הצעת ייעול | חיפוש חכם באוצריא
-
@arieldaniely נשמע לך הגיוני?
-
@arieldaniely נשמע לך הגיוני?
-
@פלמנמוני לא נראה לי:
- זה נראה לי יכביד על המשתמשים סתם.
- אם התוצאה בערך לא עוזר לאמן עליה, זה רק גורם לו להביא יותר ויותר תוצאות עם התאמה שטחית, אני מעדיף מאגר קטן יותר של תוצאות טובות מאשר מאגר גדול ומבולגן...
@arieldaniely אז א"כ צריך להדגיש ש:
רוצים שיסומן רק מה שהוא באופן מוחלט.
-
-
@arieldaniely @פלמנמוני צריך לתת למשתמש אפשרות לבחור מה התוצאה הטובה ביותר יתן לדעתי יותר תועלת
@דוד-משה-1 אני לא יודע עד כמה זה באמת מועיל [מחקרים מראים שעדיף 2-3 דוגמאות חיוביות על 1], ברגע שאנחנו יודעים שהתוצאה הזו טוב - אין למה לזרוק אותה. בנוסף - ככה שהרמה של המודל תעלה המשוב יהיה יותר, ואין למה לסנג'ר את המשתמשים לעשות את זה ידנית [ביטול תורה...].
כלומר ברגע שכל התוצאות יהיו טובות, גם תוצאות שנראות טובות אבל הם לא מספיק מדויקות יראו למשתמשים לא טובות, מה שיאפשר למודל להיות מדוייק יותר ויותר, בהדרגה, בלי להכריח אותו על ההתחלה לנסות למצוא דמיון מאוד עמוק אלא רק אחרי שהוא מצליח למצוא תוצאות טובות לגרום לו לשפר אותם עוד.
-
-
אבל משתמש יכול להנות מאוד מהתשובה השלישית ומהראשונה ממש לא
אגב בחיפושים שאני עשיתי הוא ממש הפתיעה אותי לטובה
- הלייק לא קולקטיבי על הכל, הוא על תוצאה ספציפית.
- אשמח אם תראה לי (לא אישית אתה... כולם) דוגמאות שהוא הפתיע לטובה, זה ממש מדרבן להמשיך...
-
צריך לתת למשתמש אפשרות לבחור מה התוצאה הטובה ביותר יתן לדעתי יותר תועלת
ממש לא!!!
כל הרעיון שיהיו הרבה תוצאות טובות
בכל אופן לא היית רוצה לבדוק משהו ולחשוב שיש על זה רק באיזה שו"ת בן זמנינו...@arieldaniely כתב בהצעת ייעול | חיפוש חכם באוצריא:
אשמח אם תראה לי דוגמאות שהוא הפתיע לטובה, זה ממש מדרבן להמשיך...
כתבתי לו שאילתה "מותר לשתות בשבת" הוא נתן לי מלא תוצאות רלוונטיות!!!
כולל מוצ"ש,הבדלה,שבת,תרופות וכהנה וכהנה... -
-
-
הצעה שאולי תעזור, לתת אפשרות שאם מחפשים ולא מוצאים תינתן אפשרות לכתוב איזה חז"ל ציפנו שיוצג ואז המודל יתרגל שזה הנכון
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות