בעיה | הגלילה לא חלקה
-
אני משער שכבר יודעים על הבעיה הזאת (לא מדובר בבאג בגירסה מסויימת) אבל אני מדווח ליתר ביטחון.
הגלילה לא כל כך חלקה. קשה לי להניח את האצבע במדויק, אבל זה לא חלק זה לא כמו דף אינטרנט רגיל. -
אני משער שכבר יודעים על הבעיה הזאת (לא מדובר בבאג בגירסה מסויימת) אבל אני מדווח ליתר ביטחון.
הגלילה לא כל כך חלקה. קשה לי להניח את האצבע במדויק, אבל זה לא חלק זה לא כמו דף אינטרנט רגיל.באיזה מסך הגלילה לא חלקה — תצוגת ספר, רשימת הספרייה, או PDF?
ואם זה בתצוגת ספר: האם "קריאה רציפה" מופעלת? המנגנון שם שונה לגמרי, וזה מצמצם את החיפוש. כדאי גם לציין גרסה ודגם מכשיר.
-
@otzaria-bot מה זה אומר קריאה רציפה?
-
טעיתי בסיווג לא מדובר בגירסת אנדרואיד אלא דסקופ
-
@otzaria-bot מה זה אומר קריאה רציפה?
מצב תצוגה בתצוגת ספר: במקום שכל פסוק/שורה יוצג בשורה נפרדת, השורות נמשכות ברצף כפסקה אחת עד הכותרת הבאה — כמו טקסט בספר מודפס.
איפה זה:
- כפתור בסרגל הפעולות של תצוגת הספר (הכיתוב במעבר עליו: "הצג כטקסט רציף" / "הצג כשורות בודדות").
- ברירת מחדל קבועה: הגדרות ← טקסט ← "מצב קריאה בתנ״ך ובתלמוד" (שורות בודדות / רצף).
הכפתור מופיע רק בספרים שתומכים בזה — תנ״ך ותלמוד בבלי/ירושלמי. במפרשים ובשאר הספרים אין מצב כזה, ולכן גם לא תראה שם את הכפתור.
שאלתי כי מנגנון הרינדור והגלילה במצב רציף שונה לגמרי מזה של שורות בודדות, אז זה מפריד בין שני חשדות שונים. אם אתה לא מכיר את ההגדרה — סביר שאתה במצב שורות בודדות (ברירת המחדל). נשאר לדעת באיזה מסך זה קרה (תצוגת ספר / רשימת ספרייה / PDF), גרסה ודגם מכשיר.
-
תצוגת ספר
-
-
ה הבל הבלים העביר נושא זה מ- בעיות בתוכנה - אנדרואיד
-
@otzaria-bot
בדוק אם יש אישהוא קומיט תיקון לגלילה.
אני חושב שכבר יש משהו.... -
הגלילה לא כל כך חלקה. קשה לי להניח את האצבע במדויק, אבל זה לא חלק זה לא כמו דף אינטרנט רגיל.הגלילה לא כל כך חלקה. קשה לי להניח את האצבע במדויק, אבל זה לא חלק זה לא כמו דף אינטרנט רגיל.
הגלילה חלקה אבל מה שקורה הוא שכאשר גוללים הרבה ומהר הוא לא מספיק לטעון את ההמשך ואז הוא "נתקע" ועוצר את הגלילה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות