בירור | האם מישהו עבר על האתר הזה?
-
@מ.-לואיס יש סיכוי שאתה עובר גם על זה? https://www.hassidout.org/hassidout/Textes_Kodech/Kabbalah/index.php-rootid=100&seferid=15.htm
יש שם חומר שודאי אין באוצריא, השאלה אם אלו חיבורים שלמים או חלקיים, תודה -
אולי מתי שהוא יהיה קובץ אקסל של כל ספרי אוצריא?
לי אישית זה מאוד נצרך אני בתהליכי גמילה מבר אילן אבל קשה לי שאני לא יודע איזה ספרים יש כאן וכאן
@י.-פל. כל פעם שמדברים על זה עם @יום-חדש-מתחיל הוא כותב שגם הוא רוצה.
-
אולי מתי שהוא יהיה קובץ אקסל של כל ספרי אוצריא?
לי אישית זה מאוד נצרך אני בתהליכי גמילה מבר אילן אבל קשה לי שאני לא יודע איזה ספרים יש כאן וכאן
@י.-פל. כל פעם שמדברים על זה עם @יום-חדש-מתחיל הוא כותב שגם הוא רוצה.
@הספריה-התורנית הגדרות>מערכת>גרסת ספריה>הצג רשימה>ייצא ל CSV
(אגב, יש שם טעות כתיב, כתוב ספרייה עם שני יודין, במקום ספריה עם יוד אחת, @otzaria-bot אולי תפתח על זה אישוז)
-
(אגב, יש שם טעות כתיב, כתוב ספרייה עם שני יודין, במקום ספריה עם יוד אחת, @otzaria-bot אולי תפתח על זה אישוז)
-
@arieldaniely וכבר נסגר...
מתברר שמבחינת עברית תקנית בלי ניקוד צריך לכתוב שני יודין, למרות שלדעתי בתכל'ס זה צורם. -
אז אני לא מבין משהו. למה כל פעם מבקשים לעבור עם אתרים? לא אמור להיות איזה סקריפט או סקיל או משהו כזה?
-
העברתי את זה לקלאוד זה מה שנתן לי.........
-
אז אני לא מבין משהו. למה כל פעם מבקשים לעבור עם אתרים? לא אמור להיות איזה סקריפט או סקיל או משהו כזה?
זה לא אתרים, זה פשוט מבנה מסויים של קבצים וכמובן ניתן לפתוח אותו באקסל בצורה מאוד פשוטה
otzaria_books.csv
ראה קובץ מצורף (זה מה שהתוכנה מייצאת - וכמובן זה נפתח ע"י אקסל) -
זה לא אתרים, זה פשוט מבנה מסויים של קבצים וכמובן ניתן לפתוח אותו באקסל בצורה מאוד פשוטה
otzaria_books.csv
ראה קובץ מצורף (זה מה שהתוכנה מייצאת - וכמובן זה נפתח ע"י אקסל)@משה עכשיו נשאר רק שמישהו יהפוך אותה לאקסל לפי סדר א"ב.
-
@משה עכשיו נשאר רק שמישהו יהפוך אותה לאקסל לפי סדר א"ב.
@בינו-נא-זאת פתח באקסל, תבחר את עמודה A,
למעלה בצד שמאל יש מיין וסנן, לחיצה על זה תתן את האפשרות לסנן לפי א-ב.
לאשר לאקסל להמשיך עם הבחירה.

-
@מ.-לואיס יש סיכוי שאתה עובר גם על זה? https://www.hassidout.org/hassidout/Textes_Kodech/Kabbalah/index.php-rootid=100&seferid=15.htm
יש שם חומר שודאי אין באוצריא, השאלה אם אלו חיבורים שלמים או חלקיים, תודה@ori-bensimon לא מצאתי שם בספרי הקבלה דבר שאין באוצריא (הוא רק מחלק את כל חלקי הזהר - רעיא מהימנא, השמטות, מדרש הנעלם וכו' לספרים נפרדים, אבל יש הכל כבר באוצריא בתוך הזהר.)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות