בעיה | שער הציון על השו"ע
-
יש משהו שמאוד מפריע לי
אני לא יודע אם זה שייך לכאן או לספרייה
בנוגע לשולחן ערוך שברשימת המפרשים יש משנ"ב וביאור הלכה
אבל אין שם שער הציון...
ורציתי לבקש שיוסיפו כמו שעשו בגמ' שנפתח גם חברותא וגם הערות על חברותא
תודה.... -
יש משהו שמאוד מפריע לי
אבל אין שם שער הציון...
תודה.... -
פשוט אין גרסא של שעה"צ חינמית, כך אמרו לי המפתחים היקרים כששאלתים זאת כבר מזמן.
הם אמרו שאין, וצריך להשיג רשיון מבעלי הזכויות, אאל"ט.וכמובן שגא"מ להנ"ל שזה צורך בסיסי ודחוף מאוד!
-
פוסט זה נמחק!
-
- יש שעה"צ.
- להידוע לי, שעה"צ הוא מפרש על המ"ב - ולא על השו"ע.
- לכתוב ג"פ "גם אני מצטרף!!!" זה אולי סגולה לעשירות/ילדים/אחר - לבקשתך, אך לא למענה מכובד.
לכתוב ג"פ "גם אני מצטרף!!!" זה אולי סגולה לעשירות/ילדים/אחר - לבקשתך, אך לא למענה מכובד.
א. לא ידעתי שזה סגולה, אדע להבא ואולי אף אכתוב כמנין ח"י או אפילו יותר, אנסה לברר אצל המייבינים בל"נ
ב. בג' פעמים הוי חזקה והוי מועד (וליעודי גברא) ויש לפלפל ואכמ"ללהידוע לי, שעה"צ הוא מפרש על המ"ב - ולא על השו"ע.
ואז מה זה אומר ? כביכול שבגלל שתגדירו אותו כמפרש אנשים יתחילו לחשוב שהוא מפרש ? אטו ?
אנשים מחפשים שיהיה להם נוח ללמוד משנה ברורה בצורת הדף ובשביל זה נדרש שיהיה גם שער הציון ואין דרך אלא שיוגדר כמפרש גם על השו"ע או שיוכלו להציג גם את המפרשים של המשנה ברוה בצורת הדף
אא"ב דמורכב לעשות כדבר הזה ניחא
אבל לענות תשובה כזו כביכול אין בזה כל צורך, אתמהה !!! -
לכתוב ג"פ "גם אני מצטרף!!!" זה אולי סגולה לעשירות/ילדים/אחר - לבקשתך, אך לא למענה מכובד.
א. לא ידעתי שזה סגולה, אדע להבא ואולי אף אכתוב כמנין ח"י או אפילו יותר, אנסה לברר אצל המייבינים בל"נ
ב. בג' פעמים הוי חזקה והוי מועד (וליעודי גברא) ויש לפלפל ואכמ"ללהידוע לי, שעה"צ הוא מפרש על המ"ב - ולא על השו"ע.
ואז מה זה אומר ? כביכול שבגלל שתגדירו אותו כמפרש אנשים יתחילו לחשוב שהוא מפרש ? אטו ?
אנשים מחפשים שיהיה להם נוח ללמוד משנה ברורה בצורת הדף ובשביל זה נדרש שיהיה גם שער הציון ואין דרך אלא שיוגדר כמפרש גם על השו"ע או שיוכלו להציג גם את המפרשים של המשנה ברוה בצורת הדף
אא"ב דמורכב לעשות כדבר הזה ניחא
אבל לענות תשובה כזו כביכול אין בזה כל צורך, אתמהה !!! -
@חד-צורבא
כתבתי שלא הבנת בכלל את העניין.
אין דרך, ואין היגיון, בלרצות שהשעה"צ יהיה על השו"ע.
אתה יכול לבקש שיהיה אפשרות לפתיחת מפרש על מפרש, זה משהו אחר.אגב - הנידון הזה כבר עלה בעבר.
-
@חד-צורבא
כתבתי שלא הבנת בכלל את העניין.
אתה יכול לבקש שיהיה אפשרות לפתיחת מפרש על מפרש, זה משהו אחר.אגב - הנידון הזה כבר עלה בעבר.
אני לא מבין משנ"ב זה פירוש על השו"ע וכשלומדים משנ"ב צריך אתה השעה"צ.
כמו במה זה שונה מהפירוש חברותא על הגמ' והערות על חברותא שזה ג"כ פירוש על פירוש ושניהם מופיעים כמפרש הגמ' -
-
אני לא מבין משנ"ב זה פירוש על השו"ע וכשלומדים משנ"ב צריך אתה השעה"צ.
כמו במה זה שונה מהפירוש חברותא על הגמ' והערות על חברותא שזה ג"כ פירוש על פירוש ושניהם מופיעים כמפרש הגמ' -
יש משהו שמאוד מפריע לי
אבל אין שם שער הציון...
תודה....@מוטל2 נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/999
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות