בקשה | הערות על תוסף שמירת סדרים
-
@יעקבישראל אני אסביר: אם לדוגמא אני לומד במשך השבוע סדר ב' בלבד, ביום שישי סדר א', במוצ"ש בכולל מוצ"ש. איך אוכל להשתמש בתוסף? גם אם אגדיר שעות שונות לימים שישי ומוצ"ש, הרי יהיה רשום על כל הימים "סדר ב'".
לענ"ד צריכה להיות אפשרות של הגדרת הימים בנפרד לכל סדר. אפשר שברירת המחדל תהיה הגדרה אחת לכל הסדרים, ותהיה אפשרות להגדיר לסדר אחד ימים משלו. -
@יעקבישראל אני אסביר: אם לדוגמא אני לומד במשך השבוע סדר ב' בלבד, ביום שישי סדר א', במוצ"ש בכולל מוצ"ש. איך אוכל להשתמש בתוסף? גם אם אגדיר שעות שונות לימים שישי ומוצ"ש, הרי יהיה רשום על כל הימים "סדר ב'".
לענ"ד צריכה להיות אפשרות של הגדרת הימים בנפרד לכל סדר. אפשר שברירת המחדל תהיה הגדרה אחת לכל הסדרים, ותהיה אפשרות להגדיר לסדר אחד ימים משלו. -
@דוד-פ.
העליתי גרסה חדשה, אשמח אם תבדוק.
לגבי ההערה השניה, אני מסתפק האם יש מציאות כזו של 'כולל' שמשנה את סדריו ובמיוחד באמצע חודש.@יעקבישראל
בוודאי שכן, לדוגמא כולל שנוהג להתפלל בסוף ס"א בחורף ולא יכול בתחילת הזמן, או חנוכה וכדו' יש עוד הרבה דוגמאות -
@יעקבישראל
בוודאי שכן, לדוגמא כולל שנוהג להתפלל בסוף ס"א בחורף ולא יכול בתחילת הזמן, או חנוכה וכדו' יש עוד הרבה דוגמאות@יעקבישראל
בוודאי שכן, לדוגמא כולל שנוהג להתפלל בסוף ס"א בחורף ולא יכול בתחילת הזמן, או חנוכה וכדו' יש עוד הרבה דוגמאותחידוש בשבילי, הזמן של הלימוד משתנה, שעות השמי''ס גם משתנות?
לזמנים כמו חנוכה אפשר לשנות כאן:

-
@יעקבישראל
בוודאי שכן, לדוגמא כולל שנוהג להתפלל בסוף ס"א בחורף ולא יכול בתחילת הזמן, או חנוכה וכדו' יש עוד הרבה דוגמאותחידוש בשבילי, הזמן של הלימוד משתנה, שעות השמי''ס גם משתנות?
לזמנים כמו חנוכה אפשר לשנות כאן:

@יעקבישראל
בוודאי
לא שמעת על כוללים שבחנוכה לומדים ס"ב בהפסקת צהריים? -
@יעקבישראל
בוודאי
לא שמעת על כוללים שבחנוכה לומדים ס"ב בהפסקת צהריים?@יעקבישראל
בוודאי
לא שמעת על כוללים שבחנוכה לומדים ס"ב בהפסקת צהריים?התכוונתי לגבי התפילות, לגבי חנוכה ערכתי עכשיו את התשובה.
אתה צודק שמבחינת הגדרות אפשר להוסיף ולהגדיר הכל, אבל מבחינת המשתמש לכאו' עדיף מסך נקי כמה שיותר, לא?!
מה דעתך? -
@דוד-פ.
העליתי גרסה חדשה, אשמח אם תבדוק.
לגבי ההערה השניה, אני מסתפק האם יש מציאות כזו של 'כולל' שמשנה את סדריו ובמיוחד באמצע חודש. -
איך עוד לא קם איזה יזם ליצור תוסף שמסנכרן לראש כולל את השמירת סדרים של כל הציבור דרך הבלוטוס?
-
איך עוד לא קם איזה יזם ליצור תוסף שמסנכרן לראש כולל את השמירת סדרים של כל הציבור דרך הבלוטוס?
@צדיק-וטוב-לו
יש לי תוכנה כזו וכשעצתי למישהו מהכולל את האפשרות הזו, הוא התחלחל... -
com.otzaria.sedertracker1.16.1.otzplugin
התוסף הותאם לגירסא 97 ומעלה,
אני מצרף פה את התוסף המותאם ל-96.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות