להורדה | הסרה של ספרים מהDB
-
@צדיק-וטוב-לו
מה זה יתן לך, באנדקס הבא זה יקרא שוב
ואתה לא מתכנן לעצור את האנדקס של אוצריא@יהודה-זקש לא, להורות לו שלא יאנדקס את ספר פלוני.
בהתחלה חשבו שגם שינוי DB לא אפשרי עם עדכוני ספריה, והוכחת שיש פתרון. -
@יהודה-זקש לא, להורות לו שלא יאנדקס את ספר פלוני.
בהתחלה חשבו שגם שינוי DB לא אפשרי עם עדכוני ספריה, והוכחת שיש פתרון.@צדיק-וטוב-לו
אני לא הוכחתי שיש פתרון
סה"כ מה שאני עשיתי שיש כלי חיצוני שמבצע את העדכון, אין פתרון לעדכון של אוצריא, וכמו שהבהרתי הכלי הזה הוא לא של אוצריא משום כיוון [אני חושב שזה כתוב בתוכנה שלושה או ארבעה פעמים...]
האנדקס הוא פעולה של תוכנה אוצריא וממילא זה לא רלוונטי -
@יהודה-זקש לא, להורות לו שלא יאנדקס את ספר פלוני.
בהתחלה חשבו שגם שינוי DB לא אפשרי עם עדכוני ספריה, והוכחת שיש פתרון. -
@צדיק-וטוב-לו
אני לא הוכחתי שיש פתרון
סה"כ מה שאני עשיתי שיש כלי חיצוני שמבצע את העדכון, אין פתרון לעדכון של אוצריא, וכמו שהבהרתי הכלי הזה הוא לא של אוצריא משום כיוון [אני חושב שזה כתוב בתוכנה שלושה או ארבעה פעמים...]
האנדקס הוא פעולה של תוכנה אוצריא וממילא זה לא רלוונטיסה"כ מה שאני עשיתי שיש כלי חיצוני שמבצע את העדכון, אין פתרון לעדכון של אוצריא, וכמו שהבהרתי הכלי הזה הוא לא של אוצריא משום כיוון [אני חושב שזה כתוב בתוכנה שלושה או ארבעה פעמים...]
לא אמרתי שזה של אוצריא
וזה פתרון מחוץ לקופסא ומחוץ לתוכנה - אבל פתרון. -
לא אמרתי שזה של אוצריא
וזה פתרון מחוץ לקופסא ומחוץ לתוכנה - אבל פתרון. -
וזה פתרון מחוץ לקופסא ומחוץ לתוכנה - אבל פתרון.
כתבתי אותו במפורש....
גם ג׳מיני יכול לתת לך את הפתרון הזה, די בקלות. רק תעלה לו סכמה של הdb, והוא יסיר לך מה שתרצה.
עדכונים - לא יהיו לך. -
וזה פתרון מחוץ לקופסא ומחוץ לתוכנה - אבל פתרון.
כתבתי אותו במפורש....
גם ג׳מיני יכול לתת לך את הפתרון הזה, די בקלות. רק תעלה לו סכמה של הdb, והוא יסיר לך מה שתרצה.
עדכונים - לא יהיו לך.עדכונים - לא יהיו לך.
רגע, נראה לי שפספסתי משהו.
התוכנה של @יהודה-זקש לא מאפשרת עדכונים דרך 'מתווך' של התוכנה, שמוודא שמה שהוסר לא יעודכן מחדש? -
עדכונים - לא יהיו לך.
התוכנה של @יהודה-זקש לא מאפשרת עדכונים דרך 'מתווך' של התוכנה, שמוודא שמה שהוסר לא יעודכן מחדש? -
תקרא בנחת. מהתחלה.
@י.-פל. קראתיץ
ולמיטב הבנתי, התוכנה של יהודה זקש מאפשרת עדכון 'מבוקר' דרכה.
וכלשונו:התוכנה הזו נועדה לפתור בדיוק את הבעיה הזו, לאפשר עדכונים גם אם הורדתם חלקים כלשהם.
כמובן שהיא אינה מובנית באוצריא וכו', אלא היא ציר עוקף למערכת העדכון המובנית של אוצריא.
השאלה האם גם ניתן ליצור תוכנה שמאנדקסת עצמאי את החומר ומחליפה את האינקודס המובנה של אוצריא.
(השאלה מבחינה טכנית תיאורטית, בפועל אני כבר רואה מהסאב-טקסט שלא הולכים לאשר כזה דבר)זה נראה שאני טועה היכן שהוא, אשמח שיתקנו אותי.
-
@י.-פל. קראתיץ
ולמיטב הבנתי, התוכנה של יהודה זקש מאפשרת עדכון 'מבוקר' דרכה.
וכלשונו:התוכנה הזו נועדה לפתור בדיוק את הבעיה הזו, לאפשר עדכונים גם אם הורדתם חלקים כלשהם.
כמובן שהיא אינה מובנית באוצריא וכו', אלא היא ציר עוקף למערכת העדכון המובנית של אוצריא.
השאלה האם גם ניתן ליצור תוכנה שמאנדקסת עצמאי את החומר ומחליפה את האינקודס המובנה של אוצריא.
(השאלה מבחינה טכנית תיאורטית, בפועל אני כבר רואה מהסאב-טקסט שלא הולכים לאשר כזה דבר)זה נראה שאני טועה היכן שהוא, אשמח שיתקנו אותי.
@צדיק-וטוב-לו
כן זה אפשרי בהחלט!
אם תצליח לשכנע אותי למה זה נצרך אני אוכל לעשות את זה
לא רואה שום סיבה בעולם שאם יש לך ספר שקיים במסד שלא יופיע לך בחיפוש
יש לך הגיון בזה? -
@צדיק-וטוב-לו
כן זה אפשרי בהחלט!
אם תצליח לשכנע אותי למה זה נצרך אני אוכל לעשות את זה
לא רואה שום סיבה בעולם שאם יש לך ספר שקיים במסד שלא יופיע לך בחיפוש
יש לך הגיון בזה?@יהודה-זקש בעיני זה הגיוני.
'חברותא'
אין לי עניין, וזה מרגיז נושא כשכל תוצאה של חיפוש מהש"ס - הוא מופיע כמו 'מחותן' באמצע.
מנגד, נניח אני רוצה להבין קטע גמרא מסוים, ואין לי כח להתחיל ללמוד בעיון, ואני לא מוצא הסבר ברש"י - זה הגיוני שאבדוק בחברותא.
(ספציפית אני גם אז לא בודק בו, אבל זה רלוונטי למשל עבור אחרוני זמננו, שאני רוצה אותם כשאחליט לעיין, לא שיקפצו בכל חיפוש של מטבע לשון בש"ס) -
@יהודה-זקש בעיני זה הגיוני.
'חברותא'
אין לי עניין, וזה מרגיז נושא כשכל תוצאה של חיפוש מהש"ס - הוא מופיע כמו 'מחותן' באמצע.
מנגד, נניח אני רוצה להבין קטע גמרא מסוים, ואין לי כח להתחיל ללמוד בעיון, ואני לא מוצא הסבר ברש"י - זה הגיוני שאבדוק בחברותא.
(ספציפית אני גם אז לא בודק בו, אבל זה רלוונטי למשל עבור אחרוני זמננו, שאני רוצה אותם כשאחליט לעיין, לא שיקפצו בכל חיפוש של מטבע לשון בש"ס)@צדיק-וטוב-לו אפשר להשתמש בסינון
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות