שאלה | ריטב"א ב"מ
-
אתה מכיר מקום שממנו אפשר לקחת בצורה חוקית?
-
-
י יום חדש מתחיל סימן נושא זה כנפתר ב
-
https://hebrewbooks.org/pdfpager.aspx?req=9612&st=&pgnum=13&hilite=
מה אם זה? לא טוב? שבור מידי? או שאין עורכים לערוך את זה? מתנצל אם בדברי היה נשמע דרישה כל שהיא ממנהלי אוצריא שיוסיפו את הספר. -
מה אם זה? לא טוב? שבור מידי? או שאין עורכים לערוך את זה? מתנצל אם בדברי היה נשמע דרישה כל שהיא ממנהלי אוצריא שיוסיפו את הספר.https://hebrewbooks.org/pdfpager.aspx?req=9612&st=&pgnum=13&hilite=
מה אם זה? לא טוב? שבור מידי? או שאין עורכים לערוך את זה? מתנצל אם בדברי היה נשמע דרישה כל שהיא ממנהלי אוצריא שיוסיפו את הספר.זה כבר לא הוגן: ביקשתי ממך הסתכל קצת לפני שאתה לוקח מזמני.
אני "לא מאוד פנוי", אבל חשוב לי שכל מי שמסתבך יקבל עזרה.
אבל סתם להספים? זה לא יפה! -
מה אם זה? לא טוב? שבור מידי? או שאין עורכים לערוך את זה? מתנצל אם בדברי היה נשמע דרישה כל שהיא ממנהלי אוצריא שיוסיפו את הספר.@סקופ זה לא ריטב"א, וכידוע שעל ב"מ לומדים את הריטב"א החדשים.
זה מתלמיד הרשב"א.
עריכה: אאל"ט בתוסף של @יאיר-דניאל יש, אבל בצורה לא ערוכה (בתוך ריטב"א על כל הש"ס).
-
עריכה: אאל"ט בתוסף של @יאיר-דניאל יש, אבל בצורה לא ערוכה (בתוך ריטב"א על כל הש"ס).
איך אפשר להשיג אותו? -
איך אפשר להשיג אותו? -
חברה! מה קרה? תרגעו!!! אני מבין שהמתכנתים היקרים שלנו על הקצה כי עוד שניה מתחיל הזמן אבל זה כולה יהודי פשוט שפתח ספר בבין הזמנים וראה שחסר לו ריטב"א, הוא סה"כ שאל שאלה וכתב שחיפש אם דיברו ע"ז ולא מצא וכולם פה מתנפלים עליו כאילו הוא ישב על הפורום 24/6
אני לא מתנצל שאני מקפיץ את זה אחרי 10 שעות וגם לא על זה שאני מספים
-
חברה! מה קרה? תרגעו!!! אני מבין שהמתכנתים היקרים שלנו על הקצה כי עוד שניה מתחיל הזמן אבל זה כולה יהודי פשוט שפתח ספר בבין הזמנים וראה שחסר לו ריטב"א, הוא סה"כ שאל שאלה וכתב שחיפש אם דיברו ע"ז ולא מצא וכולם פה מתנפלים עליו כאילו הוא ישב על הפורום 24/6
-
-
-
ועם כל הכבוד זו לא צורה להשתלח בו כך
אשמח להבין מה זה אומר: "כך"
כבודו מתבקש לעבור על מה שכתבת, ולהצביע לי בדיוק על המילה המוגדרת "כך".
עריכה: בנוסף, התגובה שלי הגיעה אחרי התגובה ה....??? שלו, על התגובה העניינית של @צדיק-וטוב-לו
עכשיו טוב לך? -
ועם כל הכבוד זו לא צורה להשתלח בו כך
אשמח להבין מה זה אומר: "כך"
כבודו מתבקש לעבור על מה שכתבת, ולהצביע לי בדיוק על המילה המוגדרת "כך".
עריכה: בנוסף, התגובה שלי הגיעה אחרי התגובה ה....??? שלו, על התגובה העניינית של @צדיק-וטוב-לו
עכשיו טוב לך?התגובה שלי הגיעה אחרי התגובה ה....??? שלו
לא מצאתי כזו תגובה לעיל, ואף הוא שאל כהוגן בתור אחד שחדש בפורום
ובעניין ההשתלחות, אדם יכול לומר מילים שאינם מילים קשות כשאתה דן כל מילה לגופה ובכל אופן הנימה שהוא אומר (במקרה שלנו, כותב) אותם יש בה בכדי לפגוע
בא נאמר אני כשקראתי את זה מלמעלה היה נשמע שהוא ממש אדם רשע שוטה וגס רוח רחב נפש ואטום לב (טוב אולי קצת הגזמתי
) -
התגובה שלי הגיעה אחרי התגובה ה....??? שלו
לא מצאתי כזו תגובה לעיל, ואף הוא שאל כהוגן בתור אחד שחדש בפורום
ובעניין ההשתלחות, אדם יכול לומר מילים שאינם מילים קשות כשאתה דן כל מילה לגופה ובכל אופן הנימה שהוא אומר (במקרה שלנו, כותב) אותם יש בה בכדי לפגוע
בא נאמר אני כשקראתי את זה מלמעלה היה נשמע שהוא ממש אדם רשע שוטה וגס רוח רחב נפש ואטום לב (טוב אולי קצת הגזמתי
)@חד-צורבא שלחתי לך בפרטי קישור.
בכל מקרה לעצם העניין, לא התכוונתי לבזות ולהשפיל ולפגוע וכל שלל המילים שכתבת.....
כתבתי תגובה עניינית מאוד לדעתי.
האמת שאפילו הוא בעצמו שם לי לייק על הפוסט.
אני שונא גם את האלו שמנסים להיות עורכי דין של האחרים.
ואם זה בעייתי לכתוב כך, אתה יכול לכתוב לי את זה בפרטי. (גם לך אסור לפגוע??) -
עניינית עם הרבה אמוציות
הוא שם לך לייק על הפוסט לעיל לא על התוספת של עכשיו
לא באתי לומר שבהכרח הוא נפגע גם אני לא הייתי נפגע ממי שמקשקש דברים על המקלדת בפורום אנונימי וגם הייתי מבין את הכעס המוצדק אבל בנוהג שבעולם יש אנשים שלא יצוקים מאותו חומר ובשבילם ולמענם אנו מנסים לשנות את השיח שיהיה יותר מכבד
ואם זה בעייתי לכתוב כך, אתה יכול לכתוב לי את זה בפרטי.
לגבי לכתוב בפרטי יש צדק בדבריך אך לא עלתה על דעתי מחמת שאני לא מרבה להשתמש בצ'אט להבא מקווה שאזכור
(גם לך אסור לפגוע??)
הנני מבקש מחילה מעל במה זו מכבוד הרב @יום-חדש-מתחיל שליט"א אם היה נשמע כאן כביכול הוא אדם רע לב ושלל התיאורים שהזכרתי לעיל לא זו הייתה כוונתי והוא רחום יכפר עוון ולא ישחית והרבה להשיב אפו ולא יעיר כל חמתו
-
עניינית עם הרבה אמוציות
הוא שם לך לייק על הפוסט לעיל לא על התוספת של עכשיו
לא באתי לומר שבהכרח הוא נפגע גם אני לא הייתי נפגע ממי שמקשקש דברים על המקלדת בפורום אנונימי וגם הייתי מבין את הכעס המוצדק אבל בנוהג שבעולם יש אנשים שלא יצוקים מאותו חומר ובשבילם ולמענם אנו מנסים לשנות את השיח שיהיה יותר מכבד
ואם זה בעייתי לכתוב כך, אתה יכול לכתוב לי את זה בפרטי.
לגבי לכתוב בפרטי יש צדק בדבריך אך לא עלתה על דעתי מחמת שאני לא מרבה להשתמש בצ'אט להבא מקווה שאזכור
(גם לך אסור לפגוע??)
הנני מבקש מחילה מעל במה זו מכבוד הרב @יום-חדש-מתחיל שליט"א אם היה נשמע כאן כביכול הוא אדם רע לב ושלל התיאורים שהזכרתי לעיל לא זו הייתה כוונתי והוא רחום יכפר עוון ולא ישחית והרבה להשיב אפו ולא יעיר כל חמתו
@חד-צורבא הכל בסדר, לא נפגעתי בכלל אפילו לא לרגע.
אדרבה, אני מאוד אוהב את הסגנון הישיר. -
אני ממש מצטער שדברי נראו כדרישה ממנהלי הפורום (וכ"כ לעיל כבר אגב לפני כל הטנטרום) וגם לא חשבתי שעל השניה יחליט מנהל אוצריא כל שהוא להגיב כאילו פניתי אליו אישית למה הוא לא ארגן את זה סברתי שאקבל תגובה מכותב שיסביר לי לענין (מה שקרה אגב, ע"י @צדיק-וטוב-לו) למה אכן אין.
בהקשר לאיזה משפט שמישהו פה כתבלא ביקשתי שיגיד תודה. לא ביקשתי שיעזור. לא ביקשתי שיתרום.
ובכן אני בהחלט אומר תודה וגם תרמתי לאוצריא (לפני שראיתי את התגובה הזאת) סה"כ שאלתי על ספר חשוב למה הוא לא נמצא.
אם יהיה כיף לכם להמשיך להתכתב כאן בקצף שצף תוכלו לעשות את זה עלי בלי שום בעיה גם בלי לבקש אח"כ סליחה (קשה להעלב מדברים שנכתבים בפורום).
בקשר ללייק שנתתי פשוט נהניתי מסגנון הכתיבה הישיר והעוקצני.
המשך הצלחה ושוב ישר כח בתקוה שלא תצא תקלה מתחת ידכם -
י י. פל. נעל נושא זה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות