בקשה | אנו זקוקים לעזרתכם: בדיקת באגים שהועלו בפורום
-
מתי תצא גרסה 998?
הפעם היעד הוא פשוט:
גרסה 998 תצא כשנדע שאין יותר באגים בתוכנה ובספרייה שלא טופלו.
כשנגיע ליעד - תצא הגרסה, ואז נבדוק בל"נ, בעזרתכם, שאכן הכל טופל, ואז תצא 99.בשביל שנגיע לזה, אני מבקש מכל מי שיכול: עברו באג באג, שרשור שרשור, ופשוט ציינו על באגים אם הם נפתרו או לא.
כן, זה יגרום לכמות עצומה של פוסטים, אבל זה שווה את המחיר...
רק כך נוכל להגיע ליעד!!! -
מתי תצא גרסה 998?
הפעם היעד הוא פשוט:
כשנגיע ליעד - תצא הגרסה, ואז נבדוק בל"נ, בעזרתכם, שאכן הכל טופל, ואז תצא 99.בשביל שנגיע לזה, אני מבקש מכל מי שיכול: עברו באג באג, שרשור שרשור, ופשוט ציינו על באגים אם הם נפתרו או לא.
רק כך נוכל להגיע ליעד!!!בשביל שנגיע לזה, אני מבקש מכל מי שיכול: עברו באג באג, שרשור שרשור, ופשוט ציינו על באגים אם הם נפתרו או לא.
רק כך נוכל להגיע ליעד!!!הייתי ממליץ שבכל אופן תבדקו אם מישהו כבר דיווח על זה, ובמיוחד אם דווח שתיקנו את זה בגרסה הבאה...
-
מתי תצא גרסה 998?
הפעם היעד הוא פשוט:
רק כך נוכל להגיע ליעד!!!מתי תצא גרסה 998?
הפעם היעד הוא פשוט:
רק כך נוכל להגיע ליעד!!!תעשה שרשור/נושא ייעודי לזה.
שלא יצור בלאגן. -
יש לי רעיון
להוסיף אפשרות לפוסט 'טופל'
כמו שיש עכשיו של גיט, אלא משהו שכל אחד יוכל לסמן.
כך כל אחד שרואה פוסט בפורום על באג - יוכל לבדוק אצלו, ולסמן את ה'טופל'.נניח כמו הלייקים עכשיו, אבל סימון אחר, שיוכל להיות 'טופל' לא 'טופל'.
(הייתי מציע לאפשר סימון על סימון, כך שהפוסט יסומן יותר פעמים כטופל - כך הוודאות שהוא לא קיים כלל תגבר) -
יש לי רעיון
כך כל אחד שרואה פוסט בפורום על באג - יוכל לבדוק אצלו, ולסמן את ה'טופל'.נניח כמו הלייקים עכשיו, אבל סימון אחר, שיוכל להיות 'טופל' לא 'טופל'.
(הייתי מציע לאפשר סימון על סימון, כך שהפוסט יסומן יותר פעמים כטופל - כך הוודאות שהוא לא קיים כלל תגבר) -
יש לי רעיון
(הייתי מציע לאפשר סימון על סימון, כך שהפוסט יסומן יותר פעמים כטופל - כך הוודאות שהוא לא קיים כלל תגבר)@צדיק-וטוב-לו
אבל אם כל אחד יכתוב טופל איך נדע שזה לא באג במחשב אחר,
[למשל אני אף פעם לא נתקלתי בבעית מהירות...]
או לחילופין שהמשתמש לא הבין את הבעיה נכון [זה קרה לי מלא פעמים כמתכנת שהלקוח לא איפיין את המערכת \ התקלה]
לכן נראה לי שצריך מנגנון לפני שזה מסומן כטופל צריך ש-..... משתמשים בדקו וראו שאין את התקלה ורק אז זה יסומן כ-טופל [אולי עד אז יהיה טופל חלקית ע"י ... משתמשים]
@י.-פל.
אני לא צודק?
כמה פעמים אתה ראית שהמשתמש לא הבין \ או שאתה לא הבנת את המשתמש כך שדיברתם על שתי דברים שונים?? וכך לא "מצאת" את התקלה שהמשתמש דיבר עליה... -
@צדיק-וטוב-לו
או לחילופין שהמשתמש לא הבין את הבעיה נכון [זה קרה לי מלא פעמים כמתכנת שהלקוח לא איפיין את המערכת \ התקלה]
לכן נראה לי שצריך מנגנון לפני שזה מסומן כטופל צריך ש-..... משתמשים בדקו וראו שאין את התקלה ורק אז זה יסומן כ-טופל [אולי עד אז יהיה טופל חלקית ע"י ... משתמשים]
@י.-פל.
אני לא צודק?
כמה פעמים אתה ראית שהמשתמש לא הבין \ או שאתה לא הבנת את המשתמש כך שדיברתם על שתי דברים שונים?? וכך לא "מצאת" את התקלה שהמשתמש דיבר עליה...אפשר לעשות שמ10 שעברו על זה זה טופל, כל אחד מסמן "גם אני בדקתי"
-
@צדיק-וטוב-לו
@י.-פל.
אני לא צודק?
כמה פעמים אתה ראית שהמשתמש לא הבין \ או שאתה לא הבנת את המשתמש כך שדיברתם על שתי דברים שונים?? וכך לא "מצאת" את התקלה שהמשתמש דיבר עליה...@dudua99 אז מה הרווחת?
שאנשים יעברו על כל מיני פוסטים ויכתבו בפועל ממש 'נפתר'?
זה בדיוק אותו דבר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות