הצעת ייעול | פירוט נושאי הסימן בשו''ע.
-
-
@shmuel @דבש @יום-חדש-מתחיל
ואיפה זה בדיוק אמור להיות מוצג? בכותרות? זה ארוך אימים!!! -
נכתב על זה כאן בארוכה, אני עדיין מחפש הבהרה ברורה מה רוצים:
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issues/45 -
חורף בריא!
לא הייתי כאן בחג.@י.-פל. אתה מכיר ספר נורמלי שאין בו מפתח למציאת נושאי הסימנים בספר?
מכל סוג שהוא, שות חתם סופר משנ''ב ועוד ועוד, כל ספר מודפס עם מפתח למציאת נושאי הסימנים [לא מדבר על מפתח ערכים]
יש הגיון שבתוכנה זה לא יהיה?יש את הסרגל בצד 'כותרות', שמי שעשה אותה קצת חשב כמוני וחילק את השו''ע להלכות ברכות ציצית תפילין וכו' אבל כמובן זה מענה חלקי בלבד, אם נפסק לי חוט בציצית אני יודע לנווט להלכות ציצית, אבל איזה סימן בהלכות ציצית אני צריך? איזה סימן בהלכות ברכות אני צריך בשביל ברכת המוציא,
והאריכות בזה אך למותר..ועכשיו לפתרון:
צמצמתי את עצמי לטור שו''ע מפרשיו, ומכיון שבל''ה יש כבר יש חלוקה בלשונית כותרות להלכות ברכות וכו' למה שזה לא יהיה נפתח ולשונית ברכות תפתח לכותרות הסימן הספציפי?
וכאמור לא מדובר על הסרגל ניווט שנפתח בבראשי אלא רק אופציולי למי שעובר לסגרל כותרות.סליחה על האריכות, פשוט הופתעתי, חשבתי שכולם יסכימו איתי וינשקו לי את הרגלים.
-
חורף בריא!
לא הייתי כאן בחג.@י.-פל. אתה מכיר ספר נורמלי שאין בו מפתח למציאת נושאי הסימנים בספר?
מכל סוג שהוא, שות חתם סופר משנ''ב ועוד ועוד, כל ספר מודפס עם מפתח למציאת נושאי הסימנים [לא מדבר על מפתח ערכים]
יש הגיון שבתוכנה זה לא יהיה?יש את הסרגל בצד 'כותרות', שמי שעשה אותה קצת חשב כמוני וחילק את השו''ע להלכות ברכות ציצית תפילין וכו' אבל כמובן זה מענה חלקי בלבד, אם נפסק לי חוט בציצית אני יודע לנווט להלכות ציצית, אבל איזה סימן בהלכות ציצית אני צריך? איזה סימן בהלכות ברכות אני צריך בשביל ברכת המוציא,
צמצמתי את עצמי לטור שו''ע מפרשיו, ומכיון שבל''ה יש כבר יש חלוקה בלשונית כותרות להלכות ברכות וכו' למה שזה לא יהיה נפתח ולשונית ברכות תפתח לכותרות הסימן הספציפי?
וכאמור לא מדובר על הסרגל ניווט שנפתח בבראשי אלא רק אופציולי למי שעובר לסגרל כותרות.סליחה על האריכות, פשוט הופתעתי, חשבתי שכולם יסכימו איתי וינשקו לי את הרגלים.
-
חורף בריא!
@דבש מי שרוצה את מה שאתה מחפש (ועוד כמה דברים)
בדיוק לזה בניתי תוסף של תוכן עניינים.
ויש בו גם אפשרויות של חיפוש בכל החלקים של השולחן ערוך וגם ברמב"ם עם פתיחה ישירה באוצריא של הספר וגם של הטור על אותו סימן
זה גם יעיל למי שרוצה הלכה מסוימת ובכלל לא יודע באיזה חלק היא נמצאת
פרטים על התוסף בשרשור הזה
התוסף לזמין להורדה בחנות -
-
חורף בריא!
חשבתי שכולם יסכימו איתי וינשקו לי את הרגלים.
בשביל זה צריך קודם לפשוט את הרגל...
https://otzaria.org/forum/post/40477
-
@דבש פחות 1, אני הורדתי בלי לבדוק מה זה.
-
חשבתי שכולם יסכימו איתי וינשקו לי את הרגלים.
בשביל זה צריך קודם לפשוט את הרגל...
https://otzaria.org/forum/post/40477
אז תנשק את היד עושה סטופ בכל מיני שרשורים כאן בפורום

חוץ מזה דיברתי על הרגל שלי, לא על הרגל של אוצריא
-
-
@יהודה-זקש אולי יעשו שהתוכנה עצמה תזכור כמה פעמים התקינה למישהו.
ובעת חיבור לרשת - היא תשדר את זה (כמו שהיא עושה עם דיווחים)
זה יאפשר גם לשפר את המעקב על מספר ההתקנות של אוצריא. -
@יהודה-זקש אולי יעשו שהתוכנה עצמה תזכור כמה פעמים התקינה למישהו.
ובעת חיבור לרשת - היא תשדר את זה (כמו שהיא עושה עם דיווחים)
זה יאפשר גם לשפר את המעקב על מספר ההתקנות של אוצריא. -
@צדיק-וטוב-לו
@פלמנמוני טען שזה לא אפשרי, כי אז כל אחד יוכל למספר מה שהוא רוצה
דרך תוכנות אחרות@יהודה-זקש אם זה יהיה מוצפן ברמה מסוימת, אז רק מי שממש יהיה לו ענין לשקר יוכל לשקר.
לא חושב שצריך לדאוג עד כדי כך.
(מקביל לחשש גניבת הרגלי השימוש של אברכים מהאשכול הסמוך) -
@יהודה-זקש אם זה יהיה מוצפן ברמה מסוימת, אז רק מי שממש יהיה לו ענין לשקר יוכל לשקר.
לא חושב שצריך לדאוג עד כדי כך.
(מקביל לחשש גניבת הרגלי השימוש של אברכים מהאשכול הסמוך)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות