הצעת ייעול | תתי כותרות
-
-
-
תודה על ההטמעה בגירסה 97!!
כמה הערות שנוצרו בעקבות כך:
א. הAI הגדיר את כל תחילת הפיסקה כדיבור המתחיל, וזה מאוד משונה בעין לראות דיבור המתחיל באורך 7 מילים, כדאי להגדיר גבול של 3-4 מילים, ובתוספות לא יותר מ2.
ב. גם בחברותא הבחור לא התעצל, אבל שם אין תחילת פיסקות, רק מילים מודגשות שהם הגמ' ולא מודגשות שהם הביאור, ולכן נוצר פיסקאות מאוד מאוד משונות.
ג. כדאי להגדיר באיתור שלא יתבלבל מהמילה ד"ה כי בטוח שיהיה אי מי שיכתוב כך ברכות תוספות ד"ה מאימתי, וכעת הוא לא מוצא כך.תודות!!!
-
תודה על ההטמעה בגירסה 97!!
כמה הערות שנוצרו בעקבות כך:
א. הAI הגדיר את כל תחילת הפיסקה כדיבור המתחיל, וזה מאוד משונה בעין לראות דיבור המתחיל באורך 7 מילים, כדאי להגדיר גבול של 3-4 מילים, ובתוספות לא יותר מ2.
ב. גם בחברותא הבחור לא התעצל, אבל שם אין תחילת פיסקות, רק מילים מודגשות שהם הגמ' ולא מודגשות שהם הביאור, ולכן נוצר פיסקאות מאוד מאוד משונות.
ג. כדאי להגדיר באיתור שלא יתבלבל מהמילה ד"ה כי בטוח שיהיה אי מי שיכתוב כך ברכות תוספות ד"ה מאימתי, וכעת הוא לא מוצא כך.תודות!!!
-
ממש לא!!!
זה הספר האולטמטיבי כשרוצים ללמוד בלי שמישהו מסביר לך את הגמרא כמו בכיתה ג ואתה רוצה לקבל משפטי הקשר, חלוקה למקטעי שאלה תשובה.
ואת ההערות שלו בכלל אי אפשר לזלזל בהם, בן אדם אחד שהוא לא מכון כתב על כל הש''ס במה של "רייד" יפה מאוד!!
.
אם לא היה אלול אולי לא הייתי מתאפק מלענות לך איזה ספר כן כדאי למחוק מהמאגר, אולי אליו התכוונת -
ממש לא!!!
זה הספר האולטמטיבי כשרוצים ללמוד בלי שמישהו מסביר לך את הגמרא כמו בכיתה ג ואתה רוצה לקבל משפטי הקשר, חלוקה למקטעי שאלה תשובה.
ואת ההערות שלו בכלל אי אפשר לזלזל בהם, בן אדם אחד שהוא לא מכון כתב על כל הש''ס במה של "רייד" יפה מאוד!!
.
אם לא היה אלול אולי לא הייתי מתאפק מלענות לך איזה ספר כן כדאי למחוק מהמאגר, אולי אליו התכוונת@דבש טעם וריח.
אני אוהב לנסות להבין לבד, וכשהתקשתי - לא מצאתי מזור בדבריו.
המעלה היחידה שלפעמים חיפשתי משהו בגמרא, וזה מצא לי דרכו כי לא זכרתי את הכיתוב המדויק בארמית. -
ממש לא!!!
.
אם לא היה אלול אולי לא הייתי מתאפק מלענות לך איזה ספר כן כדאי למחוק מהמאגר, אולי אליו התכוונת -
באיזה שהוא מקום שאלו המפתחים איזה עוד תכונות עדיין אין באוצריא.
היום תוך כדי לימוד עלה ברעיוני: אין אפשרות לחפש תוספות ורש''י לפי דיבור המתחיל.
צריך בשביל זה להפוך אותם לתתי כותרת כמו שביקש @פרנקפורט
-
אני נגד תוכן ענינים כזה מאוד מהר יהפוך למסורבל
לא יודע למה קשה לחפש את מילות הדיבור המתחיל בחיפוש - לזה זה נועד!ההצעה שלי באמת לא ביקשה להכניס את זה לניווט, ובזה יש צדדים לכאן ולכאן
אלא שהתוצאה הזאת תעלה באיתור, שזה מאוד מצוי ששולחים אותך לעיין בתוס' ד''ה פלוני אי שםאגב, בפתיחת תוכן הענינים זה לא מוצג רק כשמרחיבית את הלשונית, כך שזה גם לא מסורבל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות