, לא נוכל לדעת מה זה כל דבר.@הבל-הבלים
בלי להבין בכלל - זה לא עובד עם קובץ שפות, שפשוט טוען מילים במקביל? כך שהקבצים יכולים להיות כמו היום, רק יהיה עוד הגדרה שאם מוגדר אנגלית זה מחליף את המילים לאנגלית?
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא? -
@הבל-הבלים
בלי להבין בכלל - זה לא עובד עם קובץ שפות, שפשוט טוען מילים במקביל? כך שהקבצים יכולים להיות כמו היום, רק יהיה עוד הגדרה שאם מוגדר אנגלית זה מחליף את המילים לאנגלית?
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא?@מענין-לשמוע
רעיון, לא חשבתי ע"ז.
בדר"כ תוכנות שיש להם תרגום גם השפה ברירת מחדל עובדת עם קבצי שפה, ואז זה מסבך.
@אהרן איך אתה עובד? מה הגיטהאב שלך? -
האמת אני בודק את זה עכשיו (הסיבה שהיה לי עניין בנושא הוא בגלל שהתקנתי את אוצריא לכמה בחורים אמריקאים והם ביקשו ממני שיהיה משהו באנגלית), אז כשיהיה משהו רציני אני יעדכן.
-
@הבל-הבלים
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא?@הבל-הבלים
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא?@הבל-הבלים זה מצריך דבר ראשון תשתית שיהיה מוגדר לקבל טקסט מקבצי שפה ושלא יהיה טקסט קשיח בקוד כלל, זה לא כזה פשוט.
אחרי שיהיה את זה - להוסיף שפה זה רגע, אתה מתרגם הכל עם AI.
התהליך הינו מאוד מורכב וארוך (גם עם AI) וזה דורש לעבור קובץ קובץ (!) ולשנות את הטקסט הקשיח, וכמובן גם בהמשך להקפיד שלא יהיה טקסט קשיח אלא הכל ייטען מקבצי השפה.
במשך התהליך - מובטחים קונפליקטים מול כל קובץ אחר שישונה באותו זמן, אבל זה קונפליקטים קלים יחסית לפתור.
גם אחרי גמר התהליך - זה ייצור קונפליקטים בכל שינוי בקבצי השפה, רק שלזה ייתכן תיקון אם זה זיהוי לפי מחרוזות פנימיות, לא בדקתי.מה שבטוח - שהצורה בה @אהרן עושה את זה - לא נכונה בעליל.
האמת, שפעם היה לי קצת זמן והתחלתי לעבוד על זה (ענף), לא התקדמתי עם זה יחסית הרבה זמן. אם @י.-פל. מאשר (לא נראה לי
) - אמשיך בהזדמנות. -
האמת אני בודק את זה עכשיו (הסיבה שהיה לי עניין בנושא הוא בגלל שהתקנתי את אוצריא לכמה בחורים אמריקאים והם ביקשו ממני שיהיה משהו באנגלית), אז כשיהיה משהו רציני אני יעדכן.
-
@הבל-הבלים
יש תוכנות שתורגמו כך כמדומני, נראה לי ויינראר, לא?@הבל-הבלים זה מצריך דבר ראשון תשתית שיהיה מוגדר לקבל טקסט מקבצי שפה ושלא יהיה טקסט קשיח בקוד כלל, זה לא כזה פשוט.
אחרי שיהיה את זה - להוסיף שפה זה רגע, אתה מתרגם הכל עם AI.
התהליך הינו מאוד מורכב וארוך (גם עם AI) וזה דורש לעבור קובץ קובץ (!) ולשנות את הטקסט הקשיח, וכמובן גם בהמשך להקפיד שלא יהיה טקסט קשיח אלא הכל ייטען מקבצי השפה.
במשך התהליך - מובטחים קונפליקטים מול כל קובץ אחר שישונה באותו זמן, אבל זה קונפליקטים קלים יחסית לפתור.
גם אחרי גמר התהליך - זה ייצור קונפליקטים בכל שינוי בקבצי השפה, רק שלזה ייתכן תיקון אם זה זיהוי לפי מחרוזות פנימיות, לא בדקתי.מה שבטוח - שהצורה בה @אהרן עושה את זה - לא נכונה בעליל.
האמת, שפעם היה לי קצת זמן והתחלתי לעבוד על זה (ענף), לא התקדמתי עם זה יחסית הרבה זמן. אם @י.-פל. מאשר (לא נראה לי
) - אמשיך בהזדמנות.ושלא יהיה טקסט קשיח בקוד כלל,
כבר @מענין-לשמוע הציע, שאפשר להגדיר שהברירת מחדל תישאר בעברית והיא תהיה כמו הטקסט הקשיח שכתוב בתוך הקוד.
ורק בשינוי שפה לשפה אחרת הוא ישתמש עם קבצי התרגום החיצוניים. -
ושלא יהיה טקסט קשיח בקוד כלל,
כבר @מענין-לשמוע הציע, שאפשר להגדיר שהברירת מחדל תישאר בעברית והיא תהיה כמו הטקסט הקשיח שכתוב בתוך הקוד.
ורק בשינוי שפה לשפה אחרת הוא ישתמש עם קבצי התרגום החיצוניים.כבר @מענין-לשמוע הציע, שאפשר להגדיר שהברירת מחדל תישאר בעברית והיא תהיה כמו הטקסט הקשיח שכתוב בתוך הקוד.
ורק בשינוי שפה לשפה אחרת הוא ישתמש עם קבצי התרגום החיצוניים.עקרונית זה רעיון - בפועל זה ידרוש תחזוקה קשה
(למשל, איך תוודא שלא השארת מקום בלי מפתח?) -
ורק בשינוי שפה לשפה אחרת הוא ישתמש עם קבצי התרגום החיצוניים.עקרונית זה רעיון - בפועל זה ידרוש תחזוקה קשה
(למשל, איך תוודא שלא השארת מקום בלי מפתח?)(למשל, איך תוודא שלא השארת מקום בלי מפתח?)
במקום שאין תרגום, זה יציג את הטקסט הברירת מחדל (כלומר בעברית).
באלף תוכנות זה ככה.
לדוגמא, אוורית'ינג, גם כשמוגדר בעברית, מעשה חלק גדול מהתפריט באנגלית.ובסופו של דבר, אתה צריך לדאוג רק לעברית, מי שרוצה אנגלית יצטרך לשלוח PR'ים מידי פעם לעדכן את האנגלית (או הצרפתית)
-
(למשל, איך תוודא שלא השארת מקום בלי מפתח?)
באלף תוכנות זה ככה.
לדוגמא, אוורית'ינג, גם כשמוגדר בעברית, מעשה חלק גדול מהתפריט באנגלית.ובסופו של דבר, אתה צריך לדאוג רק לעברית, מי שרוצה אנגלית יצטרך לשלוח PR'ים מידי פעם לעדכן את האנגלית (או הצרפתית)
@יום-חדש-מתחיל ברור שהברירת מחדל עברית, וכך גם הגדרתי אצלי בענף שהתחלתי. אבל גם את זה הדרך הנכונה לעשות זאת - מהסיבה שציינתי - היא שגם עברית תהיה בקובץ נפרד אלא שהיא תהיה הברירת מחדל
@יום-חדש-מתחיל כתב בהצעת ייעול | אוצריא באנגלית?:
ובסופו של דבר, אתה צריך לדאוג רק לעברית, מי שרוצה אנגלית יצטרך לשלוח PR'ים מידי פעם לעדכן את האנגלית (או הצרפתית)
1
יום חדש מתחיל
@פלמנמוני כתב:(למשל, איך תוודא שלא השארת מקום בלי מפתח?)
במקום שאין תרגום, זה יציג את הטקסט הבירת מחדל (כלומר בעברית).
באלף תוכנות זה ככה.
לדוגמא, אוורית'ינג, גם כשמוגדר בעברית, מעשה חלק גדול מהתפריט בעברית.ובסופו של דבר, אתה צריך לדאוג רק לעברית, מי שרוצה אנגלית יצטרך לשלוח PR'ים מידי פעם לעדכן את האנגלית (או הצרפתית)
נכון, אבל אני צריך לדאוג שבכל מקום בקוד יהיה מוגדר לקבל מקבצי השפה, ואיך אוודא שלא פספסתי מקום? אם אני מחליף גם את העברית אני עושה חיפוש רג'קס על תוי עברית
-
@יום-חדש-מתחיל ברור שהברירת מחדל עברית, וכך גם הגדרתי אצלי בענף שהתחלתי. אבל גם את זה הדרך הנכונה לעשות זאת - מהסיבה שציינתי - היא שגם עברית תהיה בקובץ נפרד אלא שהיא תהיה הברירת מחדל
@יום-חדש-מתחיל כתב בהצעת ייעול | אוצריא באנגלית?:
ובסופו של דבר, אתה צריך לדאוג רק לעברית, מי שרוצה אנגלית יצטרך לשלוח PR'ים מידי פעם לעדכן את האנגלית (או הצרפתית)
1
יום חדש מתחיל
@פלמנמוני כתב:(למשל, איך תוודא שלא השארת מקום בלי מפתח?)
במקום שאין תרגום, זה יציג את הטקסט הבירת מחדל (כלומר בעברית).
באלף תוכנות זה ככה.
לדוגמא, אוורית'ינג, גם כשמוגדר בעברית, מעשה חלק גדול מהתפריט בעברית.ובסופו של דבר, אתה צריך לדאוג רק לעברית, מי שרוצה אנגלית יצטרך לשלוח PR'ים מידי פעם לעדכן את האנגלית (או הצרפתית)
נכון, אבל אני צריך לדאוג שבכל מקום בקוד יהיה מוגדר לקבל מקבצי השפה, ואיך אוודא שלא פספסתי מקום? אם אני מחליף גם את העברית אני עושה חיפוש רג'קס על תוי עברית
@פלמנמוני אני מבין שזה הדרך הנכונה, אבל כיון שזה ייצור לנו קשיים (בלי קשר לזה שיהיה אפשרות לשפה אחרת)
לכן הצעתי לפעול בצורה אחרת, לא בצורה הרשמית לפי הכללים האוניברסליים.נכון, אבל אני צריך לדאוג שבכל מקום בקוד יהיה מוגדר לקבל מקבצי השפה
אז מקסימום לא כל המקומות יהיו באנגלית, נישט גיפעלראך.
-
קיימים אפשר ללכאו' למצוא עם רג'קס פשוט, כל התווים בעברית שהשורה לא מתחילה ככותרת
-
(למשל, איך תוודא שלא השארת מקום בלי מפתח?)
באלף תוכנות זה ככה.
לדוגמא, אוורית'ינג, גם כשמוגדר בעברית, מעשה חלק גדול מהתפריט באנגלית.
לא כי המחרוזות מקודדות בצורה קשיחה, אלא כי הכל באנגלית, וחלק מהסטרינגים תורגמו. כך נ״ל, איני בטוח (בעבר תרגמתי שם חלק נכבד).
לא בצורה הרשמית לפי הכללים האוניברסליים.
המתכון המושלם לצרות צרורות.
עקיבא, כלך לך אצל נגעים ואהלות, דיקטה ואתר העריכה... -
הנושא העיקרי הוא האם אפשר להגדיר תרגום כמו i18n כששפת המקור היא עברית (ג'מיני טען לי שהדבר אפשרי)
והנושא המשני הוא RTL, שכיום רוב האפליקציה מוגדרת נכון, כשיש מקומות שצריכים תיקון
וגם, איך מסך עיון יהיה מעוצב? הניווט בימין כמו עברית או בשמאל כמו אנגלית?
אין בעיה להגדיר את זה שיהיה בימין או שמאל, רק צריך להחליט קודם איך רוצים שזה יהיה -
לדוגמא, אוורית'ינג, גם כשמוגדר בעברית, מעשה חלק גדול מהתפריט באנגלית.
לא כי המחרוזות מקודדות בצורה קשיחה, אלא כי הכל באנגלית, וחלק מהסטרינגים תורגמו. כך נ״ל, איני בטוח (בעבר תרגמתי שם חלק נכבד).
לא בצורה הרשמית לפי הכללים האוניברסליים.
עקיבא, כלך לך אצל נגעים ואהלות, דיקטה ואתר העריכה...לא כי המחרוזות מקודדות בצורה קשיחה, אלא כי הכל באנגלית, וחלק מהסטרינגים תורגמו. כך נ״ל, איני בטוח (בעבר תרגמתי שם חלק נכבד).
מה הקשר????
יש שם תמיכה רשמית באנגלית, וגם בעברית. תקרא שוב מה שכתבתי.לא בצורה הרשמית לפי הכללים האוניברסליים.
וכאילו מה שיש עכשיו שהמחרוזות מקודדות בצורה קשיחה זה כן לפי הכללים....
רק ש @pcinfogmach לא יקרא מה שכתבת... -
הנושא העיקרי הוא האם אפשר להגדיר תרגום כמו i18n כששפת המקור היא עברית (ג'מיני טען לי שהדבר אפשרי)
והנושא המשני הוא RTL, שכיום רוב האפליקציה מוגדרת נכון, כשיש מקומות שצריכים תיקון
וגם, איך מסך עיון יהיה מעוצב? הניווט בימין כמו עברית או בשמאל כמו אנגלית?
אין בעיה להגדיר את זה שיהיה בימין או שמאל, רק צריך להחליט קודם איך רוצים שזה יהיה -
מה הקשר????
יש שם תמיכה רשמית באנגלית, וגם בעברית. תקרא שוב מה שכתבתי.לא בצורה הרשמית לפי הכללים האוניברסליים.
רק ש @pcinfogmach לא יקרא מה שכתבת...יש שם תמיכה רשמית באנגלית, וגם בעברית. תקרא שוב מה שכתבתי.
מציע לך לקרוא בעיון מה שכתבתי.
בגלל שלא תעשה זאת, אסביר שוב:
כלל המחרוזות, גם בעברית, הם באנגלית, סטרינגים שתורגמו הם בעברית, אבל השאר נשארו באגלית. כלומר, הקובץ הוא כמו המקור - עם מחרוזות מתורגמות.
כעת הבנת?
כעת, תאמר, הרי הקובץ שנמצא אצלך מכיל רק עברית (מי אמר לי? כי אחרת לא היית מתכעס... לא שאני יודע).
אענה לך, שאינו דומה כלל וכלל, וכשאני קיבלתי את הקובץ המקורי לתרגום, הוא היה מאוד שונה (הפורמט שלו שונה, יש צורך להעביר אותו באיזה סקריפט).@יום-חדש-מתחיל כתב בהצעת ייעול | אוצריא באנגלית?:
בהחלט כן, הרבה תוכנות בגיטהאב ככה.
למשל, התוכנה להצגת אחוזי הסוללה (שיש לך במחושב, שפרסמתי במתמחים) הייתה כך עד ממש עכשיו, ובזכותי הוא עבר לi18, ואם עדכנת את האפליקציה - יש לך עברית כעת. -
@פלמנמוני בדקתי קצת את הענף אבל לא מספיק, ולכן לא הבנתי את זה...
בכל מקרה, כל עוד לא מחליטים לפני כל התרגום בפועל איך תיראה האפליקציה באנגלית, זה רק הוספת באגים ובקשות ותכונות,
מי שרוצה לעשות תרגום, מבחינתי, מתכבד להוסיף קודם את ההגדרות הפשוטות של שפות (כולל הגדרה כזאת בהגדרות ומקס' דף אחד בהגדרות צתורגם) ואת האפשרות של LTR לתוכנה, ואחרי שהוא יגדיר את הכול לפי מה שנראה לו, נוכל בכלל לדון אם נכון לעשות את זה כפי מה שהוא יגדיר
כי כל עוד אין מראה עיניים איך התוכנה תהיה על אנגלית אין מה לתרגם בפועל
כי (אם אין בעיה לתכנת כזה תרגום) עיקר הבעיה היא הממשק בעברית מימין לשמאל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות