הצעת ייעול | הצגה והסתרה אוטמטית של מפרש - בתנאי שהוא מופיע על המקטע הנבחר
-
אני לומד כעת שו"ע עם משנ"ב וביאור הלכה (עיון ההלכה...)
וחשבתי על משהו שיכול להועיל ולשפר את הנוחות.הגדרתי מפרש ימני - משנ"ב, ומפרש שמאלי - ביאור הלכה.
אממ'ה אין ביאור הלכה על חלק מהסימנים, וזה מפריע לי מעט בעין - אז לחצתי על האייקון של העין - בהגדרות צורת הדף, להסתרה של הביאור הלכה. אבל, איך אזכור בסימן תקפה לפתוח בחזרה את הביאור הלכה?
אם היה אפשרות להגדיר שכשאהיה בסימן - שיש לאותו המפרש המוסתר פרשנות על המקטע הרלוונטי, הוא יפתח לבד = זה היה מאוד נוח! -
אני לומד כעת שו"ע עם משנ"ב וביאור הלכה (עיון ההלכה...)
וחשבתי על משהו שיכול להועיל ולשפר את הנוחות.הגדרתי מפרש ימני - משנ"ב, ומפרש שמאלי - ביאור הלכה.
אממ'ה אין ביאור הלכה על חלק מהסימנים, וזה מפריע לי מעט בעין - אז לחצתי על האייקון של העין - בהגדרות צורת הדף, להסתרה של הביאור הלכה. אבל, איך אזכור בסימן תקפה לפתוח בחזרה את הביאור הלכה?
אם היה אפשרות להגדיר שכשאהיה בסימן - שיש לאותו המפרש המוסתר פרשנות על המקטע הרלוונטי, הוא יפתח לבד = זה היה מאוד נוח!@יאיר-דניאל ואם אתה בדיוק מרפרף על שורה שאין? זה יקפוץ יעלה וירד?
-
@יאיר-דניאל ואם אתה בדיוק מרפרף על שורה שאין? זה יקפוץ יעלה וירד?
@פלמנמוני לא - שיוגדר לפי סימן (אם יש אפשרות כזו) כי על מקטע, זה באמת יקפוץ הלוך חזור.
-
@יאיר-דניאל ואם אתה בדיוק מרפרף על שורה שאין? זה יקפוץ יעלה וירד?
-
@י.-פל.
אני כעת יוצר תוסף לזה, אפרסם עוד מעט
עריכה:
חוסר הבנה ביני לקלוד. הוא לא הבין שמדובר במצב תצוגת צורת הדף...
הוא בנה תוסף למצב מפרשים בצד - שכבר מוגדר באוצריא שלא יציג כלום בצד - כשאין את המפרש הנחבר על הקטע הנבחר...
מעלה עוד מעט PR להוספת API לתוכנה - כך שהתוסף יוכל לשלוט במצב תצוגת "צורת הדף"...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות