הצעת ייעול | העברת מיקום אייקוני 'בית' ו'חזור'
-
שלום.
אני מתכבד להציע בזאת למנהלים והמפתחים היקרים, להעביר את מיקומי אייקוני 'בית' ו'חזור אחורה' לשורת התוכנה העליונה, כדי שיוכלו להשתמש בהם גם בעת שימוש בספרים פתוחים, בשונה מהמצב הנוכחי שהם גלויים רק בחיפוש בספריה.
מה דעת הקהל הקדוש?
ראו הסבר מאוייר:

-
אני חושב שזה יבלבל.
אתה בעצם רוצה להחליף את השימוש של הכפתורים האלו ממטרה אחת למטרה אחת, זה פשוט שינוי של הממשק וחווית משתמש. אנשים התרגלו לשימוש מסוים, זה ממש יצור בלבול.
בכל התוכנות מהסוג הזה, אין תועלת בלחזור אחורה, כי עובדים במקביל. זה או טאב מסוים או ספר חדש או חיפוש.
ולגבי כפתור בית, אפשר מקס' לשנות את האייקון של ה"ספריה" בלבד או גם את השם שלה, אך שלא צריך שינוי בהתנהגות כפתורים שיוצרת בלבול. -
אני חושב שזה יבלבל.
אתה בעצם רוצה להחליף את השימוש של הכפתורים האלו ממטרה אחת למטרה אחת, זה פשוט שינוי של הממשק וחווית משתמש. אנשים התרגלו לשימוש מסוים, זה ממש יצור בלבול.
בכל התוכנות מהסוג הזה, אין תועלת בלחזור אחורה, כי עובדים במקביל. זה או טאב מסוים או ספר חדש או חיפוש.
ולגבי כפתור בית, אפשר מקס' לשנות את האייקון של ה"ספריה" בלבד או גם את השם שלה, אך שלא צריך שינוי בהתנהגות כפתורים שיוצרת בלבול. -
-
אני חושב שזה יבלבל.
-
@shishko
מסך הבית של התוכנה זה תמיד הספריה.
ז"א לחיצה על 'בית' תוביל לאותו המקום שהיא מנווטת כיום, רק שיתאפשר ללחוץ גם בעת עיון בספר. -
-
שלום.
אני מתכבד להציע בזאת למנהלים והמפתחים היקרים, להעביר את מיקומי אייקוני 'בית' ו'חזור אחורה' לשורת התוכנה העליונה, כדי שיוכלו להשתמש בהם גם בעת שימוש בספרים פתוחים, בשונה מהמצב הנוכחי שהם גלויים רק בחיפוש בספריה.
מה דעת הקהל הקדוש?
ראו הסבר מאוייר:

-
@הנגבי
אם ננתח אאצעה שלך איננה באמת להעביר את לחצן הבית למיקום אחר אלא לשנות את מה שהוא עושה בתוכנה.
כרגע התוכנה לא בנויה לזה. ואם הבנתי נכון ישנה התנגדות מצד המפתחים לרעיונות מממין זה.@pcinfogmach
ממש לא נכון.
תקרא הכל שוב.
רק העברת מקום, וממילא ניתן להשתמש לאותה מטרה במקומות נוספים בתוכנה. -
@pcinfogmach
ממש לא נכון.
תקרא הכל שוב.
רק העברת מקום, וממילא ניתן להשתמש לאותה מטרה במקומות נוספים בתוכנה. -
@הנגבי
מחילה לא הבנתי את דבריך אולי תסביר יותר
אנא התבונן שוב מה הלחצן עושה ומה אתה רוצה שיעשה
יש מושג שנקרא scope@pcinfogmach
אני לא מבין בתוכנה, אני מבין בשימוש.
כיום לחצן בית מנווט למצב הראשוני של הספריה, שהוא בעצם גם מסך הפתיחה של התוכנה, אבל הוא זמין רק בעת ניווט בספריה. בעת עיון הוא לא זמין, אני מציע להעבירו לשורה העליונה כדי שיהיה זמין תמיד.
גם לחצן החזור מחזיר מצב אחד אחורנית, וכנ"ל. -
@pcinfogmach
אני לא מבין בתוכנה, אני מבין בשימוש.
כיום לחצן בית מנווט למצב הראשוני של הספריה, שהוא בעצם גם מסך הפתיחה של התוכנה, אבל הוא זמין רק בעת ניווט בספריה. בעת עיון הוא לא זמין, אני מציע להעבירו לשורה העליונה כדי שיהיה זמין תמיד.
גם לחצן החזור מחזיר מצב אחד אחורנית, וכנ"ל. -
כיום לחצן בית מנווט למצב הראשוני של הספריה,
זה הבית של הספריה, לא של התוכנה...
@הנגבי כתב בהצעת ייעול | העברת מיקום אייקוני 'בית' ו'חזור':
גם לחצן החזור מחזיר מצב אחד אחורנית, וכנ"ל.
מחזיר לתיקיה שאתה בתוכה...
-
@shishko
נכון.
אבל מה המסך הראשון שנפתח בתוכנה? אותו מסך!
לגבי החזור- כנ"ל, בתיקיה שאתה בתוכה, אבל גם כשספר פתוח.אבל מה המסך הראשון שנפתח בתוכנה? אותו מסך!
לא יודע מה אתך אצלי היא נפתחת על עיון...
(במצב שכל הספרים סגורים חלון עיון לא רלוונטי עד שיפתחו ספר מהספרייה)@הנגבי כתב בהצעת ייעול | העברת מיקום אייקוני 'בית' ו'חזור':
לגבי החזור- כנ"ל, בתיקיה שאתה בתוכה, אבל גם כשספר פתוח.
אם אתה בעיון אתה כבר לא בתוך תיקיה...
אני מבין שאתה רוצה שזה גם יחזור לספרייה וגם ילך לתיקיה הקודמת, אבל לדעתי זה לא מתאים -
@shishko
נכון.
אבל מה המסך הראשון שנפתח בתוכנה? אותו מסך!
לגבי החזור- כנ"ל, בתיקיה שאתה בתוכה, אבל גם כשספר פתוח. -
@הנגבי
האם הבנת מה ענו לך?
אנחנו בהחלט הבנו מה אתה רוצה ואנחנו לא מסכימים שזה צודק. השאלה היא האם הבנת מה אנחנו אומרים.@pcinfogmach
כנראה שלא, וגם לי נראה שאתם לא הבנתם אותי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות