בקשה | באגים בגרסה 0.9.97 - יש לכתוב אך ורק כאן.
-
-
בעת הסתרת פיסוק במפרשים נעלמים הגרשיים כדלהלן - מצורף לפני ואחרי.

-
היי, רבותי
מה עם קיצור מקשים למעבר למסך מלא?
חג שמח!
-
היי, רבותי
חג שמח!
-
תבדוק על f12 או מה שעושה בכל מקום...
-
שתי באגים שאני כבר זמן מה רוצה לדווח ולא הגעתי לזה, שתי הראשונים זה אותו באג בשני תצוגות מפרשים
באג בגלילת מפרשים בתצוגת תחתית.mp4
באג בגלילת מפרשים בתצוגת צד.mp4
באג אוצריא.mp4 -
שתי באגים שאני כבר זמן מה רוצה לדווח ולא הגעתי לזה, שתי הראשונים זה אותו באג בשני תצוגות מפרשים
באג בגלילת מפרשים בתצוגת תחתית.mp4
באג בגלילת מפרשים בתצוגת צד.mp4
באג אוצריא.mp4 -
@י.-פל. בסרטון הראשון והשני: אני מדפדף בקצב אחיד ללמעלה והמפרשים מקפצצים (כאילו הוא לא מצליח לעלות) [זה קורה רק בגלגול למעלה ולא למטה] (וישנו עוד משהו שלא הסרטתי שהגלגול לא אחיד, זאת אומרת שאני מגלגל והוא עושה חלק לאט וחלק מהר וחלק הוא קופץ-מדלג).
בסרטון השלישי: אני לוחץ על המילה פעמיים במקום לסמן אותה הוא מסמן כמה שורות מתחת ולפעמים גם וגם -
@י.-פל. בסרטון הראשון והשני: אני מדפדף בקצב אחיד ללמעלה והמפרשים מקפצצים (כאילו הוא לא מצליח לעלות) [זה קורה רק בגלגול למעלה ולא למטה] (וישנו עוד משהו שלא הסרטתי שהגלגול לא אחיד, זאת אומרת שאני מגלגל והוא עושה חלק לאט וחלק מהר וחלק הוא קופץ-מדלג).
בסרטון השלישי: אני לוחץ על המילה פעמיים במקום לסמן אותה הוא מסמן כמה שורות מתחת ולפעמים גם וגם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות