באג | גרסה 0.9.98 - באגים
-
-
האם זה באג?
בלחיצה על פרק - מופיע בכל הספרים ההודעה "שגיאה לא נמצא תוכן"
האם זה תקין? לענ"ד לא - אמור להיות ריק החלון אם אין תוכן, זה נראה כאילו שגיאה של התוכנה.

-
האם זה באג?
בלחיצה על פרק - מופיע בכל הספרים ההודעה "שגיאה לא נמצא תוכן"
האם זה תקין? לענ"ד לא - אמור להיות ריק החלון אם אין תוכן, זה נראה כאילו שגיאה של התוכנה.

-
-
פוסט זה נמחק!
-
-
לא ממש באג אבל הצעת שיפור ששנת ההדפסה של הספר תהיה שנה עברית [ או מיספור אבל לבריאת העולם לא למניינם] להרבה ראשונים יש בזה איסור גמור
אני משער שהמקור הוא ספריא אבל בתהליך יצירת הDB לא כזה מורכב להכניס סקריפט המרה
-
-
-
לא יודע מה קרה פתאום עשיתי חיפוש חכם תוך כדי דפדוף עשיתי תצוגה מקדימה לספר נזר הקודש בשניה הראשונה זה נפתח אחרי זה התוכנה לא הגיבה למשך חצי דקה עד שהיא חזרה לעצמה
קובץ שגיאות?
אני ניסיתי להוריד דרך Edge זה נחסם
מוכר. אדג' מסבך יותר בעניינים אלו.
אפשרות סינון ספרים דרך החלונית החיפוש לדוגמא: רשב"א: "ממון מזיק" [או כמו בכלי הקודש. ממון מזיק @רשב"א]
הגדרת קיצור מקשים מותאמת אישית לכל הפונקציות אפ' במקש אחדשניהם קיימים
סימון חץ לחזרה לפעולה הקודמת בתוכנה, ללא צורך להשתמש בטאבים
דובר פעם, לא רלוונטי.
אפשרות יותר ממרווח 30 מילים בחיפוש
ואז כל ספר יימצא לך בתוצאות... גם 30 זה כבר מוגזם
אפשרות להגדיר מרחק בין מילים בתוך השאילתה לדוגמא ממון 22 מזיק.
נשקל פעם, לא כרגע.
למרות שמוגדר להציג את חלונית הניוט אוטמטית, זה מציג את הניוט כאילו נעצתי אותו

לא למרות, אלא בגלל. מנגנון הנעיצה השתנה מעט. או שלא הבנתי אותך?
בספרים גדולים PDF כמו מסכת שבת או בבא בתרא הספר לא נפתח דרך התצוגת טקסט

רק לוודאות: אתה מדבר על תצוגה מקדימה?
רבותי, זה מה שמצאתם? איפה אתם??? תפציצו באגים!
תפציצו באגים!
ביקשת, קיבלת
פיצוצון קריסה
בספר וזה לשונו רוב וחזקה כשחלונית המפרשים פתוחה אם אתה גולל מעט ומגיע לאות ד הוא נעצר וקורס וכן אם אתה באות ד ומנסה לפתוח חלונית מפרשים הוא קורס
וכן אם הייתי באיזה מקום אחר ופתחתי חלונית מפרשים וסגרתי וגללתי מעט אחורה זה גם קורס, ככה שזה כנראה לא קשור לאות ד בדווקא
-
תפציצו באגים!
ביקשת, קיבלת
פיצוצון קריסה
בספר וזה לשונו רוב וחזקה כשחלונית המפרשים פתוחה אם אתה גולל מעט ומגיע לאות ד הוא נעצר וקורס וכן אם אתה באות ד ומנסה לפתוח חלונית מפרשים הוא קורס
וכן אם הייתי באיזה מקום אחר ופתחתי חלונית מפרשים וסגרתי וגללתי מעט אחורה זה גם קורס, ככה שזה כנראה לא קשור לאות ד בדווקא
-
לא ממש באג אבל הצעת שיפור ששנת ההדפסה של הספר תהיה שנה עברית [ או מיספור אבל לבריאת העולם לא למניינם] להרבה ראשונים יש בזה איסור גמור
מורכב, כי אין חודש אלא שנה.
וכידוע שנה לועזית חלקה בשנה עברית א' וחלקה בשנה עברית ב'. -
וכידוע שנה לועזית חלקה בשנה עברית א' וחלקה בשנה עברית ב'.@צדיק-וטוב-לו ועדיין לכאורה עדיף העברי על פני הלועזי וגם נראה לי יצוא פעם אחת של הרשימה ופתירתה לעברי האמיתי אפשרי ובספרים חדשים ניתן לבדיקה [בכל אופן יש בוט אוצריא]
-
-
-
וכידוע שנה לועזית חלקה בשנה עברית א' וחלקה בשנה עברית ב'. -
אלכסנדר-צדש כתב:
דהיינו בחיפוש "חייב להחזיר" - מרחק 30 בין מילים. יקבלו הרבה יותר תוצאות מאשר ל"החזיר חייב " הסיבה שלרוב המילה חייב מופיע לפני המילה להחזיר.
דווקא בהגדרת אותה פסקה ותחת אותה כותרת, אין את הבאג הנ"ל, התוצאות לא משתנות לפי סדר המילים
אך דא עקא שמשום מה אין אפשרות להגדיר את מצב החיפוש של אותה פסקה ואותה כותרת כבררת מחדל.😥. [ זה חוזר למרחק בין מילים] -
פ פלמנמוני סימן נושא זה כנפתר
-
פ פלמנמוני סימן נושא זה כנושא רגיל
-
@dudua99
תהיה עם המסך על המילים האלה ותפתח את חלונית המפרשים
עריכה: ביטלתי את המפרשים וגללתי וזה הפסיק גם אחר י שהחזרתי את המפרשים
-
באג בעדכון גירסא לתוכנה בתוכנה ניידת מהקודמת לנוכחית הוא מציג את אפשרות ההורדה של העדכון ואת אפשרות ההתקנה אבל קורס בהתקנה
וככה הסוכן שלי מדווח על זה
כותרת: Windows portable: "התקנה" משגרת בטעות את crashpad_handler.exe במקום otzaria.exe — העדכון לא מוחל וכלום לא קורהסביבה: Windows x64, גרסה ניידת (zip) 0.9.97/0.9.98 — שחזרתי גם על 0.9.98+18 וגם על גרסה קודמת.
שלבים לשחזור:
הרצה של גרסה ניידת (zip) ב-Windows.
קליטת הודעת העדכון → "הורדה" (ההורדה והחילוץ מסתיימים בהצלחה).
לחיצה על "התקנה עכשיו".
צפוים: האפליקציה נסגרת ונפתחת בגרסה החדשה (או שהתיקייה הניידת מתעדכנת במקום).מתקבל: האפליקציה נסגרת, כלום לא נפתח, והתיקייה הניידת נשארת על הגרסה הישנה. שחזור: %TEMP%\otzaria_update\otzaria\ נשאר שלם (zip חילוץ + portable.marker).
גורם שורש:
// lib/update/my_update_widget.dart:1490
File _extractedWindowsExecutable(File zipFile) {
final outDir = Directory(p.join(p.dirname(zipFile.path), 'otzaria'));
final entry = outDir.listSync().firstWhere(
(e) => e.path.toLowerCase().endsWith('.exe'), // ← أول .exe שיחזור ה-OS
);
return File(entry.path);
}
listSync() מחזיר את סדר ה-OS (ב-NTFS: אלפביתי), ולכן ה-exe שנבחר הוא:crashpad_handler.exe ← נבחר (עוזר דיווח הקריסות, מסתיים מיד)
otzaria.exe
otzaria_updater.exe
zstd.exe
אימתתי על תיקיית חילוץ אמיתית מעדכון בפועל: סדר ההחזרה הוא crashpad_handler.exe ראשון. לכן launchWindowsDetachedProcess משגר את עוזר ה-crashpad, האפליקציה נסגרת — והמשתמש רואה "לא עשה כלום".בעיה משנית (אפילו עם exe הנכון): ההעתקה שהושגה פועלת מ-%TEMP% עם ה-portable.marker שלה → היא יוצרת otzaria_data ריק וחדש צמוד إليها, והתיקייה המקורית של המשתמש אף פעם לא מוחלפת. כלומר Windows portable אינו באמת מעדכן במקום — לעומתח את דף ה-release לעדכון ידני) ו-macOS (tree-swap).
בעיה משנית 2 — ה-differential update אינו פעיל כלל: הלקוח מחפש asset בשם otzaria-update-<platform>-<arch>-<from>-<to>.zip (update_package.dart:33), אך אף release לא מכיל asset כזה — לא ב-Upstream ולא בפּוֹרק (רק otzaria-app-files-*.json). ה-step Publish differential update packages מוגדר continue-on-error: true, ולכן כשל שלו שקט — מומלץ לבדוק את הלוג שלו; סביר שהוא יוצא דרך הסניף no differential update packages were produced. תוצאה: תמיד נופלים למסלול ה-zip המלא, שמגיע ישר לבאג שלמעלה.
תיקון מוצע:
בחירה דטרמיניסטית של ה-exe — לחפש מפורשות otzaria.exe (ולא firstWhere על סיומת .exe), או לסנן exe-י עזר מוכרים (crashpad_handler.exe, zstd.exe).
ל-Windows portable: מימוש עדכון במקום דרך otzaria_updater.exe שכבר ארוז בחבילה, או לחלופין לפתוח את דף ה-release כמו Linux portable.
לתקן/לאכוף את שלב פרסום חבילות ה-differential. -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות